Anmeldelser af Hotel Eremo Gaudio

Italiens smukkeste udsigt?
 
Hotel Eremo Gaudio er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Eremo Gaudio er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Varenna og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Hotel Eremo Gaudio

Læs personlige anmeldelser af Hotel Eremo Gaudio som ligger ved Comosøen. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Eremo Gaudio. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Birthe fra Hellerup boede på Hotel Eremo Gaudio i Varenna fra d. 4. til d. 6. april 2012.

Vi nød vores tur til Varenna og i særdeleshed opholdet på Hotel Eremo Gaudio særdeles meget. Meget hjælpsomme og hjertelige værtsfolk og meget hyggelig atmosfære. Vejret var desværre ikke det bedste i Påsken 2012, men det er stadig et pragtfuldt sted. Værelserne er enkle, men udsigten er helt fantastisk, - specielt fra den øvre del af hotellet. Vi vil anbefale de dejlige restauranter i Varenna frem for middage på hotellet, men det er godt at have muligheden."
Vi fandt det lidt svært at finde vejen op til hotellet. Det store parkeringshus er et godt pejlemærke; man skal simpelthen følge den lille vej som starter ved parkeringshuset. Vi var som sædvanlig meget mget tilfredse med alt service fra In Italia.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode April 2012
Antal rejsende 3 voksne, 1 barn
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2012
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på fransk. Klik her for at se originalen
Torben og rejsefælle fra Hillerød boede på Hotel Eremo Gaudio i Varenna fra d. 1. til d. 4. september 2011.

1. GPS koordinaterne passer ikke, eller rettere, de refererer til 2 lokationer, den ene er hotellet oppe på bakkesiden, den anden er tunnelen, der går igennem bjerget under hotellet! Vi var så uheldige, at alle skilte til Eremo Gaudio var væk, sandsynligvis pga. restaurering af en bygning for foden af bjerget. Det var ikke ligetil at finde hotellet.

2. Så vidt jeg forstår vores bestilling, havde vil bestilt i den nedre del af hotellet, et dobbelt værelse med 2 balkoner mod søen. Vi endre op på den øvre del med én balkon. Jeg kunne ikke få nogen klar besked på, hvorfor vi ikke fik det værelse vi havde bestilt og betalt.

3. Jeg ved ikke om man i syden og i dette tilfælde i Norditalien bygger uden ret meget isolering, men værelset var under alle omstændigheder utroligt lydt!!! Vi kunne høre kvinden i værelset ved siden af snorke og vi kunne høre, når 'naboerne' lynede deres kuffert op og i!!!
Mht til værelset kan jeg nævne, at det var rent og pænt, men at madrasserne nærmest var betonklodser med lagen, de var ufatteligt hårde!

Sammenfattende vil jeg sige, at vi havde en god ferie, personalet på Eremo Gaudio var venligt og udsigten fra hotellet var fantastisk.

Jeg vil også lige anbefale 'il Cavatappi' (www.ilcavatappiwine-food.it/) i Varenna. Det er en lille restaurant med 5 borde indenfor og et bord udenfor - FREMRAGENDE mad og betjening!!

In-Italia's kommentar

1] Hotellet har fået nyt vejnummer for nylig - desuden er Varenna by i gang med at bygge et nyt parkeringshus dér hvor vejen til Eremo Gaudio går op, og derfor har kommunen midlertidigt fjernet skiltene op til hotellet. Vi har tilføjet disse informationer på vores kørselsvejledning. 2] Dobbeltværelse Extra har enten 2 balkoner eller 1 terrasse og ligger i den nedre del. 3] Ja, i Middelhavsområdet har man ikke samme tradition (og nødvendighed) for at (lyd)isolere,

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2011
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Jørn og Helle fra Roskilde boede på Hotel Eremo Gaudio i Varenna fra d. 10. til d. 17. august 2011.

vi var yderst tilfredse. Det bedste vil jeg nævne her: rigtig godt hotel, gode velindrettede værelser, fantastisk service af personalet, helt vildt fantastisk udsigt (vedhæfter billeder af aftenstemning fra restauranten) , god rengøring, så kan det ikke siges mere klart, vi havde et rigtig godt ophold.
Nu til det negative, hotellet var svært at finde, kørevejledningen var ikke helt klar, og der var ikke noget skilt, så vi kørte lidt rundt i området indtil vi så nogle, ikke italienere, gå op af en bjergvej, så prøvede vi det og fandt hotellet. Morgenmaden var ikke noget at skrive hjem om, vi vil i fremtiden selv sørge for det.

