Hotel i Varenna ved Comosøen

Hotel Eremo Gaudio

Italiens smukkeste udsigt? Udsigt til Varenna Solnedgangen over Comosøen kan nydes fra restauranten De tre nye Standard Extra med stor terrasse i den nedre del Eremo Gaudio ligger yderst til højre i billedet: den røde bygning nederst og udendørs elevator op til den øvre del Hotellets øvre del Suite Teodolindas overdækkede terrasse med arkadebuerne nederst til venstre Mini-Suite Tremezzos have og Suite Teodolindas overdækkede terrasse med arkadebuerne øverst
 
Hotel Eremo Gaudio er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Eremo Gaudio er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Varenna og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Som erfaren globetrotter i Støvlelandet har man efterhånden set og oplevet det meste: alligevel blev In-Italias udsendte medarbejder ganske tryllebundet, da han besøgte Hotel Eremo Gaudio i Varenna ved Comosøen, som uden tøven kandiderer til en af Italiens smukkeste udsigter. Udsyn og æstetik er trods alt subjektive størrelser, men følg roligt vores varme anbefaling: besøg hotellet med den vidunderlige søudsigt og mán al tvivl i jorden.

Gåafstand til en af Comosøens hyggeligste byer

Hotellet ligger blot 600 m fra Varenna centrum - de sidste 100 m er meget stejle. Turen kan tilbagelægges til fods efter et veltilberedt måltid på en af Varennas mange restauranter - det lille stykke trafikeret kystvej er ganske kort. Man kan også vælge at spise i hotellets restaurant (i den nedre del), hvor man fra ca. påske til begyndelsen af oktober kan vælge mellem lette måltider til både frokost og aften. Priserne er særdeles overkommelige og retterne hører til italienske klassikere. Når vejret er til det rykker restauranten ud på terrassen med panoramisk udsigt - hvor morgenmålet også indtages (serveres som buffet).

Læs mere om Hotel Eremo Gaudio

Bo højt til vejrs

Den øvre del af hotellet, som er en flot stenbygning, har tidligere fungeret som et religiøst tilholdssted og siden år 2000 som hotel, hvor gæsterne kan få glæde af områdets mange herligheder. Heroppe er man ca. 350 m over havets overflade.

Søudsigt både oppe og nede

Det enestående karaktertræk ved Eremo Gaudio ud over den euforiserende udsigt er hotellets todeling: nederst finder man den røde hovedbygning (også med imponerende søudsigt) med reception, bar (med mulighed for internetopkobling), solterrasse og halvdelen af værelserne. Herfra tager man en udendørs elevator op til den øvre antikke del af hotellet, hvor resten af værelserne og fællesterrassen med en usandsynlig fantastisk panoramaudsigt ligger. Heroppe ligger der desuden et fint lille kapel, som kan besøges af gæsterne. Denne korte tur med de to udeelevatorer har panoramisk udsigt gennem ruderne og tilføjer et specielt element til opholdet på Hotel Eremo Gaudio. Man finder i alt 4 elevatorer på hotellet: 1 i den nedre del, 1 i den øvre del og 2 udgør ude-elevatoren mellem de to bygninger.

Nærområdet

Med sin position oven over Varennas gamle bydel og midt i de grønne bjerge er hotellet også et ideelt udgangspunkt for trekking uden først at skulle med bil, bus eller tog, fx til den nærliggende middelalderborg Castello di Vezio. Aflæg også nabovillaen med den botaniske have Villa Monastero et besøg. For de mere mageligt anlagte er det oplagt at tage båden (som sejler i pendulfart) til en af de hyggelige og kønne nabobyer Bellagio og Menaggio. Man kan desuden tage et direkte tog til Milano for at shoppe, opleve menneskemylder og deltage i storbykulturen som en kontrast til Varennas rolige liv og svimlende søudsigt: det afgår i gennemsnit hver anden time og turen tager ca. 1 time (stationen ligger i gåafstand fra hotellet, ca. 1½ km). Husk at billetter til toget ikke kan købes på stationen, men i en lille kiosk før man drejer op til stationen. De lukker ret tidligt, så man kan med fordel købe billetter dagen før.

Solterrasser og gratis parkering

Hotellet tilbyder gratis parkering til gæster (først-til-mølle - der er som regel plads til alle), som ankommer i bil. Af andre bekvemmeligheder finder man hele to solterrasser (en oppe og en nede) med panoramisk udsigt og liggestole af ældre dato. Bemærk at jernbanen løber langs kysten et stykke under hotellet, men er relativt støjsvag og hotellet har desuden termoruder i vinduerne. Dagens sidste tog passerer ca. kl. 23:00 om aftenen.

Værelser med søudsigt

Værelserne er pæne og enkelt indrettede med det mest nødvendige og indretningen er egentlig ikke decideret hotellets primære styrke, men man finder dog alle faciliterer, som hører til et 3-stjernet hotel. Værelserne har alle føntørrer, minibar, satellit-tv, værdiboks, aircondition samt badeværelse med toilet og bruser. Havemøbler på balkonerne er af plastik eller kurvemøbler. 15 af værelserne ligger i hotellets nedre del (standardværelserne) og 13 i den øvre del (superiorværelserne) og de har alle søudsigt. Værelserne fås til 2, 3 og 4 personer (med køjesenge).

