Feriebolig i Tremosine ved Gardasøen

Residence delle Rose

 
Residence delle Rose er ikke tilgængelig i øjeblikket
Residence delle Rose er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Tremosine og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Ja, dine børn vil elske det - men du vil også elske det: Store solterrasser med udsigt til grønne omgivelser og gåafstand til centrum af landsbyen Pieve gør ferien nem, bekvem og stemningsfuld.

Fine sportsfaciliteter gør din ferie begivenhedsrig

Der findes fine sportsfaciliteter på Residence delle Rose, både legeplads til de små, fodboldbane, volleybane og hele syv tennisbaner (mod betaling) og sauna, der også er mod tillæg. Så der er rig mulighed for at udfolde sig. Det store trækplaster er den store pool, som har solterrasse, liggestole, parasoller og en afdeling med børnepool i den ene ende. Der er også vaskeservice på stedet - du afleverer dit vasketøj og henter det senere mod et tillæg.

Læs mere om Residence delle Rose

Det hele går op i en højere enhed

Med alle aktiviteterne og gåafstand til bysamfundet Pieve di Tremosine, så kan du nemt lade bilen stå under opholdet, medmindre I vil på udflugt søen rundt eller til de smukke nabobyer Limone (ca. 10 km) og Riva del Garda (ca. 20 km). Centrum af landsbyen Pieve ligger blot 300 m væk. Pieve er det største bycentrum af alle landsbyerne i Tremosine kommune. Her er hyggeligt - småt men godt. På de to torvepladser i det lille, bilfri centrum er stemningen lokal. Du finder både supermarked, butikker, restauranter og et panoramisk udsigtspunkt - enten ved kirken eller ved restauranten Miralago. Nærmeste købmand ligger blot 50 m fra Residence delle Rose. Der er også busstoppested heroppe, så du nemt kan komme ned til søen eller til nabolandsbyerne. Residence delle Rose ligger ved siden af den vej, som forbinder landsbyerne i dette område, så der passerer noget trafik, men det skal dog påpeges, at trafikkken rundt om Gardasøen ikke passerer her. Der er gratis parkering på stedet.

Pizzeria sørger for aftenstemningen

Du kan nemt spise uden at skulle starte bilen, da du kan vælge enten et af spisestederne inden for gåafstand i Pieve - eller, måske endnu mere oplagt, i pizzeriaet på stedet. Her kan du vælge at sidde enten inde eller ude under halvtaget eller under åben himmel. Pizzaerne er afprøvede af os selv, og dem kan vi nemt blåstemple. Restauranten er åben for både egne gæster og udefrakommende, så stemningen er hyggelig og livlig på stedet. En gang om ugen i sommermånederne er der tilmed lidt festivitas, hvor der danses og synges til den store guldmedalje. Det giver ferien ekstra kolorit - og hvis du ikke ønsker at tage del i de ugentlige festligheder, så ligger lejlighederne heldigvis et stykke fra restauranten.

Servizio pane - morgenbrød lige til døren

For at gøre alt det nemme endnu nemmere, så tilbyder Residence delle Rose en morgenbrødsservice. Det vil sige, at du senest dagen forinden blot skal bestille det brød, du ønsker - og næste morgen finder du morgenbrødet foran din hoveddør, når du vågner. Nemt og morgenfriskt.

Lejlighederne på Residence delle Rose

Toværelseslejlighed A med 2/4 sovepladser (med balkon eller terrasse)

Lejlighederne er ca. 40 m² og består af opholdsstue med dobbeltsovesofa, lcd sat-tv og køkkenhjørne (med køleskab, fire glasblus, dansk kaffemaskine, ovn eller mikrobølgeovn), soveværelse med dobbeltseng samt badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser. Alle lejligheder har enten balkon eller terrasse. Der er wi-fi i alle lejligheder. I en af lejlighederne er soveværelset som hems.

Treværelseslejlighed B med 4/6 sovepladser (med balkon eller terrasse)

Lejlighederne er ca. 50 m² og består af opholdsstue med dobbeltsovesofa, lcd sat-tv og køkkenhjørne (med køleskab, fire glasblus, dansk kaffemaskine, ovn eller mikrobølgeovn), soveværelse med dobbeltseng, soveværelse eller hems med køjeseng eller to enkeltsenge, samt badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser. Alle lejligheder har enten balkon eller terrasse - en enkelt har egen lille have, som er velegnet til dig, der rejser med hund. Der er wi-fi i alle lejligheder. I to af lejlighederne er det ene soveværelse som hems.

