Hotel i Tremosine ved Gardasøen

Sole la Fenice

Udsigt mod Gardasøen Den hyggelige café Udsigt fra restauranten Udsigt fra restauranten Udsigt fra restauranten Wellness center Sauna Wellness center Wellness center Morgenmad buffet Suite
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Hotel Sole & La Fenice ligger i den lille hyggelige bjergby Vesio di Tremosine, hvorfra der er en fantastisk udsigt ned over dalen mod Gardasøen, som i godt vejr kan skimtes i det fjerne. Hotellet har en god restaurant, og en dejlig swimmingpool, og på vindstille dage kan du høre lyden af klokkerne fra de mange køer, som går rundt i bjergene.

Tyroler-stemning og frisk luft

Vesio er en af de hyggeligste byer i området Tremosine, som ligger i bjergene højt over Gardasøen, men alligevel ikke mere end ca. 30 minutters kørsel fra byen Limone. Luften er altid frisk, og naturens lyde, som bl.a. indbefatter klokker fra får, geder og køer, får én til at tænke på den gamle film "Sommer i Tyrol"

Læs mere om Sole la Fenice

Et hit for naturelskere og aktive feriegæster

Tremosine er blevet et favoritsted for naturelskere, som også indbefatter de mange mountainbikers, som har optimale udfoldelsesmuligheder i området, og hotellets café og restaurant er et yndet frokoststed for netop denne type af turister. Desuden findes der mange trekkingstier der udgår netop fra Vesio di Tremosine. Guidede ture kan bookes i receptionen. Er du til cykelture i den smukke natur, tilbyder hotellet cykelopbevaring, cykelvask og et lille værkstedsområde.

Familiedrevet hotel siden 1850

Hotel Sole & La Fenices historie går helt tilbage til år 1850, og i dag ejes hotellet af en sympatisk familie med Signora Annamaria Perini i spidsen. Den venlige familie bidrager i høj grad til den gode og afslappede atmosfære. Hotel Sole & La Fenice består i virkeligheden to hoteller - Sole og La Fenice, som ligger på hver side af den vej som fører gennem byen, og da der er en del lokal trafik i dagtimerne, må du påregne en vis trafikstøj. Hotel Sole var faktisk byens allerførste hotel, og ligger på bjergsiden mens Hotel La Fenice ligger ned mod dalen, men i praksis fungerer det hele som ét samlet hotel.

Nyd livet ved den dejlige pool med udsigt over dalen

De seneste år har familien investeret en mindre formue i en tiltrængt renovering af de to hoteller, lige som de har anlagt en dejlig stor swimmingpool med børneafdeling, og solterrasse med liggestole, hvorfra du kan nyde udsigt over dalen. Der stadig en del værelser, som mangler at blive helt "up to date" - og derfor har vi valgt at give en samlet vurdering på 3 sole. I 2007 blev der indrettet 4 nye værelser i en nabobygning, blot ca. 20 m fra hotellet.

Restaurant, bar og wellness

Hotel Sole & La Fenice har en mindre reception, og der er elevator i begge bygninger. Der er bar, som også er samlingssted for de lokale i byen og en god restaurant med egen terrasse, hvor du kan nyde et tiltrængt måltid efter en god dag med frisk luft. Der er tilmed pizzeria, hvor den gode kvalitet tiltrækker rigtig mange lokale gæster. Hotellet har desuden indrettet et lille wellnesscenter med spa og sauna i underetagen I Fenice-delen. Du kan parkere på en nærliggende parkeringsplads ca. 3 minutters gang fra hotellet.

