Anmeldelser af Hotel Royal Victoria

 
Hotel Royal Victoria er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Royal Victoria er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Varenna og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Hotel Royal Victoria

Læs personlige anmeldelser af Hotel Royal Victoria som ligger ved Comosøen. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Royal Victoria. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Jonna og rejsepartner fra Kolding boede på Hotel Royal Victoria i Varenna fra d. 15. til d. 18. september 2008.

Det har været en rigtig dejlig tur, som til fulde levede op til vores forventninger.
Varenna er en meget hyggelig by og hotellet meget charmerende med sin gamle stil, den hyggelige have og den utrolig flotte udsigt.
Vi hyggede os og sejlede til rundt til de andre byer, som også var meget charmerende og vi tog også toget, meget nemt fra Varenna, til både Milano og Bergamo.
Vi var især meget fascineret af den gamle bydel i Bergamo.
Om vi skal til området igen? Ja, vi har allerede bestilt flybilletter i går til Bergamo fra 21/11 til 24/11-08, hvor vi tager et vennepar med. Gode oplevelser skal man jo dele med andre

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2008
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Susanne og familie fra Holte boede på Hotel Royal Victoria i Varenna fra d. 5. til d. 8. juli 2008.

vi har haft et godt ophold i Varenna om end prisen for hotelværelset var temmelig dyrt i forhold til hvad du fik for pengene. Varenna by er fantastisk og hotellet var også super hyggeligt med en fantastisk beliggenhed.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 4 voksne, 2 børn
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2008
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen
Eugen og familien fra Roskilde boede på Hotel Royal Victoria i Varenna fra d. 30. juni til d. 4. juli 2006.

Det var en dejlig ferie i flotte omgivelser og dejlig vejr. Varenna var en fantastisk flot lille by og hotellet lå midt i det hele. Det kunne ikke være bedre. Selve hotellet levede ikke op til 4 stjerner som var placeret ved indgangen. Det levede faktisk ikke op hverken til 4 eller 3 stjerner. Det eneste godt man kan sige om hotellet bortset fra placeringen var at der var rimelig rent. Service var under al kritik. Der var hverken venlighed eller nogen form for interesse for gæsterne. Personellet var nærmest uvenlig. Jeg undrede mig lille smule at sengetøjet blev skiftet hver anden dag ligesom på charterrejser, selv om det ikke var noget der generede os på nogen måde. Hotellet i Stresa var en oplevelse. Fantastisk flot hotel der øsede af luksus. Men heller ikke her levede personale til den standart som kunne forventes af hotellet i den klasse. Der var folk til at parkere bilen der vi ankom men der var ikke nogen til at hente bilen fra garagen eller læsse bagagen i billen. Men det var små ting. Faciliteter omkring swimming pool hvor børnene ophold sig det meste af dagen var lang under den standart som resten af hotellet.

Alt i alt har vi haft fantastisk ferie og vi siger tak for det.

Det lyder måske som om jeg er lidt for meget kritisk. Det er nok rigtigt og skyldes ikke mindst ca. 80-100 overnatninger om året på diverse hoteller over helle verden.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2006
Antal rejsende 2 voksne, 3 børn
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map