Anmeldelser af Hotel Eremo Gaudio
Italiens smukkeste udsigt?
 
Hotel Eremo Gaudio er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Eremo Gaudio er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Varenna og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Skøn udsigt på et helt særligt hotel

Minisuiten består af et stort dejligt badeværelse, et mindre rum med skab og et tomt køleskab (minibar) til opbevaring af vand samt et stort soveværelse med fransk altan og den skønneste udsigt over søen. Hertil kommer et lille græsareal med et par stole og havebord samt trappe ned til et ganske lille indhegnet areal med græs og storslået udsigt over vandet og Varenna by. Have er måske et stort ord at bruge, og man bør vide, at andre gæster færdes ganske nær omkring. Toget og den udendørs elevator er ikke spor generende. Der er en fin morgenmadsrestaurant i den nedre del med god udsigt. Udbudet er ok, dog kunne der godt være udskåret frugt. Brødet består af to slags boller, som bærer præg af at have været på frys, og der er én slags ost - en skæreost, som virker lidt tør. Alt personale er imødekommende. Hotellet er ikke velegnet til gangbesværede, og turen ned til byen til hotellet tager 10 minutter, mens det nok tager det dobbelte, når man skal op til hotellet grundet den stejle, men næsten bilfrie vej. Der er fin internetdækning på værelset.

Comosøen som feriedestination

Vi kom til Varenna med fly til Milano. Herefter med tog til Milano Centrale (afgang hver halve time) og nyt tog til Varenna-Esino (afgang ca. hver time). Begge togture tager ca. 1 time. Billetter til begge tog købes nemt i lufthavnen - de taler engelsk. Der er ca. 1,5 km fra Verenna-Esino station til hotellet. En uge uden bil i Varenna går nemt, når man gør brug af færgerne og toget. Togbilletter købes på stationen, og den engelsktalende ekspedient printer tilmed en plan over dagens afgange, når man skal hjem igen. Husk at stemple alle togbilletter på stationen inden påstigning. Der er masser af spisesteder i Varenna, men det er en god idé at reservere bord i forvejen. De er glade for kontanter, og der er pengeautomat i Varenna. Turen til mælkefloden er ikke for sarte sjæle. Der er ganske smalt og stejlt, hvis man vælger at benytte stien fra hotellet. Det samme gælder turen til borgen, som er lukket nogen dage. Varenna by er hyggelig med mange spisesteder (bestil bord først). Der ligger en enkelt kiosk, et apotek, turistkontor og en lille købmand.

Hotel Eremo Gaudio
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Hotel Eremo Gaudio
Mini-Suite Tremezzo med have og søudsigt
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
Restaurant
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2016
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Vis alle anmeldelser fra Hotel Eremo Gaudio
 

Lignende boliger

Hotel Excelsior Splendide

Bellagio, Lombardiet

Hotel Lario

Tremezzo, Lombardiet

Hotel Bazzoni & Du Lac

Tremezzo, Lombardiet

Nyheder fra In-Italia's
BLOG
Her kan du blive inspireret til din ferie i Italien
search map