Agriturismo i Cagli i Marche

Ca' le Suore

Terrasse til lejligheden Selleria Lejlighed Cedro Lejlighed Rose Lejlighed Cedro Lejlighed Cavalli Lejlighed Primule Lejlighed Primule
 
Ca' le Suore er ikke tilgængelig i øjeblikket
Ca' le Suore er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Cagli og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gårdens navn henviser til, at stedet tidligere fungerede som residens for nonner (suore betyder nemlig nonner på italiensk). På meget gamle kommunale kort finder man dette registreret. Der var ikke tale om et kloster i almindelig forstand, men et annekteret hus til et kloster i området. Gården ligger op ad Catria-bjergets skråninger. I nærheden finder man bl.a. Petrano-bjerget og Nerone-bjerget, der i dag er udlagt som naturpark til beskyttelse af den lokale fauna.

Få serveret typiske egnsretter et par gange om ugen

Gården består af en lille landsby beliggende midt på gårdens jorde (70 hektar). "Landsbyen" består af et stort centralt hus og fire bygninger. Det store hus er delt i 9 lejligheder, der alle så vidt muligt fremstår, som de så ud oprindeligt med originale trælofter og terracotta-gulve - hvilket giver en helt speciel oplevelse af noget oprindeligt. De andre fire bygninger blev opført i slutningen af 1800tallet. Her er der også muligheder for indlogering. Det er også her man finder en stor fælles sal samt en restaurant, som er åbent én eller to gange om ugen og hvor man kan nyde Marche og trøffeldalenes mest typiske retter og specialiteter.

Læs mere om Ca' le Suore

Fang din egen aftensmad

Gæsterne kan benytte sig af gårdens pool (16 x 9 meter), dens tennisbane eller den private sø, der er ideel til lystfiskeri og spadsereture. Fra husene er der en skøn udsigt over det nærliggende område med dets vinmarker, græsningsarealer og skove.

Lejlighederne

Alt i alt er der 15 lejligheder (1 etværelseslejlighed, 11 toværelseslejligheder, 1 treværelseslejlighed til 4 personer og 2 treværelseslejligheder med 6 sovepladser) med 34 sengepladser i alt, alle med egen indgang. En sober møblering genskaber atmosfæren fra de gamle tider, dog er hver lejlighed udstyret med et moderne og fuldt udrustet køkken samt badeværelse. Hver lejlighed har desuden eget havebord med tilhørende stole i haven, hvor det er muligt at nyde frokosten under træernes skygge eller tilbringe aftentimerne efter middagen.

Læs om lejlighederne på Ca' le Suore

Skjul teksten
 
 

Lignende boliger

Valle del Metauro

Montemaggiore al Metauro, Marche

Agriturismo Le Magnolie

Loreto Aprutino, Abruzzo

Forte Sorgnano

Gualdo Cattaneo, Umbrien

Populært i Marche

Casali Costadoro

Acquaviva Picena

Villa Colle Bello

San Severino

search map