Villa i Apecchio i Marche

Fattoria Valdarecchia

 
Fattoria Valdarecchia er ikke tilgængelig i øjeblikket
Fattoria Valdarecchia er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Apecchio og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Fattoria Valdarecchia ligger på bjergskråningerne oppe over den lille hyggelige landsby Apecchio, hvor I finder diverse butikker og en række gode restauranter.

Huset er omgivet af skove og grønne marker, og fra dets terrasse og svømmebassin nyder man den fabelagtige udsigt over byen og dalen. Fra Casa Valdarecchia er der gode muligheder for skønne gåture i bjergene. Har man lyst til at udforske området på mountainbike eller til hest, er det muligt at leje disse tæt ved. På stedet er der desuden stor have og bueskydningsbane.

Læs mere om Fattoria Valdarecchia

Huset blev restaureret i 2001 og er hyggeligt møbleret. I stueetagen ligger tre dobbeltværelser, to af dem med egen indgang fra gårdspladsen. Det sidste værelse har indgang fra opholdsstuen med den store pejs. I stueetagen ligger derudover et stort spisekøkken.
På første sal ligger tre dobbeltværelser, der, som værelserne i stueetagen, alle har eget badeværelse/toilet. Alle soveværelserne er særdeles rummelige, og ingen af dem er gennemgangsværelser.

Casa Valdarecchia kan anbefales til en (meget) stor familie eller små grupper, der ønsker at tilbringe en afslappet ferie sammen i smukke omgivelser uden andre turister omkring dem.

Skjul teksten
 
 
search map