Anmeldelser af Residence Terry Apartments
 
Residence Terry Apartments er ikke tilgængelig i øjeblikket
Residence Terry Apartments er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Tremosine og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Fantastiske omgivelser

Hotellet ligger helt utroligt smukt oppe i bjergene. Vi havde en stor lejlighed, som var ren og pæn og havde de nøvdvendige faciliteter. Personalet var venlige og hjælpsomme. Selve hottellet er hyggeligt med mange små kringelkroge og grønne planter. Dog er der visse punkter der trækker ned i den samlede vurdering for os som børnefamilie. For det første er poolen lille. Den er ikke velegnet til at børnene skal lege alt for meget - pladsen er ikke til det og man risikerer nemt at genere folk der ligger meget tæt på poolen. Den er mest beregnet til at man lige kan dybbe sig for at blive afsvalet efter en lang dagstur med oplevelser i bjergene eller ved søen. Desuden ligger altanen lige ud til hovedvejen som er rimeligt trafikeret - Der kører en del motorcykler og når de kører forbi er det praktisk talt umuligt at høre hvad andre omkring bordet siger, hvilket ikke helt passer sammen med den smukke udsigt og landsbymiljøet der indikerer ro og afslappelse. Altanerne er heller ikke afskæremede så man sidder meget tæt på naboerne.

Gardasøen som feriedestination

Der er smukt i den nordlige ende af Gardasøen og der er rigtig meget at se og lave. Både hvis man er til sportsaktiviteter eller hvis man hellere vil ud og se noget af Italiens fantastiske natur. Området vrimler med små hyggelige byer, men der er også større byer som Limone og Riva hvor turisterne selvfølgelig også er flere. Pieve hvor Terry apartments ligger er rigtig hyggelig og ligger utroligt smukt. I må ikke snyde jer selv for et måltid på restaurant Brasa, der laver den bedste pizza vi har smagt :) Er man en børnefamlie der gerne vil bo opppe i bjergene i Pieve vil jeg nok anbefale Rosa appartments som ligger lige overfor Terry, hvor poolen er noget større og som større og bedre udendørsarealer.

Residence Terry Apartments
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed

smukt, men lige ud til trafikeret vej
 
Selve indkvarteringen på Residence Terry Apartments
Treværelseslejlighed type C med 4/8 sovepladser
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
Pool (evt. sæsonåben)
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2016
Antal rejsende 2 voksne, 3 børn
Navn
Vis alle anmeldelser fra Residence Terry Apartments
 
search map