Feriebolig i Tremosine ved Gardasøen

Residence delle Rose

 
Residence delle Rose er ikke tilgængelig i øjeblikket
Residence delle Rose er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Tremosine og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Ja, dine børn vil elske det - men du vil også elske det: Store solterrasser med udsigt til grønne omgivelser og gåafstand til centrum af landsbyen Pieve gør ferien nem, bekvem og stemningsfuld.

Fine sportsfaciliteter gør din ferie begivenhedsrig

Der findes fine sportsfaciliteter på Residence delle Rose, både legeplads til de små, fodboldbane, volleybane og hele syv tennisbaner (mod betaling) og sauna, der også er mod tillæg. Så der er rig mulighed for at udfolde sig. Det store trækplaster er den store pool, som har solterrasse, liggestole, parasoller og en afdeling med børnepool i den ene ende. Der er også vaskeservice på stedet - du afleverer dit vasketøj og henter det senere mod et tillæg.

Læs mere om Residence delle Rose

Det hele går op i en højere enhed

Med alle aktiviteterne og gåafstand til bysamfundet Pieve di Tremosine, så kan du nemt lade bilen stå under opholdet, medmindre I vil på udflugt søen rundt eller til de smukke nabobyer Limone (ca. 10 km) og Riva del Garda (ca. 20 km). Centrum af landsbyen Pieve ligger blot 300 m væk. Pieve er det største bycentrum af alle landsbyerne i Tremosine kommune. Her er hyggeligt - småt men godt. På de to torvepladser i det lille, bilfri centrum er stemningen lokal. Du finder både supermarked, butikker, restauranter og et panoramisk udsigtspunkt - enten ved kirken eller ved restauranten Miralago. Nærmeste købmand ligger blot 50 m fra Residence delle Rose. Der er også busstoppested heroppe, så du nemt kan komme ned til søen eller til nabolandsbyerne. Residence delle Rose ligger ved siden af den vej, som forbinder landsbyerne i dette område, så der passerer noget trafik, men det skal dog påpeges, at trafikkken rundt om Gardasøen ikke passerer her. Der er gratis parkering på stedet.

Pizzeria sørger for aftenstemningen

Du kan nemt spise uden at skulle starte bilen, da du kan vælge enten et af spisestederne inden for gåafstand i Pieve - eller, måske endnu mere oplagt, i pizzeriaet på stedet. Her kan du vælge at sidde enten inde eller ude under halvtaget eller under åben himmel. Pizzaerne er afprøvede af os selv, og dem kan vi nemt blåstemple. Restauranten er åben for både egne gæster og udefrakommende, så stemningen er hyggelig og livlig på stedet. En gang om ugen i sommermånederne er der tilmed lidt festivitas, hvor der danses og synges til den store guldmedalje. Det giver ferien ekstra kolorit - og hvis du ikke ønsker at tage del i de ugentlige festligheder, så ligger lejlighederne heldigvis et stykke fra restauranten.

Servizio pane - morgenbrød lige til døren

For at gøre alt det nemme endnu nemmere, så tilbyder Residence delle Rose en morgenbrødsservice. Det vil sige, at du senest dagen forinden blot skal bestille det brød, du ønsker - og næste morgen finder du morgenbrødet foran din hoveddør, når du vågner. Nemt og morgenfriskt.

Lejlighederne på Residence delle Rose

Toværelseslejlighed A med 2/4 sovepladser (med balkon eller terrasse)

Lejlighederne er ca. 40 m² og består af opholdsstue med dobbeltsovesofa, lcd sat-tv og køkkenhjørne (med køleskab, fire glasblus, dansk kaffemaskine, ovn eller mikrobølgeovn), soveværelse med dobbeltseng samt badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser. Alle lejligheder har enten balkon eller terrasse. Der er wi-fi i alle lejligheder. I en af lejlighederne er soveværelset som hems.

Treværelseslejlighed B med 4/6 sovepladser (med balkon eller terrasse)

Lejlighederne er ca. 50 m² og består af opholdsstue med dobbeltsovesofa, lcd sat-tv og køkkenhjørne (med køleskab, fire glasblus, dansk kaffemaskine, ovn eller mikrobølgeovn), soveværelse med dobbeltseng, soveværelse eller hems med køjeseng eller to enkeltsenge, samt badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser. Alle lejligheder har enten balkon eller terrasse - en enkelt har egen lille have, som er velegnet til dig, der rejser med hund. Der er wi-fi i alle lejligheder. I to af lejlighederne er det ene soveværelse som hems.

Treværelseslejlighed C med 7/8 sovepladser (med balkon eller terrasse)

Lejlighederne er ca. 50 m² og består af opholdsstue med dobbeltsovesofa, lcd sat-tv og køkkenhjørne (med køleskab, fire glasblus, dansk kaffemaskine, ovn eller mikrobølgeovn), soveværelse med dobbeltseng, soveværelse eller hems med køjeseng eller to enkeltsenge, samt badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser (to af lejlighederne har to badeværelser). Den 7. og 8. soveplads kan være enten køjeseng eller to enkeltsenge i et af de andre soveværelser - eller en ekstra enkeltseng i hver af de to soveværelser. Alle lejligheder har enten balkon eller terrasse. Der er wi-fi i alle lejligheder. I en af lejlighederne er det ene soveværelse som hems.

Skjul teksten
 
 
search map