Agriturismo i Apecchio i Marche

Agriturismo Chignoni

Lejlighed Cerro Vecchio Lejlighed Cerro Vecchio Lejlighed La Gorgaccia Lejlighed La Gorgaccia Lejlighed La Gorgaccia Lejlighed Montalto
 
Agriturismo Chignoni er ikke tilgængelig i øjeblikket
Agriturismo Chignoni er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Apecchio og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gården Agriturismo Chignoni ligger i højdedragene omkring Apecchio, ca. 5 km fra hovedvejen mod Città di Castello. Gården strækker sig over mere end 200 hektar, skove og græsningsarealer.

Bo på en flot bondegård med ejerne som nabo

Når du kommer frem til gården, vil du se tre solide huse i sten, som blev opført i 1700-tallet.
- I det ene hus bor gårdens ejer og hans kone: de producerer lækre skinker og den gode fåreost pecorino, samt samler trøfler og forhandler diverse produkter fra skoven. Det er ikke helt umuligt at smage hans vin, der stadig produceres efter den metode han lærte af sin far og bedstefar. Der bruges tilsætningsstoffer i vinen, som derfor ikke rigtigt kan transporteres hjem ... den rene druesaft er hele turen værd.
- Et andet hus benyttes kun som lager af ejerene - her vil du ikke have adgang.
- Det tredje og sidste hus skal du bo i. Det er opdelt i tre store lejligheder, som er internt forbundne med døre, så man faktisk kan leje hele huset med i alt 22 sovepladser.

Læs mere om Agriturismo Chignoni

Hyg dig ved poolen eller i fællesrummet

I husets gamle vinkælder finder vi i dag en hyggelig fælles sal til rådighed for alle gæster - her er der virkelig plads til at være samlet, hvis man lejer alle tre lejlighederne. Det er også et sted til at hygge sig eller spise maden du har tilberedt på den fælles grill, hvis vejret ikke er godt, som det plejer. Udendørs - i den store have - ligger der den flotte pool med udsigt over dalen, hvor du kan solbade og hvile, mens børnene leger i vandet. På den anden side af huset er der alle de parkeringspladser, som du har brug for.

Rummelige ferielejligheder med stemning

Lejlighederne er rummelige og er flot møblerede af stedets datter, der arbejder som konservator. Ved istandsættelsen har man i størst muligt omfang bevaret de oprindelige strukturer: fritliggende bjælker i loftet, terrakottagulv osv. Når du dertil lægger, at lejlighederne er udstyret med gamle restaurerede møbler, så forstår man, at du har at gøre med et charmerende og stemningsfuldt opholdssted. Alle lejlighederne har deres eget udendørs areal med bord og stole.

Lejlighederne på Agriturismo Chignoni

Lejlighed m. 2 soveværelser

Il Cerro Vecchio er den mindste lejlighed på Chignoni, den er kun 120 m² stor! Lejligheden ligger i samme bygning som de to større lejligheder, men har selvstændig indgang. Fra lejligheden har man en flot udsigt over de omkringliggende bakker (og svømmebassinet). Il Cerro Vecchio består af spisestue, køkken med opvaskemaskine, en mindre stue, stort badeværelse og to store soveværelser.

Lejlighed m. 3 soveværelser

Lejligheden består af opholdsstue med pejs og dobbeltsovesofa, køkken, tre soveværelser med dobbeltseng eller to enkeltsenge, to badeværelser med toilet.

Lejlighed m. 4 soveværelser

Lejligheden består af opholdsstue med pejs og dobbeltsovesofa, stort spisekøkken med opvaskemaskine, fire soveværelser med dobbeltseng eller to enkeltsenge, to badeværelser med toilet. I 2 etage.

Skjul teksten
 
 
search map