Feriebolig i Bargni di Serrungarina i Marche

Casa Oliva

Solterrassen med pool Landsbyen Værelse Restauranten Wellnesscentret
 
Casa Oliva er ikke tilgængelig i øjeblikket
Casa Oliva er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Bargni di Serrungarina og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

I Casa Oliva bor man i en mindre middelalderlandsby der er nænsomt restaureret, og som i dag rummer ferielejligheder og værelser. Her findes restaurant, solterrasse og pool samt mindre wellnesscenter. Den omkransende, grønne natur strækker sig så langt øjet rækker, og der hviler en dejlig ro over stedet der er ideelt for de, der søger en anderledes indkvarteringsmulighed i atmosfærefyldte rammer.

Romantik i gammel fæstning

Her er ikke tale om et stort, nyopført feriekompleks, men om en nænsomt restaureret middelalderfæstning, hvis småhuse i dag rummer nyistandsatte og moderne indrettede værelser og lejligheder der danner de perfekte rammer for en romantisk, komfortabel og afslappende ferie.

Her i denne 1300-tals fæstning - i det af turister mere ukendte Italien - ligger Casa Oliva . 'Byen' er omkranset af en mur, hvilket gør at her er tale om et lille, lukket landsbysamfund, hvor nogle af husene er beboet året rundt af lokale indbyggere. Midt i landsbyen ligger den lille kirke S. Apollonia.

Læs mere om Casa Oliva

Høj beliggenhed med udsigt over landskabet

Udsigten heroppefra ud over landskabet er ret imponerende, og fæstningen blev i sin tid netop placeret i højden for at man på lang afstand kunne overvåge fjender. Casa Oliva består af i alt 15 værelser og 8 toværelseslejligheder.

Dobbeltværelse:
- Værelserne kan rumme maksimalt tre personer. De har alle telefon, tv, minibar og aircondition. Indretningen er smagfuld og moderne.
Toværelseslejlighed med 4+1 sovepladser:
- Lejlighederne ligger i to plan og har alle egen indgang. Stueplan indeholder opholdsstue med dobbeltsovesofa og veludstyret køkkenhjørne, mens førstesalen rummer soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser. Lejlighederne har plads til fire personer med mulighed for en ekstra opredning, og de har alle aircondition.

Restaurant og Wellness

I restauranten kan man sidde både ude og inde og nyde sin mad eller et glas vin, og wellnesscentret kan benyttes på bestilling og mod betaling.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Casa Oliva

Læs personlige anmeldelser af Casa Oliva som ligger i Marche. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Casa Oliva. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 5 anmeldelser fra Casa Oliva

Fantastiske rammer om vores ferie

Virkelig god beliggenhed. Super pool, og passer lige til, at man kan hoppe i efter en løbetur. Ikke meget køkkenudstyr, lagener mv. til sengen var heller ikke optimalt. Lejligheden er mørk og har ingen terrasse.

Læs mere

Smuk borgo i Marche

Casa Oliva er en meget dejlig borgo med en fantastisk udsigt. To gode restauranter, og et utrolig venligt personale. man føler sig godt til pas. Lejlighederne er velfungerende, men ikke særlig smukke.

Læs mere

Bedømmelse af Casa Oliva

Læs mere

Flot beliggenhed men værelse skuffende

Vi havde en god oplevelse ved Casa Olivia men det trak ned at børnene skulle sove på en fold-ud sofa i forbindelse med køkkenet hvilket gjorde opholdspladsen i lejligheden meget trang. Der var ikke varmt vand i køkkenet og det lykkedes ikke værten at ordne dette problem. Der var ligeledes heller ikke gjort ordentligt rent før vores ankomst. I løbet af ugen blev der ikke gjort rent eller skiftet sengetøj/håndklæder men vi er ikke sikker på om det er noget vi har glemt at tilvælge ved booking af lejligheden (?) - vi lagde mærke til at der i nabo lejligheden (også danskere) blev gjort rent dagligt. Et stort minus at der ikke var en elkeddel i køkkenet. Ellers et meget fredeligt sted med venlige værter.

Læs mere

Camilla og familie fra Stege boede på Casa Oliva i Bargni di Serrungarina fra d. 16. til d. 23. juli 2011.

Vi havde et dejligt ophold på Casa Oliva. Stedet levede fuldt op til vores forventninger. Værtsparret var meget søde og imødekommende, og gjorde alt for at vi skulle føle os godt tilpas. Casa Oliva ligger dog relativt langt fra de større seværdigheder, så med mindre man vil ligge ved poolen hver dag, skal man påregne samlet 3 timers kørsel dagligt. Vi kan anbefale en stranddag ved Portonovo, Ankona, som ligger skønt for foden af bjerge (husk badesko, da der ingen sandstrand er, men store sten langt ud i havet). Et besøg i drypstenshulerne Frassasi Grotterne var en stor oplevelse, især for vores børn. Vi kan også anbefale et besøg i staten San Marino samt ikke mindst Fortezza Di San Leo - San Leo Borg.

Læs mere

Bedømmelse af Casa Oliva

En noget reserveret anmeldelse herfra. Poolen var meget lille. Om aftenen kan man kun vælge en menu (fisk eller kød)... Ingen mulighed for a la carte. Miljøet er temmelig larmerende om aftenen. Ok, men ikke bedre.

Læs mere
 
search map