Ferieboliger og hoteller i Arcevia

 
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

I den meget charmerende bakketopslandsby finder du en købmand, slagter, bager, et par barer og restauranter. Dertil kommer de stemningsfulde torve, kirker og rusikke huse, som gør Arcevia til et af de steder, man bør opleve i Marche - regionen der kaldes for en af Italiens bedst bevarede hemmeligheder.

Byen hed Rocca Contrada indtil 1817, hvor Pave Pius 7. ømdøbte den til Arcevia, som betyder "forstærket by". Man kan stadig se resterne af bymuren og tårne, som gjorde dette navn til et indlysende valg. Arcevia har i dag kun nogle få tusinde indbyggere, men du har større byer som Ancona og Urbino inde for rækkevidde. Her venter der udover et rigt restaurant og forretningsliv, masser af kunst og flot arkitektur. Denmest berømte seværdighed i nærområdet er dog uden tvivl Frasassi Grotterne, der hører til de mest spektakulære i Europa.

Trænger du til en dukkert, kan du for eksempel køre en tur til Senigallia omkring 40 km væk. Her er der udover en god strand også et godt udvalg af restauranter med alt godt fra havet på menuen.

Kort over Arcevia i Marche

Du kan klikke på kortet og danne dig et overblik over byen, samt placeringen af de hoteller og ferieboliger vi tilbyder i denne del af regionen Marche i Italien.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Find en feriebolig eller hotel i Arcevia

Ved hjælp af hotel søgemaskinen ovenfor kan du hurtigt få et komplet overblik over tilgængelig ferieboliger og udvalgte hoteller i og omkring byen i din ferieperiode. Alle hoteller, ferielejligheder, B&B og villaer du finder i udvalget hos In-Italia Rejser er omhyggeligt håndplukket af os. Vi har således lavet det indledende sorteringsarbejde, så du trygt kan vælge en bolig i forvisning om, at du her får en god base for en ferie i Arcevia.

Har du spørgsmål om de forskellige indlogeringsmuligheder, er du velkommen til at kontakte os på telefon, mail eller chat. Vores rejsekonsulenter sidder klar til at svare på dine spørgsmål og eventuelt hjælpe dig med at sammensætte den helt rigtige ferie i Italien.

>> sammenlign priser på dit hotel eller feriebolig i Marche

Læs mere om Arcevia

Skjul teksten
 
 
search map