Ferieboliger og hoteller i Ascoli Piceno

 
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Ascoli Piceno er regionens andenstørste, og måske smukkeste by. Den ligger i den sydlige del af Marche, inde i landet på et højt plateau, omgivet af de to floder Castellano og Tronto. Byen blev grundlagt af picenerne (et kriger-folk) tilbage i det 3. århundrede f.kr.. Ascoli Piceno er en usædvanlig lys og stemningsfuld by, med mange dejlige pladser.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Interessante historiske bygninger

Dens hovedattraktion er Piazza del Popolo med dens sjældent kønne søjlegang og smukke marmorbelægning, og dens interessante historiske bygninger. Også Piazza Arringo ('kamppladsen') byder på sjældne, arkitektoniske attraktioner, f.eks. S. Emidio-kirken, Palazzo dell'Arringo og Palazzo dell'Episcopio. Udover de to hovedpladser, er der mange andre seværdigheder, bl.a. det arkæologisk museum, mange romanske kirker, middelalderkirker, bymuseet m.v.. Der er et utal af caféer og restauranter i byen, mange med udendørs servering. Hver fredag formiddag afholdes der marked, hvor man kan købe alt fra madvarer til tøj, tasker og sko.

Læs mere om Ascoli Piceno

Naturskønt område

Byen ligger ca. 1 times kørsel fra vandet, i et naturskønt område, karakteriseret ved grønne bakker og bjerge. På mangt en bakketop finder du små, charmerende middelalderbyer, hver med deres historiske centrum. Kører du mod vest, ind i landet, kommer du til den del af Appeninerne der hedder Monti Sibbilini. Der er tale om et storslået naturreservat på 70.000 hektar.

Skjul teksten
 
 
search map