Feriebolig i Vercana ved Comosøen

Residence Le Azalee

Du har adgang til lidoen nede ved Gravedona Søstranden nede ved lidoen
 
Residence Le Azalee er ikke tilgængelig i øjeblikket
Residence Le Azalee er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Vercana og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Residence Le Azalee er et mindre feriecenter med 9 lejligheder, der alle er enkelt indrettede og har terrasser med mageløs udsigt over Comosøen. De deles alle om poolen, hvorfra du heller ikke bliver snydt for udsigt.

Bo højt hævet over søen

Vi befinder os i den lille landsby Vercanas kommune. Landsbyens midte ligger ca. 500 meter fra Le Azalee, og her finder du et pizzeria, et lille bageri og en bar. De fleste vælger dog at tage til Domaso nede ved søen, som er en lille by med hyggeligt havnemiljø, masser af restauranter, barer, supermarkeder, apotek og andre butikker. Hernede finder du også en lille søstrand (småsten). Der er ca. 1700 meter i bil ned til Domasos centrum, og nogle vælger at gå turen ned (og op igen!), der delvis er ad en sti og trapper, hvilket forkorter turen et par hundrede meter. Residence Le Azalee ligger op ad bjergskråningerne på Comosøens nordvestlige side. Den smukke udsigt, man har fra stedet, har den pris, at man skal køre ad mindre og til tider snoede veje herop til. De sidste få meter fra vejen og op til residencen og dens rummelige, overdækkede parkeringsplads er temmelig stejl, men man har også mulighed for at parkere på deres anden parkeringsplads i gadeniveau og nå residencen til fods via trapper.

Læs mere om Residence Le Azalee

Pool og andre kærkomne faciliteter

Et af Residence Le Azalees trækplastre er uden tvivl den poolen, der er anlagt bag bygningen med lejlighederne. Her finder du solterrasse med liggestole og parasoller, og heller ikke herfra bliver du snydt for søudsigt. Ud over gode parkeringsforhold og mulighed for at tilberede aftensmaden på grill er der også wi-fi i fællesområderne og i lejlighederne.

Gør noget godt for dig selv: Tilbring eftermiddagen i wellness

I eftermiddagstimerne fra 15:00 til 18:00 kan du bestille en omgang velvære efter dagens udflugter på Comosøen eller vandreture i området. Fra jacuzzien kan du nyde udsigten ud over Comosøen - mens du i rummet ved siden af har adgang til sauna, afslapningsstole og badeværelse. Adgang til wellness bestilles dagen forinden og betales direkte på stedet.

Områdets udbud

Området er et dejligt naturområde med rigt dyreliv og gode muligheder for både vandreture og cykleture langs søen eller i bjergene. I Domaso er der vandsportsskole og mulighed for at leje kanoer, vandcykler og motorbåde. Der er rideskole 7 km herfra og golfbane ved Menaggio 20 km herfra.

Benyt dig gratis af lidoen i Gravedona

Residence Le Azalee har forpagtet den lokale lido nede ved søbredden i Gravedona. Her finder du pools, strandbar og adgang til den offentlige søstrand ved siden af. Der er entrè til lidoen, men som gæst på Residence Le Azalee har du gratis adgang. Der er ca. 5 km derned. Så kan du ikke få nok af poolstemning, kan du nu vælge imellem poolen oppe ved ferielejlighederne eller poolen nede ved lidoen, hvor der vil være lidt mere liv og glade dage.

Moderne lejligheder med terrasse og søudsigt

De 9 lejligheder ligger i en bygning fordelt på tre etager og har alle terrasser med bord og stole og ikke mindst en blændende søudsigt. Lejlighederne er stort set identiske og holder en jævn standard (forvent ikke nogen form for luksus) bortset fra variationer i farverne. Da bygningen ligger opad skråningerne, skal man være forberedt på trappegang fra parkeringsplads til lejlighederne og videre op til poolen.

Lejlighederne på Residence Le Azalee

Lejlighed m. 2 soveværelser ( 4+2 sovepladser), terrasse og søudsigt

Disse lejligheder er ligger på anden og tredje etage. De består at en rumlig opholdstue med en dobbelt sovesofa (kan benyttes mod gebyr), et lille køkken med et induktionskomfur (4 plader), mikrobølgeovn, kaffemaskine (filter), køleskab med fryser, to soveværelser med dobbeltsenge og et badeværelse med toilet og bruser. I lejligheden er der et satellit-TV, Wi-Fi og vaskemaskine samt en stor og dejlig terrasse med et bord, stole, en parasol og søudsigt.

Lejlighed m. 3 soveværelser (8+2 sovepladser), terrasse og søudsigt

Denne lejlighed ligger på fjerde etage (øverste). Den er omrking 130m² og består af en rumlig opholdstue med en dobbelt sovesofa, et lille køkken med et induktionskomfur (4 plader), mikrobølgeovn, kaffemaskine (filter), køleskab med fryser, to soveværelser med dobbeltsenge (det er muligt at få en ekstra seng i et af værelserne), et soveværelse med en halvanden mands seng og to badeværelser med toilet og bruser. I lejligheden er der et satellit-TV, Wi-Fi og vaskemaskine samt en stor og dejlig terrasse med et bord, stole, en parasol og søudsigt.

