Agriturismo i Cagli i Marche

Casale Torre del Sasso

Mario bader i pool med gæsterne
 
Casale Torre del Sasso er ikke tilgængelig i øjeblikket
Casale Torre del Sasso er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Cagli og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Beliggende ved Appenninerne mellem Gubbio og Urbino, findes fem ny-restaurerede ferielejligheder på Casale Torre del Sasso. Lejlighederne ligger i udkanten af den lille by Cagli, omkranset af skove og marker. Til fods er der under 1 km. til Cagli, i bil ca. 3 km. I Cagli finder du nærmeste indkøbsmuligheder og spisesteder.

Historisk bygning

Casale Torre del Sasso blev opført i 1400-tallet som vagttårn og var en del af Caglis forsvarsværker. Lejlighederne ligger ved den antikke romerske vej Flaminia, og i det omkringliggende område ser man stadig spor af det romerske imperium. Det tager ca. en halv time at køre til de stemningsfulde middelalderlige byer Urbino og Gubbio og halvanden time at komme til Assisi. Til Adriaterhavets berømte strande, som ved Pesaro og Fano er der 40 - 60 km. Er man til drypstenshuler bør et besøg i de helt utrolige Frasassi-huler bestemt overvejes.

Læs mere om Casale Torre del Sasso

Tag cyklen og bad i floden

Mario og hans kone Eriberta ejer og bestyrer gården. Der er en imødekommende og åben atmosfære. Omkring lejlighederne ligger en stor park og en have med roser og granatæbletræer samt pool. Det er muligt at tage på gode spadsereture eller cykle på mountainbike langs floden eller på bakkerne. Ved floden findes adskillige steder, hvor man kan bade.

Lejlighed med udeområde

Lejlighederne er velmøblerede i den traditionelle landsstil. Alle lejligheder har pengeboks, satellitfjernsyn og udendørs grill. De tre toværelseslejligheder har udeplads lige foran døren, mens de to store lejligheder må finde deres udeplads i den rummelige have omkring huset. Alle lejligheder har havemøbler til rådighed.

Lejlighederne på Casale Torre del Sasso

Toværelseslejlighed Il Pontone

er ca. 40 kvm stor og har fire sovepladser. Den ligger i stueetagen og består af opholdsstue med dobbeltsovesofa og køkkenhjørne, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med bruser. Der er en lille veranda udenfor.

Toværelseslejlighed Il Reniccio

er ca. 40 m² stor og ligger på første sal, men da terrænet skråner meget, er der kun syv trin op fra jordniveauet. Lejligheden består af opholdsstue med dobbeltsovesofa og køkkenhjørne, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med bruser. Lejligheden har egen overdækket terrasse de føromtalte syv trin nede.

Toværelseslejlighed Airone

er den sidst renoveret indlogering på Casale Torre del Sasso. Den består af en rummelig opholdsstue med køkkenhjørne og to sovepladser i sovesofa, soveværelse med dobbeltseng, badeværelse med toilet og bruser samt egen terrasse.

Fireværelseslejlighed Le Volte

er ca. 160 kvm stor og har seks sovepladser. Den ligger i stuen og består af køkken med adgang til stenovn udenfor, stor opholdsstue med loft med hvælvinger, dagligstue med dobbeltsovesofa og direkte adgang til have, soveværelse med dobbeltseng, et andet soveværelse mellem stuen og det første soveværelse med dobbeltsovesofa, badeværelse med bruser og ekstra toilet.

Femværelseslejlighed I Colombi

er ca. 180 kvm stor og har otte sovepladser. Den ligger fordelt på to etager. På første sal findes stor opholdsstue med pejs, spisekøkken, soveværelse med dobbeltseng og eget badeværelse, soveværelse med dobbeltseng og hems med to sovepladser. I tårnet på anden sal ligger et ekstra soveværelse.

Skjul teksten
 
 
search map