Luksuriøse agriturismo’er

 
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0

Henter indhold

Villa Cornarea, i Piemonte: Et ophold på Villa Cornarea er et ophold i herskabelige omgivelser omkranset af stilhed og poetiske vinmarker ... og så er livsnydelse i haven ved poolen også et sandt trækplaster.

Villaen ligger blot ca. 1½ km fra den hyggelige historiske by Canale, hvor man finder et interessant søndagsmarked og Michelin-restauranten (1 stjerne) L'Enoteca.

Inden for en overkommelig distance finder man i øvrigt 11 andre Michelin-restauranter, og området har således den største koncentration af hædrede restauranter i Italien. Torino ligger blot ca. 45 km væk.

Riserva di Fizzano i Toscana: Riserva di Fizzano ligger ualmindelig smukt i bakkerne ved Castellina in Chianti omgivet af maleriske vinmarker og enorme skove.

I dag er Riserva di Fizzano yderst velholdt og helt renoveret med henblik på at skabe et komfortabel og elegant miljø blandt de vinmarker, der hører til den store vinproducent Rocca delle Macie. På deres hovedsæde, kort herfra, arrangeres der for resten vinsmagning for gæsterne på Riserva di Fizzano en gang om ugen. Den direkte vej derover går ad en grusvej gennem vinmarker og er en smuk oplevelse i sig selv.

Villa Subretia i Umbrien: Villa Subretia ligger i den lille flække Fabbri i Montefalco kommune, hvor Umbriens bedste vin, den robuste røde Sagrantino, produceres.

Villaen, som ligger ved siden af en traditionsrig vinkælder, er blevet istandsat og indrettet ganske kunstnerisk. Alle lejlighederne er nemlig blevet møbleret med specielt designede møbler - man kunne sige i minimalistisk stil - som er blevet skabt af en lokal snedker, og væggene er blevet malet yderst fantasifuldt. Det lyder mere bizart, end det er, og effekten er faktisk meget behagelig: alt virker harmonisk og i overensstemmelse med bygningens materialer og stil.

Villa Rizzo - Masseria della Nocciola i Campania Villa Rizzo - Masseria della Nicciola er et hyggeligt landsted, som ligger i naturskønne omgivelser, ca. 10 km fra centrum af Salerno by og 7 km fra motorvejen som fører mod nord og syd. Beliggenheden gør, at Villa Rizzo er et oplagt feriested, hvad enten man vil besøge Amalfikysten, naturreservatet Cilento, de græske templer i Paestum eller Napoli, Pompei og Vesuv.

Hele området er indhegnet, og man får adgang til den lange tilkørselsvej ad en stor smedejernslåge. Derfra går turen op gennem familiens frugtplantage, før man kommer frem til parkeringspladsen, samt de tre bygninger, der i dag udgør Masseria della Nocciola.

 
search map