Agriturismo i Apecchio i Marche

Agriturismo Ca' Cirigiolo

Gårdens ølbryggeri
 
Agriturismo Ca' Cirigiolo er ikke tilgængelig i øjeblikket
Agriturismo Ca' Cirigiolo er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Apecchio og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Ca' Cirigiolo ligger smukt, 700 meter over havets overflade og omgivet af enge, landbrugsjord, samt de skove der er berømte for deres mange trøfler. Gården råder over 60 hektar skovbeklædt land, og med dens dejlige, store have, er huset yderst velegnet til den der ønsker at slappe af og nyde livet, i smukke, grønne omgivelser.

Historisk vingesus

Dette rummelige landsted er opført i den kønne, egnstypiske sandsten, og stammer helt tilbage fra det 17. århundrede. Det blev efter al sandsynlighed bygget af benediktinermunke fra et nærliggende kloster, under Hertugdømmet Urbino. Ca' Cirigiolo ligger kun få kilometer fra dejlige byer af historisk og kulturel interesse som f.eks. Urbino, Gubbio, Assisi, Perugia og Arezzo. Nærmeste indkøbsmuligheder findes i Apecchio, ca. 4 km. fra boligen.

Læs mere om Agriturismo Ca' Cirigiolo

Deltag i jagten på det hvide guld

Området er ideelt til mountainbiking og trekking, ligesom der er mulighed for at gå på jagt og fiske, bl.a. i Biscubio-floden. Jagten på hvide trøfler er almindelig i hele regionen, der med sit grønne, bakkede landskab danner de perfekte rammer for connoisseurs søgen efter den særlige hvide duft. Ejeren af Ca'Cirigiolo, er ekspert på området, tager gerne sine gæster med på udflugter og søger efter svampe, vilde bær og, med hjælp fra de trænede hunde, de højt skattede trøfler.

Egen restaurant, som giver dig smag for lokalområdet

Ca' Cirigiolo tilbyder en alsidig og afslappende ferie i fantastiske omgivelser. Til fælles brug for gårdens gæster er der havemøbler, grill og swimmingpool. Der er også en mindre restaurant, hvor det, mod forudbestilling, er muligt at nyde dejlige retter fra egnen. Restauranten er i højsæsonen åben til frokost og aftensmad, resten af året er den mere sporadisk åben. På stedet er der seks gode lejligheder med privat indgang.

Lejlighederne på Agriturismo Ca' Cirigiolo

Etværelseslejligheden Cucciolo med 2 sovepladser (1. sal)

Lejligheden ligger på 1. sal i en bygning af nyere dato, hvor der tidligere var høloft. Den er på ca. 25 m², og består af værelse med dobbeltseng og lille køkkenhjørne samt badeværelse med toilet og bruser.

Toværelseslejligheden Eolo med 4 sovepladser (1. sal)

Lejligheden ligger på første sal i en bygning af nyere dato, hvor der tidligere var høloft. Den er på ca. 50 m², og består af opholdsstue med dobbelt sovesofa og køkkenhjørne, soveværelse med dobbeltseng samt 2 badeværelser med toilet og bruser.

Toværelseslejlighed Tartufo med 2/3 sovepladser (stueetage)

Man kommer direkte ind fra haven til opholdsstuen, som indeholder spisebord og køkken. Fra stuen har man adgang til soveværelse med dobbeltseng og badeværelse. Det er muligt at få en ekstra sengeopredning i soveværelset. Der er desuden fjernsyn og udendørs grill der ligger lige overfor indgangsdøren.

Fireværelseslejlighed Scalocchio med 6/8 sovepladser (1. sal)

Fireværelseslejligheden Scalocchio ligger på første sal. Der er indgang fra haven ad en stor balkon bygget ud fra en stor pejsestue med køkkenhjørne og to sovepladser i sovesofa. Der findes desuden tre soveværelser med dobbeltseng eller to enkeltsenge, to badeværelser i hvilke et er med bruser og et med karbad. Lejligheden er desuden udstyret med fjernsyn og udendørs barbecue.