Standard med søudsigt
- Disse værelser ligger i den nedre del.
Standard med balkon og søudsigt
- Disse værelser ligger i den nedre del.
Standard Extra med terrasse og søudsigt
- Disse tre værelser ligger i den nedre del (nyrenoverede og med terrasse). Her er ekstra opredning ikke muligt.
Superior med søudsigt
- Disse værelser ligger i den øvre del.
Superior med balkon og søudsigt
- Disse værelser ligger i den øvre del.
Mini-Suite Tremezzo med have og søudsigt
- Denne suite ligger i den øvre del og har adgang omkring et hjørne til lille have med panoramisk søudsigt. Havestykket består af en lille plæne med (vildtvoksende) græs. I denne suite er der mulighed for en ekstra opredning. Fra mini-suiten kan man følge (og svagt høre) udeelevatorens ture op og ned.
Suite Teodolinda med loggia (overdækket terrasse) og søudsigt
- Denne suite ligger i den øvre del og har adgang til en stor loggia (overdækket terrasse) med panoramisk søudsigt. I denne suite, som er opdelt i tre sammenhængende afdelinger, er der mulighed for to ekstra opredninger (køjeseng). Fra denne suite kan man følge (og svagt høre) udeelevatorens ture op og ned.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Hotel Eremo Gaudio

Læs personlige anmeldelser af Hotel Eremo Gaudio som ligger ved Comosøen. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Eremo Gaudio. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 23 anmeldelser fra Hotel Eremo Gaudio

Fantastisk!

Store bakker, men fantastisk beliggenhed!

Læs mere

Fantastisk smuk udsigt

En dejlig weekend på et specielt hotel med en fantastisk udsigt.
Værelset var som forventet og ok.

Læs mere

Fantastisk udsigt fra standard hotel

Det er beliggenheden op af bjerget ved Como-søen, der virkelig gør forskellen her: fantastisk udsigt over en stor del af Como-søen. Hotellet er rimeligt standard men pænt - vi fik et stort værelse med gode senge og et lille men velfungerende badeværelse med bruser. Vi boede aller øverst oppe (værelse med balkon og havudsigt) og nød til fulde vores store terrasse, hvor der var sol fra kl. 11 og resten af dagen. Hotellet ligger i udkanten af byen men det gør også, at der er forholdsvis stille - med lidt støj fra vej og tog på de lavest liggende værelser. Øverst oppe generes man ikke af det

Læs mere

Tæt på himlen

Så bliver udsigt ikke bedre

Læs mere

Dejligt hotel med en fantastisk beliggenhed

Vi fik en meget venlig modtagelse, grundig introduktion og så anvisning af værelset oppe på bjerget.
Først en etage på trapper, så en lang funicolare, og derefter omstigning til en kortere funicolare som stoppede ved huset på bjerget. Yderligere en etage op på trapper, og dér var vores værelse ”Bellagio.” At gå ud på altanen her var som at befinde sig mellem himmel og hav. Søen langt nede og himlen oven over. Smukkere udsigt har vi aldrig oplevet. Simpelt hen formidabelt.
Altandøren blev fremover kun lukket når vi ikke var hjemme. Fra dobbeltsengen lå vi og kiggede over på byen Bellagio og videre helt til modsatte søbred. Fantastisk om natten når lysene var tændt søen rundt. Højden over søen gjorde endvidere, at der aldrig var vindstille. Altid en let og kølende vind.
Hotellet er beliggende i udkanten af byen, og standarden er fin. Flinke medarbejdere, rent og pænt og rolig beliggenhed. Skal man finde noget der ikke er så godt, må det være morgenmaden. Den er virkelig kedelig.

Læs mere

Skøn udsigt på et helt særligt hotel

Minisuiten består af et stort dejligt badeværelse, et mindre rum med skab og et tomt køleskab (minibar) til opbevaring af vand samt et stort soveværelse med fransk altan og den skønneste udsigt over søen. Hertil kommer et lille græsareal med et par stole og havebord samt trappe ned til et ganske lille indhegnet areal med græs og storslået udsigt over vandet og Varenna by. Have er måske et stort ord at bruge, og man bør vide, at andre gæster færdes ganske nær omkring. Toget og den udendørs elevator er ikke spor generende. Der er en fin morgenmadsrestaurant i den nedre del med god udsigt. Udbudet er ok, dog kunne der godt være udskåret frugt. Brødet består af to slags boller, som bærer præg af at have været på frys, og der er én slags ost - en skæreost, som virker lidt tør. Alt personale er imødekommende. Hotellet er ikke velegnet til gangbesværede, og turen ned til byen til hotellet tager 10 minutter, mens det nok tager det dobbelte, når man skal op til hotellet grundet den stejle, men næsten bilfrie vej. Der er fin internetdækning på værelset.

Læs mere
 
search map