Anmeldelser af Residence Le Azalee
 
Residence Le Azalee er ikke tilgængelig i øjeblikket
Residence Le Azalee er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Vercana og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Fantastisk ophold

Min kæreste og jeg havde et super godt ophold hos Residence Le Azalee. Stedet levede helt klart op til vores forventninger, og lidt til! Vores lejlighed var helt perfekt, ren og rummelig - der manglede ikke noget. Terrassen var skøn at opholde sig på gennem hele dagen og havde både borde, stole og liggestole, men det var en smule koldt om aftenen da vi ikke havde aftensol. Ejerne var rigtig flinke og hjælpsomme.

Til en afslapningsferie kunne vi ikke have valgt en bedre beliggenhed. Tilpas langt væk fra byens larm, men alligevel ikke længere end en frisk gåtur derfra.

Anbefaling til kommende gæster

Hvis man på nogen måde er/rejser med gangbesværede eller folk med dårlig fysik - så vil vi anbefale at leje en bil, så man nemt og hurtigt kan komme ned til restauranter, indkøb og byliv. Gåturen fra lejligheden og ned i byen er hyggelig og flot, men hård, hvis man ikke er godt gående. Vejene op til lejligheden er, som beskrevet, lidt snævre og kurvede - men man vænner sig dog hurtigt til det, og det er slet ikke så slemt.

Vi kan anbefale at gå op ad bjerget og ind i den lille by Vercana - her får man lidt mere af det autentiske Italien. Der er en lille købmand, et pizzaria og en bar, hvor de lokale holder til. Det er især hyggeligt, hvis man går væk fra bjergvejen, og bevæger sig ind på de små veje mellem husene. Det var noget hyggeligere at handle i købmanden i Vercana, end i det store supermarked nede i byen, som var proppet med turister.

Hvis man tager ned i Domaso kan vi anbefale at køre mod højre - her kommer man ned til en hyggelig lille promenade og marina, med rigtig god stemning og et par lækre restauranter.

Så alt i alt er det et super dejligt sted, med en fantastisk beliggenhed, hvor du virkelig får en evigt foranderlig udsigt som er underholdning nok i sig selv en hel dag på terrassen.

Residence Le Azalee
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Residence Le Azalee
Lejlighed m. 2 soveværelser ( 4+2 sovepladser), terrasse og søudsigt
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
Pool (evt. sæsonåben)
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2016
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Vis alle anmeldelser fra Residence Le Azalee
 
search map