Feriebolig i Tremosine ved Gardasøen

Residence Terry Apartments

Residence Terry ligger nederst til højre Eksempel på lejlighed type A Eksempel på lejlighed type A Eksempel på lejlighed type A Plus Eksempel på lejlighed type A Plus Eksempel på lejlighed type B Eksempel på lejlighed type B Eksempel på lejlighed type B Eksempel på lejlighed type B Plus Eksempel på lejlighed type B Plus Eksempel på lejlighed type C Eksempel på lejlighed type C Eksempel på lejlighed type C
 
Residence Terry Apartments er ikke tilgængelig i øjeblikket
Residence Terry Apartments er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Tremosine og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Residence Terry Apartments er et dejligt lejlighedskompleks med pool og tennisbaner, som ligger i den lille by Pieve i Tremosine 400 meter over Gardasøen. Byen er uden tvivl den mest maleriske af dem alle, og man har en fabelagtig udsigt over hele søen fra de strategisk placerede udsigtspunkter.

Den utrolige vej ned til Gardasøen

Der er kun ganske kort vej ned til Gardasøen - men hvilken vej! Den vej der forbinder Pieve med søen og den lille by Campione, er nemlig den berømte serpentinervej, som snor sig ind og ud mellem grotter og vandfald. Den er ikke for tøsedrenge, og burde måske i virkeligheden være ensrettet - men det er den vej, som alle de lokale bruger - også de små lastbiler. I april 2008 lagde vejen asfalt til flere scener i James Bond - filmen 'Quantum of Solace', hvilket der stadig tales meget om på de kanter.

Læs mere om Residence Terry Apartments

Sød og hjertelig værtsfamilie

Der er også en mindre udfordrende, men noget længere vej til Limone, som går via Vesio og Voltino. Ad serpentinervejen tager det blot ca. 15 minutter at køre til søen, afhængig af trafik, fart og mod - mens den lidt længere vej til Limone nok tager ca. 30-40 minutter.
Residence Terry ejes af den søde familie Milesi, som består af far, mor og to voksne sønner, som gør deres yderste for, at alle føler sig hjemme. De har boet i området hele deres liv, og giver gerne gode råd og vejledning til alternative udflugter, gode lokale restauranter og indkøbssteder. Man finder som regel én af dem i den lille reception.

Butikker og spisesteder i nærheden

Selv om Pieve ikke er nogen storby, er der flere forretninger, hvor man kan foretage de daglige indkøb, der er apotek og benzintank, og så er der også flere caféer og restauranter. Der er også busstoppested, hvis man en dag har mere lyst til at lade bilen stå, og med bussen kan man komme til alle de små lokale byer i området.

Skønt poolområde

Indtil videre er der ialt 22 gode lejligheder, som er fordelt over flere etager og i et par forskellige bygninger. Der er en hyggelig lille fælles gårdsplads, hvor fru Milesi sørger for den smukke beplantning. Indtag også gerne det flotte poolområde, som også byder på jacuzzi. Der er en stor parkeringsplads på stedet. På den modsatte side af vejen ligger der et pizzeria, ligesom der er flere tennisbaner i byen, som kan benyttes mod betaling.

Privat balkon eller terrasse

Lejlighederne er fra forskellige perioder, hvilket også ses på indretningen, som dog løbende bliver opdateret, så alt er i orden. Hygge som vi kender det i Danmark, skal man ikke forvente, men der er tænkt over detaljerne, og i de fleste lejligheder er der også en meget konsekvent farveholdning, som dog klart mangler i nogle af de ældste badeværelser. Alle lejligheder har en større eller mindre balkon/terrasse, hvor der er bord og stole. Der er udsigt over bjergene og dalen - men for at kunne se søen, skal man bevæge sig nogle få hundrede meter, til et af de mange fantastiske udsigtspunkter i byen.

Læs om lejlighederne på Residence Terry Apartments

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Residence Terry Apartments

Læs personlige anmeldelser af Residence Terry Apartments som ligger ved Gardasøen. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Residence Terry Apartments. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 14 anmeldelser fra Residence Terry Apartments

Bjergby i Tremosine

Dejlig lejlighed der har det hele i en skøn lille bjergby , men der lå en slags campingplads eller ferie koloni lige overfor Terry apartment. Der var konstant støj med højt råbende Inger og til tuder meget høj musik. Det tager en del af den forventede rolige og idylliske bjergby.
Desuden var swimmingpoolen alt for lille og for få solstole rundt om poolen, måtte gå forgæves rigtige mange gange, og der er 86 trappetrin op til poolen. Men skøn beliggenhed med fantastisk udsigt til Mone Baldo.

Læs mere

Hyggelig lejlighed i landsby højt over Gardasøen

Vi har haft en rigtig dejlig uge på Residence Terry Apartments. Både lejligheden og omgivelserne er nye og elegant udført. Poolens størrelse var passende ift. at det kun var stedets egne gæster der måtte bruge den. Der var en meget hyggelig atmosfære på stedet og behagelige og hjælpsomme værter. Landsbyen Pieve ligger højt over Gardasøen og begge de to veje til landsbyen byder derfor på bjergkørsel og hårnålesving.

Læs mere

sensommer i Italien

Rigtig lækkert hotel. Fin pool. Fantastisk udsigt. Mega spændende at kører på serpentinervejen fra Pieve og ned til Gardasøen. Det var lidt køligt, temperaturen faldt 5 grader fra søen og op til Pieve.

Læs mere

God uge juni 2015

Dejligt ophold, kort afstand til restaurant på modsatte side af vejen med god mad

Læs mere

Dejligt sted og god lejlighed, dog øv at der ikke var vinglas

Vi boede ni i lejligheden ( to familier) og det gik som så fint. Eneste minus ved lejligheden var dens køkkenredskaber og generel mulighed for at lave lidt bedre mad og øv at der ikke var vinglas. Ikke ok at drikke vin af almindelige glas.

Poolen var super og ligeledes alle stederne omkring lejligheden. Selvfølgelig øv at man skal over vejen, men det vidste vi jo.

Vi kommer klart tilbage til området.

Læs mere

Dejlig lejlighed

Vores lejlighed af typen A PLUS var rigtig dejlig. Alt var stort set nyt og fra terassen havde vi fin udsigt (dog ikke søudsigt). Eneste minus var, at lejligheden var meget lydt.
Poolen var stor, men havde også mange besøgende. Både feriegæster fra Residence Terry samt et andet hotel, men også byens lokale samt 'sommerskolen' var i poolen om eftermiddagen. Da vores ophold var midt i højsæsonen er dette nok hvad man kan forvente.
Residence Terry er perfekt placeret til gåture med fantastisk udsigt over Malcesine og Gardasøen og vejen ned til Limone er en oplevelse.
Vi kommer gerne tilbage, men vil anbefale at booke PLUS lejlighederne (i højsommeren) af hensyn til aircondition, som vi var glade for at have.

Læs mere
 
search map