Agriturismo i Apecchio i Marche

Agriturismo Chignoni

Lejlighed Cerro Vecchio Lejlighed Cerro Vecchio Lejlighed La Gorgaccia Lejlighed La Gorgaccia Lejlighed La Gorgaccia Lejlighed Montalto
 
Agriturismo Chignoni er ikke tilgængelig i øjeblikket
Agriturismo Chignoni er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Apecchio og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gården Agriturismo Chignoni ligger i højdedragene omkring Apecchio, ca. 5 km fra hovedvejen mod Città di Castello. Gården strækker sig over mere end 200 hektar, skove og græsningsarealer.

Bo på en flot bondegård med ejerne som nabo

Når du kommer frem til gården, vil du se tre solide huse i sten, som blev opført i 1700-tallet.
- I det ene hus bor gårdens ejer og hans kone: de producerer lækre skinker og den gode fåreost pecorino, samt samler trøfler og forhandler diverse produkter fra skoven. Det er ikke helt umuligt at smage hans vin, der stadig produceres efter den metode han lærte af sin far og bedstefar. Der bruges tilsætningsstoffer i vinen, som derfor ikke rigtigt kan transporteres hjem ... den rene druesaft er hele turen værd.
- Et andet hus benyttes kun som lager af ejerene - her vil du ikke have adgang.
- Det tredje og sidste hus skal du bo i. Det er opdelt i tre store lejligheder, som er internt forbundne med døre, så man faktisk kan leje hele huset med i alt 22 sovepladser.

Læs mere om Agriturismo Chignoni

Hyg dig ved poolen eller i fællesrummet

I husets gamle vinkælder finder vi i dag en hyggelig fælles sal til rådighed for alle gæster - her er der virkelig plads til at være samlet, hvis man lejer alle tre lejlighederne. Det er også et sted til at hygge sig eller spise maden du har tilberedt på den fælles grill, hvis vejret ikke er godt, som det plejer. Udendørs - i den store have - ligger der den flotte pool med udsigt over dalen, hvor du kan solbade og hvile, mens børnene leger i vandet. På den anden side af huset er der alle de parkeringspladser, som du har brug for.

Rummelige ferielejligheder med stemning

Lejlighederne er rummelige og er flot møblerede af stedets datter, der arbejder som konservator. Ved istandsættelsen har man i størst muligt omfang bevaret de oprindelige strukturer: fritliggende bjælker i loftet, terrakottagulv osv. Når du dertil lægger, at lejlighederne er udstyret med gamle restaurerede møbler, så forstår man, at du har at gøre med et charmerende og stemningsfuldt opholdssted. Alle lejlighederne har deres eget udendørs areal med bord og stole.

Lejlighederne på Agriturismo Chignoni

Lejlighed m. 2 soveværelser

Il Cerro Vecchio er den mindste lejlighed på Chignoni, den er kun 120 m² stor! Lejligheden ligger i samme bygning som de to større lejligheder, men har selvstændig indgang. Fra lejligheden har man en flot udsigt over de omkringliggende bakker (og svømmebassinet). Il Cerro Vecchio består af spisestue, køkken med opvaskemaskine, en mindre stue, stort badeværelse og to store soveværelser.

Lejlighed m. 3 soveværelser

Lejligheden består af opholdsstue med pejs og dobbeltsovesofa, køkken, tre soveværelser med dobbeltseng eller to enkeltsenge, to badeværelser med toilet.

Lejlighed m. 4 soveværelser

Lejligheden består af opholdsstue med pejs og dobbeltsovesofa, stort spisekøkken med opvaskemaskine, fire soveværelser med dobbeltseng eller to enkeltsenge, to badeværelser med toilet. I 2 etage.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Agriturismo Chignoni

Læs personlige anmeldelser af Agriturismo Chignoni som ligger i Marche. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Agriturismo Chignoni. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Bedømmelse af Agriturismo Chignoni

Dejlig gård, dejlig beliggenhed. Lidt afsides, men hvis du er efter fred og ro, er det perfekt. Rent og hyggeligt. Velholdt poolområde.

Læs mere

René og familie fra Hedensted boede på Agriturismo Chignoni i Apecchio fra d. 7. til d. 21. juli 2012.

