Feriebolig i Apecchio i Marche

Cà Quattrocchi

 
Cà Quattrocchi er ikke tilgængelig i øjeblikket
Cà Quattrocchi er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Apecchio og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Forbered dig på opstigningen! For at komme til det maleriske Cà Quattrocchi skal du køre op og op gennem mange hårnålesving mellem bjergene, en tur der er en sand fornøjelse for øjnene. Stenbygningen ligger på toppen af en bakke med udsigt over dalen. Fra lejlighederne og svømmebassinet kan du nyde en eneståede udsigt.

Afslappende vandmassage

Svømmebassinet har et område med vandmassage og er omgivet af en terrasse med solstole og parasoller. I haven finder du desuden en grill, et bordtennisbord og et bordfodbold.

Læs mere om Cà Quattrocchi

Helbredende kilder

Du bor her ca. tre kilometer fra Apecchio kendt for sine mange helbredende kilder, men den lille by byder dog ikke på supermarked (det nærmeste ligger 6 kilometer væk).

Lejligheder til den store familie

Den gamle stenbygning er for nylig blevet istandsat og opdelt i to lejligheder, der kan rumme henholdsvis 7 og 8 personer. Lejlighederne er helt selvstændige og har begge eget køkkenhjørne med fire gasblus, mikrobølgeovn, køleskab med frostboks og opvaskemaskine. Lejlighederne har desuden fjernsyn med satellitkanaler og trådløs internetadgang. De to lejligheder deles om et lille vaskerum med vaskemaskine og strygejern. Begge lejligheder ligger i stueetagen, skønt den ene på grund af niveauforskellen ligger højere end den anden.

Lejlighederne på Cà Quattrocchi

Femværelseslejlighed Falco med 6/8 sovepladser (etage ovenfor)

Lejligheden Falco ligger i stueetagen og består af stue med pejs og køkkenhjørne, tre soveværelser med dobbeltseng (hvoraf der i de to er mulighed for at tilføje en opredning) samt tre badeværelser med bruser og toilet. Lejligheden har eget udeområde med bord og stole.

Treværelseslejlighed Pettirosso med 4/6 sovepladser (etage ovenfor)

Lejligheden Pettirosso ligger i stueetagen og består af stue med køkkenhjørne og sovesofa til to personer, to soveværelser med dobbeltseng (hvoraf der i det ene er mulighed for at tilføje en opredning) samt to badeværelser med bruser og toilet. Lejligheden har eget udeområde med bord og stole.

Skjul teksten
 
 
search map