Ferieboliger og hoteller i Cagli

 
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Cagli er nok den kønneste, og historisk set, den mest betydningsfulde af byerne i det bjergområde der engang hørte under Fyrstedømmet Urbino. Adskillige adelsfamilier har gennem tiderne beboet Cagli, og de mange gamle palæer og kirker – der er 18 i alt - samt byens teater er i de seneste år blevet grundigt renoveret, så byen i dag fremstår ganske velholdt. Caglis vartegn er uden tvivl det store tårn -Torrione Martiniano – den eneste bevarede rest af byens fæstning fra 1460.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Værd at besøge

Rådhuset 'Palazzo Pubblico', der dominerer det centrale torv, er et besøg værd. Bygningen er fra 1200-tallet, og er senere blevet restaureret ved forskellige lejligheder, bl.a. af renæssancefyrsten Federico da Montefeltro i slutningen af 1400-tallet. Inde i bygningen kan man i 'Sala del General Consiglio' opleve imponerende, farvestrålende fresker fra midten af 1500-tallet. Vi anbefaler ligeledes at man aflægger et besøg på Det Arkæologiske Museum, kirken S. Francesco samt byens charmerende teater fra slutningen af 1700-tallet.

Læs mere om Cagli

Byfest i august

Anden søndag i august afholdes den årlige byfest, en begivenhed som byens indbyggere gør meget ud af. Så er det tid at få luftet de gamle egnsdragter, og det historiske centrum emmer på denne dag af stemning og fest. Hvis man befinder sig i Marche denne søndag, kan vi kun anbefale at man aflægger byen et besøg.

Skjul teksten
 
 
search map