Der er stille…total stille på Agriturismo Chignoni, som ligger 3 km op ad en stejl grusvej, langt fra industri, badebyer og støjende motorveje.
Det er Italien - værtsparret taler kun italiensk, gården og omgivelse er utrolig smukke og vedligeholdte, udsigten er næsten 360 grader fra bakketoppen, hvor gården ligger placeret. Værtsparret serverer hjemmelavet vin, ost, skinke, brød og salami.
På restauranterne i området er det de færreste som har menukort, de serverer det som man har i gryderne, og det er rigtig godt og alt er lavet lokalt – og de kender ikke ordet pommes fritter… sørg for at bestil noget med trøfler, det smager godt og er billigt her i området.
Besøg f. eks Agriturismo Molina, ved landevejen i Molina, 5 km øst fra Apecchio, som er en totalrenoveret restaurant, de serverer en hel fantastisk ”anti pasti”, med 8-12 forskellige lokale retter (som er forskellige fra aften til aften). Vi spiste der 4 mand, med drikkevarer, dessert og kaffe for under kr. 300,-, men vi havde gerne give det dobbelte…!
Vi cykler og havde derfor vores racercykler med og afsluttede ferien med at cykle op ad Monte Nerone - 16,5 km med en gennemsnit stigning på godt 7 %
Vi kan klar anbefale stedet og området, hvis man vil opleve det ”rigtige” Italien på italiensk.

Læs mere

Jakob og familie og venner fra Danmark boede på Hotel Italia i Verona fra d. 5. til d. 7. juli 2012 og på Agriturismo Chignoni i Apecchio fra d. 7. til d. 14. juli 2012.

Vi havde en fantastisk tur og boede fint i Verona i spadsereafstand til den gamle bydel, så et par rigtigt gode dage med historie og Opera i Arnaen.

Vores mål i Apecchio var fantastisk, huset var så smagsfuldt indrettet som man langt fra kunne forvente af en italiener og så var det bare superautentisk og havde den mest formidable udsigt og der var stille om natten, poolen var dejlig og så var Tony og Marie som ikke kunne et ord engelsk fantastisk hjælpsomme og kom og stillede vin, brød og ost frem den første aften samt anbefalede det mest fantastiske spisested ca 15 min. kørsel ved Martinelli Gabrielle på Loc. Acquapartita no 19, 61042 Apecchio. Smukt oppe i bjergene og så var alt bare hjemmelavet og vi spiste forret, store bøffer, fik dessert, vin og grappa 10 mand for 105 €. Vejene i italien tåler vel næsten ingen sammenligning, de er bare dårlige, det er de sidste 3.000 meter op ad grusvejen til huset også, men det gav så absolut ikke os problemer, det var bare smukt op af vejen som jo steg 300 meter samtidig med.

Læs mere

Lone og familie fra Frederiksberg boede på Agriturismo Chignoni i Apecchio fra d. 21. til d. 28. juli 2007.

Ja det har været en fantastisk tur og meget smukke omgivelser. Der har ikke været noget at klage over begge steder, på nær at der er ikke ret meget basis udstyr i køkkenet. F.eks manglede der i det første hus skærebræt og ordentlige knive og det er udfordrende hvis man vil lave mad "hjemme"

Vi har løbet en del i området og været på vandretur i bjergene og det har været "dejligt anstrengende" op af bakkerne, men den eneste ulempe har været rigtig mange (flere hundrede) bid fra små insekter, som jeg ikke ved hvad hedder, men værtsparret det sidste sted vidste udmærket hvad det var for insekter, så man kan med fordel tage noget middel med mod insektbid hvis man vil ud i den "vilde natur"

Eller er vi vilde med området og alt har været som det skulle, så tak for det.

Vi har talt om, næste gang at tage til Urbino området, da denne lille by er fantastisk smuk. Har I noget i nærheden af byen som i lejer ud.

Læs mere

Troels og familie fra Birkerød boede på Agriturismo Chignoni i Apecchio fra d. 30. juni til d. 14. juli 2007.

