Agriturismo i Cagli i Marche

Casale Torre del Sasso

Mario bader i pool med gæsterne
 
Casale Torre del Sasso er ikke tilgængelig i øjeblikket
Casale Torre del Sasso er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Cagli og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Beliggende ved Appenninerne mellem Gubbio og Urbino, findes fem ny-restaurerede ferielejligheder på Casale Torre del Sasso. Lejlighederne ligger i udkanten af den lille by Cagli, omkranset af skove og marker. Til fods er der under 1 km. til Cagli, i bil ca. 3 km. I Cagli finder du nærmeste indkøbsmuligheder og spisesteder.

Historisk bygning

Casale Torre del Sasso blev opført i 1400-tallet som vagttårn og var en del af Caglis forsvarsværker. Lejlighederne ligger ved den antikke romerske vej Flaminia, og i det omkringliggende område ser man stadig spor af det romerske imperium. Det tager ca. en halv time at køre til de stemningsfulde middelalderlige byer Urbino og Gubbio og halvanden time at komme til Assisi. Til Adriaterhavets berømte strande, som ved Pesaro og Fano er der 40 - 60 km. Er man til drypstenshuler bør et besøg i de helt utrolige Frasassi-huler bestemt overvejes.

Læs mere om Casale Torre del Sasso

Tag cyklen og bad i floden

Mario og hans kone Eriberta ejer og bestyrer gården. Der er en imødekommende og åben atmosfære. Omkring lejlighederne ligger en stor park og en have med roser og granatæbletræer samt pool. Det er muligt at tage på gode spadsereture eller cykle på mountainbike langs floden eller på bakkerne. Ved floden findes adskillige steder, hvor man kan bade.

Lejlighed med udeområde

Lejlighederne er velmøblerede i den traditionelle landsstil. Alle lejligheder har pengeboks, satellitfjernsyn og udendørs grill. De tre toværelseslejligheder har udeplads lige foran døren, mens de to store lejligheder må finde deres udeplads i den rummelige have omkring huset. Alle lejligheder har havemøbler til rådighed.

Lejlighederne på Casale Torre del Sasso

Toværelseslejlighed Il Pontone

er ca. 40 kvm stor og har fire sovepladser. Den ligger i stueetagen og består af opholdsstue med dobbeltsovesofa og køkkenhjørne, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med bruser. Der er en lille veranda udenfor.

Toværelseslejlighed Il Reniccio

er ca. 40 m² stor og ligger på første sal, men da terrænet skråner meget, er der kun syv trin op fra jordniveauet. Lejligheden består af opholdsstue med dobbeltsovesofa og køkkenhjørne, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med bruser. Lejligheden har egen overdækket terrasse de føromtalte syv trin nede.

Toværelseslejlighed Airone

er den sidst renoveret indlogering på Casale Torre del Sasso. Den består af en rummelig opholdsstue med køkkenhjørne og to sovepladser i sovesofa, soveværelse med dobbeltseng, badeværelse med toilet og bruser samt egen terrasse.

Fireværelseslejlighed Le Volte

er ca. 160 kvm stor og har seks sovepladser. Den ligger i stuen og består af køkken med adgang til stenovn udenfor, stor opholdsstue med loft med hvælvinger, dagligstue med dobbeltsovesofa og direkte adgang til have, soveværelse med dobbeltseng, et andet soveværelse mellem stuen og det første soveværelse med dobbeltsovesofa, badeværelse med bruser og ekstra toilet.

Femværelseslejlighed I Colombi

er ca. 180 kvm stor og har otte sovepladser. Den ligger fordelt på to etager. På første sal findes stor opholdsstue med pejs, spisekøkken, soveværelse med dobbeltseng og eget badeværelse, soveværelse med dobbeltseng og hems med to sovepladser. I tårnet på anden sal ligger et ekstra soveværelse.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Casale Torre del Sasso

Læs personlige anmeldelser af Casale Torre del Sasso som ligger i Marche. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Casale Torre del Sasso. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 4 anmeldelser fra Casale Torre del Sasso

Italiensk gæstfrihed

Vi har følt os meget velkommen og tilpas med Mario, vores udlejer, trods manglen på et fælles sprog. Lejligheden var meget personligt indrettet i den gamle bygning, hvor den selv på varme dage indtil om eftermiddagen var behageligt køligt. Med fem børn (4-17) var poolen vidunderlig, altid ren og godt vedligeholdt.
En ulempe: mangel på skærme på vinduerne giver myg frie tøjler - at sove med lukkede vinduer, ville have været for varmt. TV kun på italiensk, meget svag WiFi kun i visse hjørner af boligen (for os en fordel: vores søn var mere lydhør end derhjemme - men er man afhængig af det skal man kigge efter alternativer).Grundlæggende køkkenudstyr (medbring: kartoffelskræller, lille køkkenkniv, skærebræt)

