Luksusferie i Italien

 
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Hos In-Italia tilbyder vi rejser til Italien i mange prisklasser. Vi har et meget stort udvalg af hoteller, villaer og ferieboliger – også til dig, der synes, at kun det bedste er godt nok.

Luksusrejser handler om at få sine ønsker opfyldt

Efterhånden bruger man ordet ”luksus” om flere og flere ting. Alt, lige fra kaffe til vaskepulver, bliver markedsført som eller anden form for luksus. Med andre ord er begrebet nok efterhånden blevet lidt slidt. Det vil dog ikke sige, at det har mistet sin betydning, og når du bestiller en luksus-rejse, er det vigtigt, at du kan regne med, at dine forventninger bliver indfriet.
 
Hos In-Italia følger vi ikke med tiden på alle områder. Det vil for eksempel sige, at vi ikke er en del af den tendens, hvor luksus-begrebet udvandes mere og mere. Tværtimod – jo mere erfaring, vi får med hoteller, jo mere skal der til for at imponere os. Så du kan trygt stole på, at vi står inde for det, når vi lover dig, at en feriebolig hører til de eksklusive.

Når du betaler gode penge for et lækkert hotelophold, fordi du ønsker en høj standard, skal vi selvfølgelig opfylde dette ønske. Vores mangeårige erfaringer med tilfredse feriegæster viser, at det er vi i stand til.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Detaljerne er med til at gøre din ferie til luksus

Det, der kendetegner et eksklusivt hotel er selvfølgelig et højt serviceniveau. Det er også væsentligt, at hotellet har et stort antal faciliteter til rådighed for dig som feriegæst, og at disse faciliteter hæver sig op over det gennemsnitlige. Det kan for eksempel være spa- og wellness-faciliteter, fitnesscenter, en eller flere  swimmingpools af den pragtfulde slags, en skøn, frodig have, en stor balkon eller terrasse til hvert værelse -  det sidste gerne med malerisk udsigt over havet eller et smukt landskab. De fleste hoteller i en højere klasse har mindst en rigtigt god og behageligt indrettet restaurant, hvor kokkene er klar til at kæle for din gane med deres veltilberedte retter.
 
Det er dog ofte mere end noget andet de små ting, der kendetegner et hotel i høj standard. Når du flader ud på dit værelse efter ankomsten, vil det, du virkelig falder for ved dit hotel, tit være det, der giver din ferie et ekstra touch af luksus: Smagfulde detaljer i værelsets indretning, et par bløde tøfler, du kan stikke fødderne i om morgenen, ekstra store håndklæder, badekar, et stort udvalg af kølige drinks i minibaren, velsmagende, frisk frugt i morgenbuffeten næste morgen og et dygtigt, varmt og smilende personale, der lige gør dét ekstra for, at du skal føle dig godt tilpas på hver eneste feriedag.

Luksusferie er ferie i forkælelsens tegn

Store, rummelige værelser eller lejligheder med en stilfuld indretning, gode senge i høj kvalitet, der sikrer en skøn søvn natten lang, et flot badeværelse, hvor intet mangler, room-service og en attraktiv beliggenhed centralt i en storby, tæt ved stranden eller omgivet af bjerge hører også i mange tilfælde med til begrebet luksus-ferie.
 
Herunder vil vi fremhæve et par af de fremragende hoteller, vi samarbejder med, som i særlig grad er specialiserede i at tilfredsstille den kræsne feriegæst. Kontakt os endelig, hvis vi skal hjælpe dig med at skræddersy en eksklusiv ferie efter dit hoved.

Masseria Cervarolo i Apulien

Her i det sol-afsvedne, eksotiske Syditalien gemmer sig et af de bedste hoteller, vi kender. Blot seks kilometer fra Middelalderbyen Ostuni ligger Masseria Cervarolo midt i den frodige, landlige idyl. Hotellet var oprindeligt en gård, og det er i sig selv hele rejsen værd blot at betragte den rustikke skønhed, der kendetegner de enestående bygninger både indvendig og udvendig. Værelserne er komfortable og velindrettede, og samtidig nærmest hule-agtige med deres hvidmalede stenvægge. Poolen er dybt imponerende, og hele 600 kvadratmeter stor. Her mangler du ikke mulighed for hverken at få din daglige motion eller bare køle dig af og nyde livet. Hotellet har ligeledes børnepool og restaurant.

Relais Villa D’Assio i Lazio

Blot 100 kilometer fra Rom finder du denne juvel af et lækkert feriested. Fantastisk smukt beliggende midt i et grønt, bakket landskab lokker Relais Villa D’Assio med en enorm udendørs swimmingpool, som du kan koble af i, mens du tager de maleriske omgivelser ind. Jacuzzi, massage og en oplyst natursti til den nærliggende Santa Susanna-flod er også på menuen på dette helt særlige hotel. Hotellets restaurant forkæler dig med særdeles god mad, der er lavet på lokale råvarer. Og så har vi ikke engang nævnt det bedste: Relais Villa D’Assio tilbyder overnatninger i to unikke, lidt afsides beliggende suiter. Her kan du koble fuldstændigt fra, og lade dig inspirere af den stilfulde indretning, med detaljer fra berømte italienske designere.

B&B La Respuchina ved Comosøen

Den spektakulært smukke Comosø har i sig selv et ry som et eksklusivt rejsemål, og i hvert fald må naturens skønhed her siges at hæve sig langt over, hvad man kan opleve de fleste steder. Bed and Breakfasts er jo tit en charmerende, men simpel måde at bo på, når man holder ferie, og umiddelbart ville mange nok ikke forbinde en Bed and Breakfast med begrebet luksus. B&B La Respuchina, der ligger langt fra masseturismen, tilbyder dog noget ud over det sædvanlige. Stedet har karakter og personlighed, og udsigten over søen og bjergene fra din balkon må fremhæves som noget, der i sig selv vil gøre din ferie her uforglemmelig og give dig lyst til at komme igen. Slap af i det familiedrevne hotels hyggelige have, og indtag den lækre morgenmad i storslået ro på din balkon. En perfekt oase for par, der søger et romantisk get-away

Residence Borgo Degli Ulivi på Sardinien

Vi kan selvfølgelig ikke præsentere de mere eksklusive af vores ferieboliger uden at nævne et fantastisk hotel i nærheden af stranden. Det flot indrettede og børnevenlige Residence Borgo Degli Ulivi ligger blot en kilometer fra en af Sardiniens fine, hvide sandstrande. Når du er træt af at ligge på stranden, kan du afveksle med en svømmetur i poolen, der er omgivet af eksotisk flora som bananpalmer og rosmarinbuske. Det meget attraktive poolområde rummer også en børnepool på hele 45 kvadratmeter, hvor børnene virkelig kan give den gas. Det kan de også på hotellets legeplads. Vælg mellem 2- og 3-værelses lejligheder i forskellige standarder, med egen terrasse eller have. Et skønt sted at holde ferie med børn.

 
search map