Feriebolig i Vercana ved Comosøen

Residence Le Azalee

Pris fra pr. pers.
Du har adgang til lidoen nede ved Gravedona Søstranden nede ved lidoen
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Residence Le Azalee er et nyt og moderne mindre feriecenter med 9 lejligheder, der alle er pænt indrettede og har dejlige terrasser med mageløs udsigt over Comosøen. De deles alle om den dejlige pool, hvorfra du heller ikke bliver snydt for udsigt.

Bo højt hævet over søen

Vi befinder os i den lille landsby Vercanas kommune. Landsbyens midte ligger ca. 500 meter fra Le Azalee, og her finder du et pizzeria, et lille bageri og en bar. De fleste vælger dog at tage til Domaso nede ved søen, som er en fin lille by med hyggeligt havnemiljø, masser af restauranter, barer, supermarkeder, apotek og andre butikker. Hernede finder du også en lille søstrand (småsten). Der er ca. 1700 meter i bil ned til Domasos centrum, og nogle vælger at gå turen ned (og op igen!), der delvis er ad en sti og trapper, hvilket forkorter turen et par hundrede meter. Residence Le Azalee ligger op ad bjergskråningerne på Comosøens nordvestlige side. Den smukke udsigt, man har fra stedet, har den pris, at man skal køre ad mindre og til tider snoede veje herop til. De sidste få meter fra vejen og op til residencen og dens rummelige overdækkede parkeringsplads er temmelig stejl, men man har også mulighed for at parkere på deres anden parkeringsplads i gadeniveau og nå residencen til fods via trapper.

Læs mere om Residence Le Azalee

Pool og andre kærkomne faciliteter

Et af Residence Le Azalees trækplastre er uden tvivl den dejlige pool, der er anlagt bag bygningen med lejlighederne. Her finder du solterrasse med liggestole og parasoller, og heller ikke herfra bliver du snydt for søudsigt. Ud over gode parkeringsforhold og mulighed for at tilberede aftensmaden på grill er der også wi-fi i fællesområderne og i lejlighederne.

Gør noget godt for dig selv: Tilbring eftermiddagen i wellness

I eftermiddagstimerne fra 15:00 til 18:00 kan du bestille en omgang velvære efter dagens udflugter på Comosøen eller vandreture i området. Fra jacuzziet kan du nyde udsigten ud over Comosøen - mens du i rummet ved siden af har adgang til sauna, afslapningsstole og badeværelse. Adgang til wellness bestilles dagen forinden og betales direkte på stedet.

Områdets udbud

Området er et dejligt naturområde med rigt dyreliv og gode muligheder for både vandreture og cykleture langs søen eller i bjergene. I Domaso er der vandsportsskole og mulighed for at leje kanoer, vandcykler og motorbåde. Der er rideskole 7 km herfra og golfbane ved Menaggio 20 km herfra.

Benyt dig gratis af lidoen i Gravedona

Residence Le Azalee har forpagtet den lokale lido nede ved søbredden i Gravedona. Her finder du pools, strandbar og adgang til den offentlige søstrand ved siden af. Der er entrè til lidoen, men som gæst på Residence Le Azalee har du gratis adgang. Der er ca. 5 km derned. Så kan du ikke få nok af poolstemning, kan du nu vælge imellem poolen oppe ved ferielejlighederne eller poolen nede ved lidoen, hvor der vil være lidt mere liv og glade dage.

Moderne lejligheder med terrasse og søudsigt

De 9 moderne lejligheder ligger i en bygning fordelt på tre etager og har alle dejlige terrasser med bord og stole og ikke mindst en blændende søudsigt. Lejlighederne er smagfuldt indrettede med gode materialer og er stort set identiske, bortset fra variationer i farverne. Da bygningen ligger opad skråningerne, skal man være forberedt på trappegang fra parkeringsplads til lejlighederne og videre op til poolen.

Lejlighederne på Residence Le Azalee

Treværelseslejlighed med 4+2 sovepladser (med terrasse og søudsigt)

Der findes 8 af disse lejligheder, som ligger fordelt på 1. og 2. etage. De består af rummeligt opholdsrum med dobbeltsovesofa (kan benyttes mod tillæg) og fladskærms-tv (satellit), køkkenhjørne med 4 kogeplader (induktion), mikroovn, dansk kaffemaskine, opvaskemaskine og køleskab med fryseboks, to soveværelser med dobbeltseng og et badeværelse med toilet og bruser. I lejligheden er der også wi-fi og vaskemaskine, og sidst men ikke mindst en stor, dejlig terrasse med bord, stole, parasol og flot søudsigt.

Fireværelseslejlighed med 8+2 sovepladser (med stor terrasse og søudsigt)

Der findes en enkelt af denne type lejlighed, og den ligger på 3. etage (kvisten). Den er på 130 m² og består af rummeligt opholdsrum med dobbeltsovesofa, ekstraseng og fladskærms-tv (satellit), køkkenhjørne med 4 kogeplader (induktion), mikroovn, dansk kaffemaskine, opvaskemaskine og køleskab med fryseboks, to soveværelser med dobbeltseng (hvoraf det ene har en ekstraseng), et soveværelse med en 1½-mandsseng og to badeværelser med toilet og bruser. I lejligheden er der også wi-fi og vaskemaskine, og sidst men ikke mindst en stor, dejlig terrasse med bord, stole, parasol og flot søudsigt. Lejligheden er altså til 10 personer.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Kun billeje
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Anbefalinger til dig

Residence Orchidea

Diano Marina, Ligurien

Residence Loano 2

Loano, Ligurien

Residence Le Terrazze

Portovenere, Ligurien

Populært i Lombardiet

Agriturismo Le Preseglie

San Martino della Battaglia

search map