Agriturismo i Cagli i Marche

Ca' le Suore

Terrasse til lejligheden Selleria Lejlighed Cedro Lejlighed Rose Lejlighed Cedro Lejlighed Cavalli Lejlighed Primule Lejlighed Primule
 
Ca' le Suore er ikke tilgængelig i øjeblikket
Ca' le Suore er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Cagli og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gårdens navn henviser til, at stedet tidligere fungerede som residens for nonner (suore betyder nemlig nonner på italiensk). På meget gamle kommunale kort finder man dette registreret. Der var ikke tale om et kloster i almindelig forstand, men et annekteret hus til et kloster i området. Gården ligger op ad Catria-bjergets skråninger. I nærheden finder man bl.a. Petrano-bjerget og Nerone-bjerget, der i dag er udlagt som naturpark til beskyttelse af den lokale fauna.

Få serveret typiske egnsretter et par gange om ugen

Gården består af en lille landsby beliggende midt på gårdens jorde (70 hektar). "Landsbyen" består af et stort centralt hus og fire bygninger. Det store hus er delt i 9 lejligheder, der alle så vidt muligt fremstår, som de så ud oprindeligt med originale trælofter og terracotta-gulve - hvilket giver en helt speciel oplevelse af noget oprindeligt. De andre fire bygninger blev opført i slutningen af 1800tallet. Her er der også muligheder for indlogering. Det er også her man finder en stor fælles sal samt en restaurant, som er åbent én eller to gange om ugen og hvor man kan nyde Marche og trøffeldalenes mest typiske retter og specialiteter.

Læs mere om Ca' le Suore

Fang din egen aftensmad

Gæsterne kan benytte sig af gårdens pool (16 x 9 meter), dens tennisbane eller den private sø, der er ideel til lystfiskeri og spadsereture. Fra husene er der en skøn udsigt over det nærliggende område med dets vinmarker, græsningsarealer og skove.

Lejlighederne

Alt i alt er der 15 lejligheder (1 etværelseslejlighed, 11 toværelseslejligheder, 1 treværelseslejlighed til 4 personer og 2 treværelseslejligheder med 6 sovepladser) med 34 sengepladser i alt, alle med egen indgang. En sober møblering genskaber atmosfæren fra de gamle tider, dog er hver lejlighed udstyret med et moderne og fuldt udrustet køkken samt badeværelse. Hver lejlighed har desuden eget havebord med tilhørende stole i haven, hvor det er muligt at nyde frokosten under træernes skygge eller tilbringe aftentimerne efter middagen.

Læs om lejlighederne på Ca' le Suore

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Ca' le Suore

Læs personlige anmeldelser af Ca' le Suore som ligger i Marche. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Ca' le Suore. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 7 anmeldelser fra Ca' le Suore

Molto bene

Ca' le Suore er et fantastisk sted. Det ligger skønt ude på landet med smuk udsigt fra poolen. Der er stor gæstfrihed og dejlig stemning - ikke mindst ved middagene onsdage og lørdage. For dem der sætter pris på det, er poolen lidt større end de fleste, og dyb nok til at man kan springe på hovedet.
Ovenstående er det, som vi lægger vægt på, men hvis man prioriterer hurtigt internet og høj værelsesstandard, eller har problemer med, at der er nogle insekter, så skal man nok kigge efter et andet sted.

Læs mere

Helt fantastisk

Vi havde den skønneste ferie på Ca' le Suore. Vi har været mange steder i Italien, men dette her har vundet 1. præmien. Velfungerende og super smukt beliggende vingård, der stadig har produktion. Super mad i restauranten 2 gange om ugen. Meget autentisk og italiensk. Naturen omkring er meget smuk, og når man ser ud over bjergene, ser man ikke mange andre huse. Man er ude, hvor der ikke sker så meget. Men det tager ikke mere end 7 minutter at tage til supermarkedet i bil. Vi nød virkelig opholdet (med vores to drenge på 7 og 9). Værterne var så venlige og hjælpsomme, de lavede pizza-bagning med børnene og vinsmagning med de voksne. Der er ikke en helt masse store kendte byer i nærheden, så man skal have det fint med at være ude, hvor der ikke sker så meget. Men vi kedede os ikke og var der i 14 dage. Og der er en times kørsel til f.eks. Perugia og Frasassi-grotterne. Og i Cagli og Agualagna er der masser af restauranter.
Det skal lige nævnes, at der ingen fiskesø er. Vi gik rundt på den store grund, og fandt efter megen søgen også søen - men den er slet ikke til at komme ind til. Så regn ikke med det. Ellers var alt som i beskrivelsen - skøn pool. Og så hentede deres hunde trøfler nede i skoven, som vi fik, når de åbnede restauranten. Vi kommer helt sikkert igen.

Læs mere

Dejlig atmosfære

Et skønt sted ude i naturen. Meget søde og hjælpsomme værter, rigtig god service og dejlig mad.

Læs mere

Idylisk afslapning

Meget poetiske omgivelser i en del af Italien, som ikke er overrendt. Mange muligheder for både kulturelle og naturrige udflugter og oplevelser i nærområdet.
Lejlighederne er simple, rene og pæne. Lidt få køkkenredskaber. Dejligt poolområde, og det skal jo ikke ligge stedet til last, at vi godt kunne tænke os, at forældre bare en gang i mellem bad deres børn om at dæmpe sig lidt - subsidiært interesse sig lidt for dem, så børnene ikke behøvede at skrige for at få deres forældres opmærksomhed.

Læs mere

Ferie i et fantastisk naturområde.

Efter et pænt stykke på små asfalterede veje, drejede vi ind på en ca. 2 km. lang grusvej i en meget kuperet terræn for at komme til vores lejlighed i Ca`le Suore. Modtagelsen var perfekt og lejligheden svarede til vores forventninger. Pæn stor badeværelse - soveværelse med 2 gode senge - stue/køkken med en slags sovesofa, som var meget hård! (vi var 3 voksne). Udenfor indgangen var der havebord og stole i god standard.
Hele området består af 10-12 lejemål/lejligheder i forskellige størrelser. I den uge vi var der, var der i gennemsnit ca. 75% belægning. Der boede bl.a. en musikskole med 12-14 elever piger og drenge på 14-16 år. De var med til at skabe liv, men det er vores opfattelse, at flere gæster søger dette sted for den fantastiske natur og stilheden. Derfor skal man overveje, hvilke typer gæster, der bor på et forholdsvis lille område samtidigt.
Vi benyttede os tilbuddet om at spise på stedet lørdag og onsdag. En rigtig god oplevelse både med hensyn til maden, vinen og prisen. Man kan rolig købe deres vin, som er billigere og bedre end den der kan købes i supermarkedet.
Værterne søde og hjælpsomme.

Læs mere

Bedømmelse af Ca' le Suore

Læs mere
 
search map