Læs mere

Bedømmelse af Casale Torre del Sasso

Læs mere

Dejlig ferie

Casale er overordnet et dejligt sted. Vi boede i Airone, som passede fint til vores familie. Dog virkede det lidt som om, vi var et af de første hold, som boede i lejligheden i denne sæson. Lejligheden virkede lidt fugtig og indelukket - dette forsvandt dog efter 3-4 dage. Der var tillige en del småting, som vi måtte reklamere over: manglende lys i emhætte, varmtvandsbeholderen som jævnligt gik ud, en knækket lamel i børnenes seng så de lå i et "hul", osv.... Dog skal det siges, at Mario var hurtig til at komme og udbedre manglerne. Vile dog være rart, hvis det var klaret inden vores ankomst. En anden ting, som bør nævnes, er, at værtsparret ikke taler engelsk. Kommunikationen var derfor via sms og google translate. Wifi forbindelsen var meget svingende. Nogle stikkontakter sad lidt løst i væggen. Haven var groet noget til, så billeder og tekst på hjemmesiden bør nok opdateres. Men ellers var det et dejligt sted med en skøn pool, floden tæt på hvor der også kunne bades og en hyggelig by med fine cafeer, restauranter og indkøbsmuligheder. Og et dejligt ugenert sted uden for mangler andre turister.

Læs mere

Anders og familie fra Frederiksberg C boede på Casale Torre del Sasso i Cagli fra d. 16. til d. 23. juli 2011.

Tak – det var dejligt i Cagli og denne del af Marche.
Stedet var fint og som forventet.

Dog bør I ikke skrive at der er internet… for det fungerede ikke (vi prøvede at få den rare mand til at fikse det) så det blev en dyr fornøjelse i mobil-data for at kunne holde lidt arbejds-kontakt.

Marche er skøn – og heldigvis fortsat næsten uden turister!!

Vi vender tilbage til In-Italia.

Læs mere

Karin Gijs og familie fra Holland boede på Casale Torre del Sasso i Cagli fra den 23. juli til 6. august 2011.

Vores ferie var meget dejlig. Stedet er som paradis. Indkvarteringen var fin, men ikke for 9 personer (ikke nok rigtige senge og ikke nok glas osv.). Køkkenet og badeværelset burde være mere opdateret. (Brusekabine meget lille, ingen opvaskemaskine eller vaskemaskine). Det er også en skam at broen til landsbyen er i stykker. Ejeren oplyste os ikke om det. Men, vi havde et behageligt ophold på Torre del Sasso.

Læs mere

John og Merrith fra Rudkøbing boede på Casale Torre del Sasso i Cagli fra d. 27. juni til d. 4. juli 2009.

Vi havde som sædvanlig en dejlig ferie via In-Italia. Vi ankom til Torre del Sasso i silende regn og ingen til at tage i mod os, og igen kunne vi konstatere at servisen er i top fra In-Italia's side, inden for et kvarter havde de orienteret ejeren om at vi var ankommet. stedet er rigtig dejligt og velplejet,og var som forventet charmerende og ægte, vi var de eneste på stedet så vi havde det hele for os selv, vi oplevede ildfluer om aftenen det var meget spøjst.

Vi kørte videre til Vicosøen (Villa La Paiola), hvor vi som var blevet lovet nogle dejlige og smukke solnedgange det må vi sige vi fik, samt en dejlig og professionelt værtspar som hele tiden var til tjeneste, også kl 2 om natten når der skulle vandes have, det morede vi os en del over, om onsdagen blev håndklæderne skiftet og badeværelset rengjort, det var rigtig dejligt. Der er altid nok at se på når man rejser i Italien, især når man som os er interesseret i oldtiden.

Efter en dejlig uge ved Vicosøen tog vi turen til Gardone Riviera, det var et udmærket hotel, Hotel Du Lac, især værelset med udsigt fra siden, som viste sig faktisk at være bedre end vi troede, vi kunne følge med i alt hvad der foregik på havnen og søen om aftenen, byen er dog lige lille nok, hvis man skal værer der mere end et par dage.

Læs mere
 
search map