Huset ligger minimum 3 kilometer væk fra hovedvejen - op ad bjerget - ad særdeles ufremkommelige veje (2 veje fører op). Begge veje er jord/grus/stenveje med mange store huller til mulig skade for bil mv. Den ufremkommelige vej hæmmer lysten til korte ture i nærområde, idet man alene kører op og ned af bjerget i tilfælde af længere ture.
Det anføres i jeres salgsmateriale over feriehuset i Apecchio, at der forefindes opvaskemaskine. Dette er ikke tilfældet.
Derudover fik 3 ud af 5 personer i familien mange bidemærker (ca. 50 bid), der kløede kraftigt. Et svensk par i én af de øvrige lejligheder oplevede det samme.
Vi henvendte os til familien på gården, der kunne oplyse om en lokal "spider". Alle senge blev derefter støvsuget med special støvsuger, ligesom alt sengetøj blev skiftet. Tanken om, at der findes "spider" i madrasser mv. var dog ikke særlig rar. Da biddene blev voldsomt mange på vor 3-årige dreng henvendte vi os igen til familien, der skabte kontakt til en nærtboende italiener, der kunne tale engelsk efter 9 års ophold (universitetsprofessor)i London. Han kunne berette om et lokalt insekt, der levede i træerne og udsendte en pollen, som rigtigt mange ikke-lokale udviste allergi over for. Det var dette udslet, der kløede og hævede kraftigt, og ikke egentlige bid fra edderkopper mv., hvilket dog var en lettelse. Han mente imidlertid, at vi måtte have vor 3 årige dreng til læge, hvor vi fik udleveret salve og medicinsk saft. Derudover skulle vi alle tage mange daglige bade samt ofte skifte tøj for at undgå det allergiske udslet. Først efter hjemkomsten i Danmark, er kløknopperne ved at fortage sig.
Som sagt oplyste den engelsktalende person, at rigtigt mange ikke-lokale udviser allergi over dette lokale insekt, herunder ham selv ved dennes tilflytning til området.
Efter at se støvsugning af madrasser følte vi trang til at skifte lejlighed, hvilket vi gjorde mod ekstrabetaling af 100 euro for én uge.
Vi vil understrege, at familien på gården var særdeles hjælpsom, rare og venlige, og var naturligvis beklemte og kede af det lokale insekts påvirkning på gårdens gæster. Men ingen kritiske bemærkninger til familien.

Læs mere

Helle, familie og rejsevennerne boede på Agriturismo Chignoni fra den 19. til den 26. juli 2003. Hun skrev efter ferien:

Vi besøgte Chignoni gården fra d. 19-26 juli og var en stor gruppe bestående af 10 børn og 11 voksne.
Huset var fint - og levede fuldt op til forventningerne. Ejerne af huset, familien Martinelli var søde og hjælpsomme -men taler ikke et ord engelsk. Vi klarede os dog fint med spansk/italiensk! 
Familien producerer selv ost og vin, som vi købte i rigelige mængder til favorable priser. Huset ligget meget idyllisk i smukke bjergrige omgivelser, noget afsondret, og dog kun med 10-12 minutters kørsel ad meget stejl grusvej ned til nærmeste by (Apecchio) - og ikke som anført i kørselsvejledningen midtvejs mellem Città di castello og Apecchio. Vi havde dog et gevaldigt problem med sengelopper/væggelus, - det lykkedes os ikke at finde ud af om det var det ene eller det andet. Stort set alle værelser/senge var angrebet. En af de voksne talte ikke færre end 77 loppebid på ryggen alene, men alle 21 personer fik loppebid. Dette bør ikke accepteres i et hus af denne standard - og pris! Jeg håber at I vil gøre noget for at andre ikke skal få samme ubehagelige oplevelse!"
KOMMENTAR: Vi angiver den vej der er den letteste at køre ad (efter vores mening) men man komme til Apecchio også af den gruset vej som du angiver.
Hvad lopperne angår, så har det faktisk været vore kunder, der har lejet huset lige fra den 21. juni, men da de små møgdyr jo ikke ligefrem er særlig lette at få øje på ved rengøringen, så ved jeg ikke helt, hvordan man skal kunne foregribe det. Da ingen af de tidligere kunder i huset har bemærket noget om lopperne over for os eller ejerne, så har det jo ikke været muligt at gøre noget ved det før.

Læs mere
 
search map