Feriebolig i Acquaviva Picena i Marche

Casali Costadoro

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Omgivet af smukke, grønne landskaber, bakker og marker med vandkæmmede vinstokke ligger Casalo Costadoro kun 6 km fra den historiske by Acquaviva Picena og ca. 12 km fra den herlige kystby San Benedetto del Tronto og til Grottamare. Det betyder, at du let og enkelt kan få en ferie, som indbyder til kulturelle dagsudflugter samt sol og badning.

En oase der indbyder til afslapning

Det er let at komme ned i gear på Casali Costadoro. De smukke omgivelser giver en følelse af ro, som det er svært at se sig mæt på. Et perfekt sted at vende tilbage til efter en spændende og begivenhedsrig dag. Du kan koble af på din private terrasse, eller du kan benytte dig af en af de skønne pools, hvor du finder solstole og cabaƱas.

Lejlighederne på Casali Costadoro er fordelt i to bygninger. Den ene pool (med vandmassage) finder du ved Casale delle Erbe, og den anden pool har du ved Casale dei Fiori. Her finder du også borde og stole, hvis du har lyst til et glas vin, mens du nyder udsigten over vinmarkerne.

Læs mere om Casali Costadoro

Udforsk omgivelserne

På grund af den gode beliggenhed har du god mulighed for at udforske området. Du har nem adgang til områdets hyggelige byer og landsbyer, og til dels har du kysten med sol og bademuligheder samt lækre fiskerestauranter. Du kan desuden vandre, cykle, spille golf eller besøge Park Adventure. I sommerhalvåret er der to cykler på Casali Costadoro, som du kan låne efter tilgængelighed. På stranden i Grottamare har du adgang til to solstole og en parasol pr. lejlighed. Forhør dig med ejerne om de præcise vilkår.

Le Marche er også kendt for sin gode mad, så imens du nyder din ferie i området så sørg for at nyde godt af trøffel, kød, forskellige slags pasta, oste, forskelligt salumi, vinene og den gode olivenolie. Den nærmeste restaurant har du et par kilometer væk, og ca. fem km fra din bolig er der også mulighed for take-away, hvis du gerne vil springe madlavningen over en dag men stadig nyde stemningen "hjemme" på terrassen. Hvis du skulle få lyst til at grille, kan du benytte dig af en af de udvalgte steder i haven.

Som prikken over i'et får du som gæst på Casale Costadoro en lille velkomstpakke med et par vinflasker og noget pecorino-ost fra en lokal producent samt en voucher til en vinsmagning i historiske rammer i Offida. Ejerne organiserer desuden sprogkurser i italiensk, der inkluderer indføring i italiensk kultur. I juli måned afholder man gratis lektioner i yoga.

Et traditionelt sommerhus

Oprindeligt var Casali Costadoro en gruppe traditionelle sommerhuse, der nu er forvandlet til kun 14 lejligheder, som kan indeholde 2 til 5 personer, fordelt i to forskellige bygninger, Casale delle Erbe og Casale dei Fiori, der ligger et par hundrede meter fra hinanden.

Lejlighederne er rustikke i sin indretning men er indrettede med den komfort, som man har brug for på sin ferie. Typisk er der stengulv, delvist rå stenvægge og blotlagte træbjælker. Til hver lejlighed hører der sig en lille terrasse til, så du kan nyde mad og drikke under åben himmel.

OBS Hvis du ønsker ekstra rengøring, er dette muligt mod et ekstra gebyr. Da der ikke er en reception på stedet, skal du ringe i forvejen og meddele anslået ankomsttidspunkt. I kan låne babyudstyr på stedet, som omfatter babyseng, tallerkener, glas og plastbestik, vogn, flaskevarmer, barnestol og badebalje.

Læs om lejlighederne på Casali Costadoro

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map