Treværelseslejlighed C med 7/8 sovepladser (med balkon eller terrasse)

Lejlighederne er ca. 50 m² og består af opholdsstue med dobbeltsovesofa, lcd sat-tv og køkkenhjørne (med køleskab, fire glasblus, dansk kaffemaskine, ovn eller mikrobølgeovn), soveværelse med dobbeltseng, soveværelse eller hems med køjeseng eller to enkeltsenge, samt badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser (to af lejlighederne har to badeværelser). Den 7. og 8. soveplads kan være enten køjeseng eller to enkeltsenge i et af de andre soveværelser - eller en ekstra enkeltseng i hver af de to soveværelser. Alle lejligheder har enten balkon eller terrasse. Der er wi-fi i alle lejligheder. I en af lejlighederne er det ene soveværelse som hems.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Residence delle Rose

Læs personlige anmeldelser af Residence delle Rose som ligger ved Gardasøen. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Residence delle Rose. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 4 anmeldelser fra Residence delle Rose

Hyggeligt sted. Koldt om aftenen, så husk en jakke

Stor lejlighed, med god plads. Smuk by, Pieve, at gå til om aftenen for god mad. Wi-fi virker udmærket, især fra lejlighederne.
Stille sted, ikke noget for teenagere, da der ikke er "gå-i-byen miljø"

Læs mere

Bedømmelse af Residence delle Rose

Super lækkert sted ??

Læs mere

Blandet oplevelse

Fin mad til rimelige priser, ok personale, dårligt værelse, som lugtede af fugt.
Book ikke værelse/lejlighed nr. 12, der kommer ingen sol på terrasse eller i lejligheden pga. bjerge og beliggenhed mod nord. Til delvis overraskelse virkede internet fint

Læs mere

Godt sted - med anmærkninger

Delle Rose ligger højt over Garda søen - og dermed lidt køligere end nede ved søen, og det er ofte en fordel. I den lille by Pieve 500 m. væk er der smuk udsigt over søen, og der går ligeledes en meget smuk vej ned til søen.

Svimmingpoolen er god og stor, og der er masser af liggestole. Vær dog forberedt på ind i mellem at skulle dele poolen med både børnehave og skoleelever fra de lokale institutioner, som åbenbart bliver inviteret af ejerne et par gange ugentlig. Så er der alt andet end stille ved - og i - poolen.

Lejligheden vi boede i var fin - og alle lejligheder har enten en god balkon eller have med bord og stole, så man kan spise ude. Et godt råd er selv at medbringe køkkengrej som hvidløgspresse, bordskånere, grydeskeer o.l. - Gryder og pander var OK, men som typisk for Italien er udstyret af ringe standard. Rengøringen af lejligheden lod en del efter at ønske - samme besked fik vi fra andre på stedet. Bestilte håndklæder var heller ikke klar - og de var ikke ligefrem nemme at få fat i efterfølgende.

Ved ankomsten skal man være forberedt en meget lidt serviceminded værtinde - et godt råd er at stå på din ret, uanset at værtinden virker meget afvisende - så går det alligevel. Værtinden, der tager imod, taler lidt tysk. Værten, der især står for tennis-delen, taler noget engelsk.

Fin og hyggelig italiensk restaurant på stedet, som godt kan anbefales - prøv dog også den lokale Brassa 1,5 km. fra delle Rose.

Residence delle Rose råder over ikke mindre end 9 tennisbaner i fin stand, så er man til tennis, er delle Rose et oplagt sted. Man kan endda leje en træner på stedet, så det er også godt til begyndere.

Alt i alt et godt sted, hvis man lige kender til "manglerne" på forhånd og tager sine forholdsregler.

Læs mere

Kurt og familie fra Hørsholm boede på Residence delle Rose i Tremosine fra d. 25. august til d. 1. september 2007.

Pieve er en rigtig hyggelig og forholdsvis privat lille by beliggende i et pragtfuldt naturskønt område. Residence delle Rose er et rigtig fint udgangspunkt for ture på vestbreden. Min datter var med i egen bil, og da hun ikke har haft kørekort i mere end 10 måneder var de mange bjergveje en stor udfordring. Er man ung og vil handle/feste meget, så skal man være klar til mange køreture, da nattelivet i Pieve kun er barer og cafeer. Da vi ikke havde fået printet alle de praktiske oplysninger ud, følte vi os lidt snydt, da der ikke var sengetøj i lejligheden. Vi købte dog selv nogle sengesæt, som så kan bruges herhjemme. Personalet er meget venligt, men vær opmærksom på, at det er Italien på godt og ondt. Ting tager tid, og nogle gange lang tid. Vi havde en stor vandskade i loftet, hvor store flager maling faldt ned, men der blev blot trukket lidt på skuldrene - alt på en venlig og hyggelig måde. Det var også godt, at vi inden afrejsen fik læst på www.in-italia.dk, at byen ikke hedder Tremosine. Det gjorde turen lidt nemmere, da vi havde det rigtige bynavn at køre efter. Vi brugte dog GPS i begge vore biler, men alligevel...

Læs mere

Jesper og familie fra Brønderslev boede på Residence delle Rose i Tremosine fra d. 8. til d. 22. juli 2006.

Det var en rigtig god tur. Området var skønt - det var faktisk enormt smukt. Vi manglede i vejbeskrivelsen at vi skulle til byen Pieve i Tremosine-området. Vi troede, at vi skulle bo i en by, der hedder Tremosine, så da vi så skilte med Tremosine troede vi, at vi var der. Det var først da vi kom der ned, vi fandt ud af, at Tremosine var et område. Ellers var alt godt. Der var nogle ting, så som ovnen , der ikke duede da vi kom - men det blev lavet om onsdagen.

Læs mere
 
search map