Feriebolig i Bargni di Serrungarina i Marche

Casa Oliva

Solterrassen med pool Landsbyen Værelse Restauranten Wellnesscentret
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

I Casa Oliva bor man i en mindre middelalderlandsby der er nænsomt restaureret, og som i dag rummer ferielejligheder og værelser. Her findes restaurant, solterrasse og pool samt mindre wellnesscenter. Den omkransende, grønne natur strækker sig så langt øjet rækker, og der hviler en dejlig ro over stedet der er ideelt for de, der søger en anderledes indkvarteringsmulighed i atmosfærefyldte rammer.

Romantik i gammel fæstning

Her er ikke tale om et stort, nyopført feriekompleks, men om en nænsomt restaureret middelalderfæstning, hvis småhuse i dag rummer nyistandsatte og moderne indrettede værelser og lejligheder der danner de perfekte rammer for en romantisk, komfortabel og afslappende ferie.

Her i denne 1300-tals fæstning - i det af turister mere ukendte Italien - ligger Casa Oliva . 'Byen' er omkranset af en mur, hvilket gør at her er tale om et lille, lukket landsbysamfund, hvor nogle af husene er beboet året rundt af lokale indbyggere. Midt i landsbyen ligger den lille kirke S. Apollonia.

Læs mere om Casa Oliva

Høj beliggenhed med udsigt over landskabet

Udsigten heroppefra ud over landskabet er ret imponerende, og fæstningen blev i sin tid netop placeret i højden for at man på lang afstand kunne overvåge fjender. Casa Oliva består af i alt 15 værelser og 8 toværelseslejligheder.

Dobbeltværelse:
- Værelserne kan rumme maksimalt tre personer. De har alle telefon, tv, minibar og aircondition. Indretningen er smagfuld og moderne.
Toværelseslejlighed med 4+1 sovepladser:
- Lejlighederne ligger i to plan og har alle egen indgang. Stueplan indeholder opholdsstue med dobbeltsovesofa og veludstyret køkkenhjørne, mens førstesalen rummer soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser. Lejlighederne har plads til fire personer med mulighed for en ekstra opredning, og de har alle aircondition.

Restaurant og Wellness

I restauranten kan man sidde både ude og inde og nyde sin mad eller et glas vin, og wellnesscentret kan benyttes på bestilling og mod betaling.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Hotel Emilia

Portonovo, Marche

Hotel Doge

Cervia - Milano Marittima, Emilia-Romagna

Anbefalinger til dig

Residence Il Borgo

Tortoreto Lido, Abruzzo

Agriturismo Le Magnolie

Loreto Aprutino, Abruzzo

Hotel Emilia

Portonovo, Marche

Populært i Marche

search map