Pæne men enkle værelser

Hotellet har ca. 60 værelser, som er fordelt i de to bygninger eller i det "nye" hus som ligger ca. 20 meter fra hotellet. Enkelte værelser ligger på bagsiden af hotellet, og derfra er der ingen udsigt, mens andre vender mod byen og dalen. De fleste har balkon eller terrasse, men det kan kun garanteres i superiorværelser, juniorsuiter og suiter. De almindelige dobbeltværelser er alle pænt men meget enkelt indrettet, og standarden er meget forskellig. Bl.a. findes der stadig nogle værelser, hvor brusebadet blot er afskærmet af et forhæng. Superiorværelserne er indrettet i 2007, og har alle parketgulve samt balkon. Junior suiterne er nyindrettede (2011) og har alle balkon og kig mod byen eller dalen. Suiterne er de største værelser og blev renoveret i 2006. Der er ikke to af dem der er ens, ligesom nogle er i to etager. Alle har dog balkon eller terrasse med udsigt mod byen eller dalen. Enkelte suiteværelser har plads til 4 personer (2 opredninger på sovesofa). Hotellet er naturligvis i sin gode ret til at kalde værelser for Junior Suiter og Suiter, men vi gør samtidig opmærksom på, at det er et 3-stjernet hotel, så du kan ikke forvente samme komfort som i suiterne på 4- og 5-stjernede hoteller.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Sole la Fenice

Læs personlige anmeldelser af Sole la Fenice som ligger ved Gardasøen. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Sole la Fenice. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 29 anmeldelser fra Sole la Fenice

Dejligt hotel i hyggelig landsby

Dejlig hyggelig landsby hvor du færdes blandt de lokale og virkelig mærker den italienske "buongiorno" mentalitet - skønt.
Ikke for mange turister dem kunne man opsøge i den skønne by Limone Sul Garda som lå for foden af bjerget 7 km nede.
Dejligt pool område aldrig overfyldt.
Savnede lidt andre muligheder for spisning om aftenen uden at skulle køre efter det.
Så har de en ugentlig begivenhed med byfest - fantastisk stemning og igen var det meget den lokale befolkning der deltog så festligt.

Læs mere

Dejligt hotel med god atmosfære i baglandet til Gardasøen

Vi søgte et hotel i baglandet væk fra de fleste turister og fandt det netop her :-). Lille bjergby ca 15 minutters kørsel fra Limone. Der er den skønneste udsigt ned over bjerget fra hotellet.
Det er korrekt at sige at det ikke var en suite i almindelig forstand, men vi var forberedt og indretningen, med en kæmpe terrasse passede godt til tre voksne. Havde vi ikke kunnet være ude, så er der for lidt opholdsplads i netop denne suite til tre personer, da der ikke var borde og stole på værelset.
Personalet var meget hjælpsomt med blandede sprogkundskaber. Pool og poolområde var meget ren og velholdt.
Det er muligt at vandre og cykle i området.

Læs mere

Over forventning

Vi fik det skønneste værelse, med kæmpe balkon, alt på hotellet virker bare, rent og pænt overalt, venligt og hjælpsomt personale, lækker mad i restauranten

Læs mere

Dejligt og hyggelig by og dejligt hotel.

Hotellet ligger i en typisk Italiensk by.

Ikke mange turister.

Man fornemmer hurtigt en Italiensk stemning.

Hotellet har hvad man skal bruge, god service med rengøring af værelset hver dag . Den skønneste udsigt når man sidder på balkonen.

Læs mere

Hotel Sole & La Fenice var fantastiske

Vi har haft en meget fin tur. Hotel Sole & La Fenice var fantastiske med super fin frokost og en udsigt som ikke efterlod en med mere at ønske.

Læs mere

Hotel Sole & La Fenice

Hotel Sole & La Fenice ligger et bejligt sted i bjergene bag Gardasøen med en fantastisk udsigt til Monte Baldo bjerget og Gardasøen. Udsigten kan ikke findes bedre. Tremosine ligger centralt for udflugter til søerne Ledro og Tenna i baglandet som med deres tyrkis vande indbyder til badning.
Der er ikke langt ned til Limone hvorfra der sejler en del både til Maltesine på den anden side af søen som er glimrende udflugtsmål.
En dejlig tur, men at kalde et værelse med hems for en suite hænger ikke sammen med forståelsen af en suite, til gengæld kan der ikke klages over udsigten.

Læs mere
 
search map