Lejlighed m. 3 soveværelser (8+3 sovepladser), terrasse og søudsigt

Denne lejlighed er på ca. 150 m² og består af et rummeligt opholdsrum med dobbelt sovesofa samt en udtræksstol, køkkenniche med 4 kogeplader (induktion), microbølgeovn, kaffemaskine, opvaskemaskine samt køl og frys, to soveværelser med dobbeltseng samt to enkeltsenge i hver, et enkeltværelse samt to badeværelser med toilet og bruser/badekar. I lejligheden er der også satellit TV, wi-fi og opvaskemaskine samt en stor, dejlig terrasse med bord, stole, parasol og søudsigt.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Residence Le Azalee

Læs personlige anmeldelser af Residence Le Azalee som ligger ved Comosøen. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Residence Le Azalee. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 14 anmeldelser fra Residence Le Azalee

Meget smuk beliggenhed

Lejligheden var i fin stand og meget rummelig, der er også et fint køkken. På den store terrasse havde vi den mest fantastiske udsigt, så der opholdt vi os hele tiden. Desværre var der ofte høj disko musik nede fra byen som generede os, meget mystisk at byen tillader det.

Læs mere

Ferie Comosøen Vercana

Et fantastisk sted med en forrygende udsigt. Vi kunne bo på altanen hele ugen. Dejlig og flot lejlighed. Det eneste vi savnede var en ovn. Det sidste stykke vej til residencen var meget stejl og vi parkerede derfor på pladserne nedenfor. Det fungerede fint. Hyggelig lille landsby 5 min længere oppe af bjerget. Turen ned til søen kunne tages enten på vejen eller af en sti. Ved at tage stien sparede man meget men den var til gengæld meget stejl. Et sted vi sagtens kunne finde på at besøge igen.

Læs mere

Bedømmelse af Residence Le Azalee

Læs mere

Fantastisk udsigt.

Fantastisk beliggenhed/udsigt. God modtagelse og service, vin og frugt. Lejligheden levede op til beskrivelsen, og der var det køkkenudstyr, vi skulle bruge. På forespørgsel fik jeg føntørrer. Fra poolen er der den flotteste udsigt mod søen og bjergene.
Hos købmanden i Vercana kan man få det mest nødvendige, og vi hentede frisk morgenbrød hver dag. Samme købmand holder åbent i baren ved siden af om aftenen, hvis man efter at have spist Pizza længere oppe vil afslutte med barbesøg. Man får de lækreste pizzaer, men også kødretter i pizzaria'et. Man kan gå ad vejen eller man kan tage stierne mellem husene, når man går fra Le Azalee og derop. Vi gik også ned til selve Domaso og det er en dejlig tur, men man skal belave sig på at turen op igen, kan være lidt krævende, men smuk. I Domaso er der flere supermarkeder.
Desværre havde vi regnvejr flere dage, men så fik vi kørt nogle ture, og vi sejlede også over til modsatte side af søen, og fik set det hele fra en anden vinkel. Alt i alt et smukt og dejligt sted, og vejret kan man ikke forsikre sig imod.

Læs mere

Residence Le Azalee

Syv dage med afslapning i naturskønne omgivelser kombineret med besøg i en række skønne småbyer omkring søen. Dejligt område for især naturelskere

Læs mere

Betagende udsigt

Man er betaget af udsigten og kan ikke rigtig blive træt af den. Man kan gå ned til Domaso på 20-25 minutter. Så vi lod faktisk flere gange bilen stå og gik ned for at spise i Domaso. Hyggelig by, dejlig lejlighed og en meget venlig og hjælpsom udlejer.<br><br>Man skal dog være opmærksom på at terrasse eller balkon ikke er særlig private. Vi delte balkon (ca. 20 kvadratmeter) med en hollandsk familie. Balkonen er dog adskilt af en 1 meter høj træ væg. Men man sidder tæt. Det er generelt heller ikke noget problem, men i vores tilfælde var alle 5 i nabo familien rygere. Stedet har ingen regler angående rygning, dvs. dette er tilladt. Så man er som ikke ryger afhængig at naboers vilje til at tage hensyn. I vores tilfælde var der den første dag næsten altid en af naboerne som havde gang i en cigaret. Så vi havde mere eller mindre konstant lugten af røg på balkon og sågar i vores lejlighed. Dette var ikke acceptabelt.<br>Det blev ved hjælp af udlejer lavet en aftale om at naboen ikke røg på “fælles” balkon når vi var hjemme. Det var en fin aftale for os, men absolut en konflikt vi helst vil undgå ved fremtidige lejemål.<br><br>Så bortset fra sidstenævnte intermezzo havde vi også en dejlig ferie i Vercana.

Læs mere
 
search map