Feriebolig i Apecchio i Marche

Cà Quattrocchi

 
Cà Quattrocchi er ikke tilgængelig i øjeblikket
Cà Quattrocchi er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Apecchio og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Forbered dig på opstigningen! For at komme til det maleriske Cà Quattrocchi skal du køre op og op gennem mange hårnålesving mellem bjergene, en tur der er en sand fornøjelse for øjnene. Stenbygningen ligger på toppen af en bakke med udsigt over dalen. Fra lejlighederne og svømmebassinet kan du nyde en eneståede udsigt.

Afslappende vandmassage

Svømmebassinet har et område med vandmassage og er omgivet af en terrasse med solstole og parasoller. I haven finder du desuden en grill, et bordtennisbord og et bordfodbold.

Læs mere om Cà Quattrocchi

Helbredende kilder

Du bor her ca. tre kilometer fra Apecchio kendt for sine mange helbredende kilder, men den lille by byder dog ikke på supermarked (det nærmeste ligger 6 kilometer væk).

Lejligheder til den store familie

Den gamle stenbygning er for nylig blevet istandsat og opdelt i to lejligheder, der kan rumme henholdsvis 7 og 8 personer. Lejlighederne er helt selvstændige og har begge eget køkkenhjørne med fire gasblus, mikrobølgeovn, køleskab med frostboks og opvaskemaskine. Lejlighederne har desuden fjernsyn med satellitkanaler og trådløs internetadgang. De to lejligheder deles om et lille vaskerum med vaskemaskine og strygejern. Begge lejligheder ligger i stueetagen, skønt den ene på grund af niveauforskellen ligger højere end den anden.

Lejlighederne på Cà Quattrocchi

Femværelseslejlighed Falco med 6/8 sovepladser (etage ovenfor)

Lejligheden Falco ligger i stueetagen og består af stue med pejs og køkkenhjørne, tre soveværelser med dobbeltseng (hvoraf der i de to er mulighed for at tilføje en opredning) samt tre badeværelser med bruser og toilet. Lejligheden har eget udeområde med bord og stole.

Treværelseslejlighed Pettirosso med 4/6 sovepladser (etage ovenfor)

Lejligheden Pettirosso ligger i stueetagen og består af stue med køkkenhjørne og sovesofa til to personer, to soveværelser med dobbeltseng (hvoraf der i det ene er mulighed for at tilføje en opredning) samt to badeværelser med bruser og toilet. Lejligheden har eget udeområde med bord og stole.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Cà Quattrocchi

Læs personlige anmeldelser af Cà Quattrocchi som ligger i Marche. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Cà Quattrocchi. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 4 anmeldelser fra Cà Quattrocchi

Smukt, flot og lækkert, men langt til en by med liv.

Apecchio er en meget lille by, hvor der en købmand / lille supermarked, et par pizzarier, hvoraf vi kan anbefale Bar Italia som ligger ud til hovedgaden. Søde og hjælpsomme folk, men byen mangler liv.
Hvis vi vender tilbage vil vi helt klart handle stort ind til hele ugen, i Citta Di Castello som ligger 30 km (køretid ca. 45 min.) inden Apecchio, da der er store køleskabe og fryser.

Læs mere

En sand perle

Vi havde glædet os til vores ferie - men var spændt på hvordan var Cà Quattrocchi i virkeligheden...

Allerede da vi kom for enden af grusvejen var vi sikre - det her bliver godt for det er en helt fantastisk udsigt som man mødes af :-)

Lejliheden er super god i størrelsen, vi var 2 voksne, 2 store teenagere og et mindre barn og der var fint med plads til alle. Der er en rigtig hyggelig stemning inden for !

Vi boede mest uden for, men når der skulle laves mad mv. indenfor så er der gode køkkenfaciliter.

Den smukke natur og de dejligt omgivelser er de perfekte rammer for en dejlig ferie.

Vi vil rigtig gerne tilbage hertil - så håber ikke der er andre som få samme gode ide :-)

Læs mere

Så kan naturen næsten ikke blive smukkere

Et virkelig skønt sted. Uanset hvor man sætter sig på den store skrånende grund bliver man bjergtaget af den smukke udsigt. Ejeren selv taler ikke et ord engelsk, men har allieret sig med en engelsktalende, som man kan ringe til/sms'e til døgnet rundt. Hvis der er småfejl og mangler kommer ejeren selv og ordner det - selv om søndagen. Terrænet er ganske kuperet, og hvis man kan lide at køre på MTB skal man give sig selv den oplevelse. Ejeren har en ven som låner/lejer MBT ud for 50 Euro for en hel uge.

Læs mere

Bedømmelse af Cà Quattrocchi

Læs mere
 
search map