Hotel i Varenna ved Comosøen

Hotel Royal Victoria

 
Hotel Royal Victoria er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Royal Victoria er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Varenna og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Hotellet Royal Victoria er et malerisk og gammelt hotel, der ligger i et roligt kvarter, lige ud til vandet i den lille og kønne havneby Varenna. Her finder man et bredt udvalg af hyggelige caféer, restauranter, barer og en meget dejlig havnepromenade.

Hotellet er fra 1820, men er løbende blevet restaureret og moderniseret. På hotellet er der reception, tv-stue med satellit tv, elevator, restaurant, bar (ude og inde), mødelokale, lounge, have, parkering, garage (mod betaling) samt en dejlig solterrasse med liggestole, parasoller og pool med boblebad.

Læs mere om Hotel Royal Victoria

Desuden er der direkte adgang fra hotellets have til en lille offentlig strand. Hotellets styrke er helt klart den fantastiske beliggenhed lige midt i centrum og samtidig så tæt på stranden. Desuden er det sjældent, at man også får både pool og have med i købet på disse kanter. Man skal dog ikke forvente, at værelserne er nyrenoverede.

Der er i alt 43 rummelige værelser fordelt på 3 etager. De har alle hårtørrer, telefon, satellit-tv, sikkerhedsboks, minibar, aircondition (fra 1. juni til 1. september) og varme.

Skjul teksten
 
 
search map