Hotel i Trezzo sull'Adda i Lombardiet

Hotel Villa Appiani

Reception Vinhjørnet Læsesal Restaurant Vinkælderen
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Hotellet ligger tæt på et hav af oplevelsesmuligheder: UNESCO-lokaliteten Crespi d'Adda, forlystelsesparken Minitalia-Leolandia, golfbanen Villa Paradiso og ikke at forglemme den smukke flod Adda, som fører op til Comosøen.

Tag en overnatning mellem Milano og Bergamo

Desuden er motorvejstilkørslen, som fører til både Milano, Gardasøen og Venedig, meget tæt på. Hvis man en dag vil til Milano, kan man desuden køre hen til den nærmeste metrostation (ca. 10 km), hvor man kan efterlade bilen og nemt og hurtigt komme ind til Milano centrum. Det skal bemærkes, at vejen foran hotellet er trafikeret (men hotellet ligger lidt tilbagetrukket).

Læs mere om Hotel Villa Appiani

Bo i en historisk og elegant villa

I midten af 1700-tallet så den historiske ejendom Appiani, som senere i 1885 skulle blive til Hotel Villa Appiani, for første gang dagens lys. Overalt på hotellet møder øjet varme farver og gennemtænkt indretning som elegant og raffineret mikser det historiske med det mere designorienterede.

Restaurant, vinbar og morgenmadssal

Indendørs finder man den lokalt verdenskendte restaurant og enotek La Cantina, hvor der også serveres morgenmadsbuffet for hotellets gæster. Dette smagfuldt indrettede sted er åbent både for spisende gæster og for vinsmagning, og har desuden søsterrestauranter i både Milano og Bergamo. Om sommeren dækkes der op i den stemningsfulde indre gård. Til familierne er der et legeområde for børnene og til motionisterne er der et lille træningscenter. Der er også konferencefaciliteter for større grupper og forretningsrejsende (max 80 personer). Hotellet tilbyder også udlejning af mountainbikes og parkeringsplads til gæster, som ankommer i bil.

Værelserne

Værelserne, som ligger spredt på hotellets tre etager (der er elevator), har alle internetadgang, pay tv med satellit, aircondition, telefon, værdiboks, minibar og badeværelse med toilet og bruser. Enkelte værelser har fransk balkon.

Læs om værelserne på Hotel Villa Appiani

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Hotel Villa Appiani

Læs personlige anmeldelser af Hotel Villa Appiani som ligger i Lombardiet. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Villa Appiani. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 3 anmeldelser fra Hotel Villa Appiani

Stilfuldt med venlig betjening

Glimrende sted for en enkelt overnatning.

Læs mere

Leolandia til store og små - og super køkken til de største

Vi valgte stedet til en enkelt overnatning fordi det ligger et par kilometer fra "Mini-Italy" parken LeoLandia og fordi hotellets køkken får mange roser.
Værelset var OK , middagen, betjeningen og prisen var rigtig meget OK, men hotellet virker lidt slidt og internetforbindelsen var latterlig dårlig. Tidligere gæster har nævnt problemet med wifi-forbindelsen for mere end et år siden og der er stadig ikke sket forbedringer.

Læs mere

Susanne og Ole fra Taastrup boede på Hotel Trezzo i Trezzo sull'Adda fra d. 10. til d. 12. september 2011.

På Hotel Trezzo følte vi os velkomne, og vores tilsendte post lå klar til os og blev udleveret så snart vi checked ind. Værelse og service var meget fint.

Læs mere

Bedømmelse af Hotel Villa Appiani

Læs mere
 
search map