Hotel i Ascoli Piceno

Villa Cicchi

 
Villa Cicchi er ikke tilgængelig i øjeblikket
Villa Cicchi er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Ascoli Piceno og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Her på stedet finder I en flot have med pool, en anerkendt restaurant samt 6 stemningsfulde værelser.

Villa med familiehistorie

Villaen stammer fra det 18. århundrede, hvor Elenas oldefar og oldemor bosatte sig efter de fik det bygget. Efter villaen skiftede ejer i 1917, kom den tilbage i hænderne på Cicchis familie. Men der gik endnu nogle generationer før et af familiemedlemmerne besluttede sig til at lægge sit liv om og atter knytte sig til huset med fast bopæl. Eftersom villaen er for stor til vore dages familier, besluttede Elena og manden at åbne en del af villaen som feriebolig for de feriegæster der ønsker at opleve Italien på andre præmisser end dem i feriecentrene ved kysten. Det skete allerede tilbage i 1989, hvilket må betegnes som en modig beslutning dengang.

Læs mere om Villa Cicchi

Oplev og hør historien fortalt

Hvad er Villa Cicchi så blevet i årene efter begyndelsen på det nye millennium? Jo, her kan gæsterne slappe af i et elegant indendørs miljø med originale møbler, antikke billeder, gamle manualer og bøger og med de fortællinger, som Elena formidler med sit rolige og alligevel dybt inspirerende toneleje. En tur ned i kælderen er også en oplevelse: På disse kanter har man tradition for det såkaldte vin cotto:. Man producerede denne vin i små tønder, hver gang man fik en søn i familien. Tønderne blev lukkede tæt og den brændte vin skulle hvile i mindst et årti og gerne længere. Når man tapper vinen, kommer man den nye vin fra den årlige høst i, så tønden hele tiden er fyldt. Princippet er magen til det for produktion af vineddike men resultatet må siges at være overraskende anderledes. Og i hvert fald langt mindre syrlig.

Restaurant med begejstret omtale

På Villa Cicchi er der en flot pool med tilhørende solterrasse lige ved villaen. Haven skråner opad på nogle lange og ikke særlige brede terrasser. Du vil sikkert blive glad for deres restaurant, der er begejstret omtalt i flere madguider. Her kommer der ofte par, der holder bryllup, men generne for gæsterne er begrænsede, da disse foregår i en pavillon der er sat op fjernt fra villaen og dermed også fra bassinet.

Værelser med stemning

Der findes 6 værelser, der udlejes til gæsterne. Værelserne er indrettede med henblik på at skabe en stemning, der hører til de dage, hvor ikke engang radioen var opfundet. De råder dog alle over vore dages mest basale behov: de har eget bad med bruser og toilet samt hårtørrer samt fjernsyn. En ting, man vil blive bekymret over, når man føres til sit værelse efter check-in er at gangen er ret smal - men når man kommer ind på selve værelserne er bekymringerne væk. Der er mulighed for en ekstra opredning på næsten dem alle, men vi gør opmærksom på at der er ikke blevet gjort meget for, at børnene vil synes, at de har mange aktiviteter til rådighed

Værelserne på Villa Cicchi

Classic-værelse

Det, der adskiller standard-værelserne fra de øvrige, er, at freskomalerierne ikke er blevet restaureret. De er også noget mindre end de andre, men har den fordel, at de ligger tættest på udgangen til terrassen over poolen

Superior-værelse

Superior-værelserne har freskomalerier på lofterne og har som særpræg de høje antikke senge fra 1800-tallet. Der er tre af dem og det ene har mulighed for at blive 'connected' med junior suite

Junior Suite-værelse

Junior suiten tilhørte familiens overhoved. Den ligger på hjørnet af villaen og vender mod nord og øst og er møbleret i barokstil. Her er der mulighed for ekstra opredninger.

Skjul teksten
 
 
search map