Fireværelseslejlighed Seriola med 6/8 sovepladser (stueetage)

Fireværelseslejligheden Seriola ligger i stueetagen. Den består af en stor stue med pejs og køkken samt to sovepladser i sovesofa; stuen er åben ud til overdækket portico og have. Der findes desuden tre soveværelser med dobbeltseng eller to enkeltsenge, to badeværelser i hvilke et er med bruser og et med karbad. Lejligheden er desuden udstyret med fjernsyn og udendørs barbecue.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Agriturismo Ca' Cirigiolo

Læs personlige anmeldelser af Agriturismo Ca' Cirigiolo som ligger i Marche. Bedømmelserne af agriturismoen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Agriturismo Ca' Cirigiolo. Foruden vurdering af selve agriturismoen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 6 anmeldelser fra Agriturismo Ca' Cirigiolo

Hjemligt og dejligt sted

Hyggeligt sted i perfekt afstand fra vejenes støj.
Værtsparret er så søde og hjælpsomme.
Det eneste negative ville være at det er sparsomt med køkkenredskaber til at lave mad.

Læs mere

Autentisk Italien

Her kan man opleve det ikke uberørte Italien.Området er meget smukt og udsigten fra Cirigiolo er helt i top.Hvis man vil tages ind af den sødeste familie og i den grad føle sig velkommen ,fås det ikke bedre.Maria mad skal smages ,det er hjemmelavet , og meget af det er egen produktion(grøntsager , kød og øl ). Kan kun anbefales ,både for børn og voksne. Poul, Anna og unger

Læs mere

virkelig god og venlig service. fremragende mad. smuk natur.

Maria og Pietro får dig til at føle dig som et medlem af familien, ikke bare en gæst. Før du rejser bør du tage højde for at din vægt sandsynligvis vil gå op med omkring fem kilo efter at have spist Marias lækre mad. Man ikke kan få nok af det. Vil helt sikkert tage tilbage en dag.

Læs mere

Bedømmelse af Agriturismo Ca' Cirigiolo

Læs mere

Dejlig indkvartering - smuk beliggenhed

Vi boede 3 dage på Ca 'Cirigiolo i begyndelsen af ??oktober. Den første nat var temmelig kølig, men vi startede varmen efter at have bedt om det, og vi kunne sætte det op, så det passede os. Vi var de eneste gæster i huset og værterne boede ikke i gården selv, men forblev i Apecchio. Restauranten, der skulle være på gården, blev lukket på grund af sygdom. Der var en hund, der gik frit på gården og gøede ret meget om natten. Vi havde ørepropper og med dem i vores ører var det godt at sove. Annoncen blev tiltrukket af mulighederne for at ledsage og søge trøfler i de omkringliggende skove. Det lød godt, men vi tilbød det ikke. Vi blev ikke tilbudt at deltage.
Vi var meget tilfredse med lejligheden og omgivelserne var smukke. Byen var ikke stor, men der var stadig et godt lille supermarked og flere restauranter.

Læs mere

july 2013

Et dejligt sted med smuk natur og fantastisk udsigt, hvis man vil have ro/fred.
Vi nød det ! Familie, 2 børn 13 + 16 år.
Men hus/lejlighed var lidt for sparsomt udstyret. I køkken er der ingen ovn eller microovn. For få glas, der er ingen vinglas, ingen skærebræt (vi bad om et og fik et), ingen gode skæreknive, for få fade til at anrette mad. Ej heller ting til at vaske op med, opvaskemiddel, affaldsposer og viskestykker manglede. En voksdug der kan tørres af kunne godt være brugt til det eneste bord (det der står udenfor). På badeværelser ingen rengøringsmidler / ting til at gøre toiletter rene med. Ikke lige ting man har med i kufferten fra DK på en ferie. Ingen tørrestativ, men det fik vi udleveret. Vaskemaskinen virkede desværre ikke da vi var der. Vi fik ikke skiftet sengetøj eller håndklæder i den uge vi var der, og det mener jeg man godt kan få gjort mindst en gang i den varme.

Læs mere
 
search map