In-Italia's kommentar

tak for din mail. Det er rigtigt at kørseslvejledning ikke var så klar. Vi har nu rettet den.

Billeder

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2011
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Annette fra Åbyhøj boede på Hotel Eremo Gaudio i Varenna fra d. 25. juli til d. 4. august 2011.

Vi havde en dejlig tur til Varenna. Det er en rigtig dejlig by uden en masse turister – man hører noget italiensk!
Vi blev mødt af en ældre herre, da vi ankom, som jeg tror er den herre, som nogen beskriver som sur og ubehjælpsom. Det synes vi nu ikke, at han er. Måske er han bare ikke så god til engelsk. Prøver man lidt på en blanding af engelsk og italiensk, så hjælper han gerne. Pigerne på hotellet er rigtig, rigtig søde og hjælpsomme. Rengøringen kan man bestemt ikke klage over. Udsigten kan man bestemt heller ikke klage over – det var som at kigge ud i et postkort – fantastisk.

Jeg har dog 2 punkter:
1. Morgenmaden – man kan altså ikke servere croissanter fra dagen før. Lidt frisk frugt ville også have været skønt
2. Parkeringsforholdene. De er under al kritik. Er man uheldig nok, kan man risikere at blive ”låst” inde, selvom der gøres meget for, at alle skal kunne komme ud.

Jeg ville også gerne have vidst, inden jeg tog derned, hvordan det sidste stykke vej er. Havde jeg vidst det, havde jeg valgt et andet hotel. Vi mødte desværre en varevogn på vej ned ad vejen og skulle bakke tilbage. Det var en meget ubehagelig oplevelse, da vi ikke er vant til sådan nogle veje. Det gjorde faktisk, at vi ikke fik set det, vi havde sat os for, da vi tog hjemmefra, da vi valgte at lade bilen stå efter den oplevelse og så kun bruge vores ben og de små både. Det var lidt ærgerligt, da vi godt ville have kørt noget mere rundt, når vi nu havde bil med. Jeg ved godt, at man kunne parkere helt nede på den offentlige vej – hvis der havde været pladser.

Bortset fra ovenstående havde vi en dejlig tur og In-italia’s måde at håndtere en bestilling på er helt i top. Dejligt at få mails, hvor I sender oplysninger mm om ens ferie. Vi vil bestemt tjekke jeres hjemmeside, næste gang vi skal af sted.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2011
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Judith og Leif fra Engesvang boede på Hotel Eremo Gaudio i Varenna fra d. 27. til d. 31. juli 2011.

Hotel Eremo Gaudio var også et dejligt hotel. Der var rent og pænt og servicen var helt i top. Det var sjovt når man skulle med 2 lifte og en elevator for at komme til sit værelse. Måske lidt besværlig, når man har en del bagage med, men det tog vi med højt humør og istedet for at "brokke" os over det, nød vi den formidable udsigt på vejen op.
At sidde på balkonen og nyde udsigten, er ubeskrivelig. Man kan bare ikke få nok.
Varenna var en sød lille by med mange restauranter, men den var hurtigt set. Vi købte et dagskort til færgen og sejlede til nogle af de andre små byer. Især Bellagio tabte vi vores hjerter til. Skøn by med mange små gader, mange butikker, gode restauranter. Vi vender garanteret tilbage til Comosøen igen. Vi havde ikke nok tid til at udforske området.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2011
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Johanne og Jesper fra Farum boede på Hotel Eremo Gaudio i Varenna fra d. 23. til d. 29. juli 2011.

Udsigten fra hotel Eremo Gaudio er intet mindre end fantastisk og maden på hotellets aftenrestaurant er god og til meget rimelige priser. Byen Varenna er dog ikke det mest spændende sted og byen er meget lille. Til gengæld kan vi varmt anbefale byen Bellagio, hvor der er meget mere liv, gode butikker og mulighed for at bade i søen. Den mulighed kunne vi ikke finde i Varenna. På vores ferie lejede vi en speedbåd i tre timer til 160 euro (det kræver ikke certifikat at sejle båden) og vi havde nogle dejlige timer på søen. Såfremt vi vender tilbage til Comosøen, vælger vi nok at bo i Bellaggio.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2011
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2011
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på tysk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2011
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på tysk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2011
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 

Lignende boliger

Hotel Excelsior Splendide

Bellagio, Lombardiet

Hotel Lario

Tremezzo, Lombardiet

Hotel Bazzoni & Du Lac

Tremezzo, Lombardiet

Nyheder fra In-Italia's
BLOG
Her kan du blive inspireret til din ferie i Italien

Populært i Lombardiet

search map