Feriebolig i Tremosine ved Gardasøen

Residence Pineta Campi

 
Residence Pineta Campi er ikke tilgængelig i øjeblikket
Residence Pineta Campi er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Tremosine og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Residence Pineta Campi ligger midt i det vidunderlige bjergområde Tremosine, med en enestående udsigt over Gardasøen og de omkringliggende landsbyer og bjerge. Selve søen og byen Limone ligger blot ca. 7 km. fra stedet, men pga. den stejle bjergvej, skal man beregne en køretid på ca. 10-15 minutter.

Vejen op til Pineta Campi er både udfordrende og smuk, men det er først når man er vel ankommet til hotellet, at man opdager den helt fantastiske beliggenhed, og den udsigt, som vil tryllebinde de fleste. På en god dag, kan man faktisk se hele Gardasøen, som alligevel er mere end 50 kilometer lang, en oplevelse, som man kan leve på længe.

Læs mere om Residence Pineta Campi

Pineta Campi er et rigtig godt udgangspunkt for de, som ønsker at udforske både bjergene, de små hyggelige byer rundt om Gardasøen, og måske foretage en enkelt afstikker til Verona eller Venedig.
Livet i byerne langs søen kan være vældig livligt i sommersæsonen, og når man har fået nok af det, kan man køre op på "sit bjerg", sætte sig ud på terrassen med et godt glas vin eller en kold øl, og fordøje dagens mange indtryk.

Residence Pineta Campi tilbyder ophold uden forplejning, men da stedets gæster kan benytte hotellets faciliteter, kan man tilkøbe måltider enkeltvis, eller som halv- eller helpension på ugebasis (betales på hotellet). Alternativt er der mange gode restauranter i de små landsbyer, som ligger spredt rundt i hele Tremosine; eller man kan spise i byerne langs søen - men der er umiddelbart ikke andre restauranter i gåafstand.

Pineta Campi ligger meget smukt midt i naturen, med flere skovområder i umiddelbar nærhed. Der er parkering, og på hotellet er der reception (hvor man som oftest finder ejerne hr. og fru Perini), elevator, bar, flere opholdsrum, restaurant samt en stor udendørs terrasse. Der er både inden- og udendørs swimmingpool, spa, sauna og fitness-rum. Der er legeredskaber til mindre børn og bordtennis.

Sidst men ikke mindst er der 12 tennisbaner (mod betaling), som ligger i umiddelbar nærhed af hotellet, lige som der er minigolf og mountainbikes (mod betaling). Ønsker man et tennis-kursus, anbefales det at kontakte hotellet i god tid før ankomst, hvis man vil være sikker på at få plads.

Lejlighederne på Residence Pineta Campi

Toværelseslejlighed type B m. 2/4 sovepladser

er på ca. 45 m². Lejlighederne består af opholdsstue med telefon og satellit-TV samt køjeseng, køkkenhjørne med to kogeplader, mikroovn, køleskab og kaffemaskine, soveværelse med dobbeltseng, bad med bruser samt terrasse på ca. 6,5 m².

Toværelseslejlighed type B sup. med 2/4 sovepladser

er på ca. 50 m². Lejlighederne er i to plan, og består af opholdsstue med telefon og satellit-TV samt køjeseng, køkkenhjørne med to kogeplader, mikroovn, køleskab og kaffemaskine, soveværelse med dobbeltseng, bad med bruser samt terrasse på ca. 12 m² med søudsigt.

Treværelseslejlighed type C m. 4/6 sovepladser

er på ca. 56 m². Lejlighederne består af opholdsstue med telefon og satellit-TV samt dobbelt sovesofa, køkkenhjørne med to kogeplader, mikroovn, køleskab og kaffemaskine, to soveværelser med dobbeltseng, bad med bruser samt terrasse på ca. 9 m².

Treværelseslejlighed type C sup m. 4/6 sovepladser

er på ca. 65 m². Lejlighederne er i to plan, og består af opholdsstue med telefon og satellit-TV samt køjeseng, køkkenhjørne med to kogeplader, mikroovn, køleskab og kaffemaskine, to soveværelser med dobbeltseng, bad med bruser samt terrasse på ca. 14 m² med søudsigt.

Skjul teksten
 
 
search map