Hotel i Tremosine ved Gardasøen

Hotel Sole & La Fenice

Pris fra pr. pers.
Udsigt mod Gardasøen Den hyggelige café Udsigt fra restauranten Udsigt fra restauranten Udsigt fra restauranten Wellness center Sauna Wellness center Wellness center Morgenmad buffet Suite
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Hotel Sole & La Fenice ligger i den lille hyggelige bjergby Vesio di Tremosine, med en en fantastisk udsigt mod Gardasøen, som kan skimtes i det fjerne. Hotellet har en god restaurant, og en dejlig swimmingpool, og på vindstille dage kan man høre lyden af klokkerne fra de mange køer, som går rundt i bjergene.

Tyroler-stemning og frisk luft

Vesio er en af de hyggeligste byer i området Tremosine, som ligger højt over Gardasøen, men alligevel ikke mere end ca. 30 minutters kørsel fra byen Limone. Luften er altid frisk, og naturens lyde, som bl.a. indbefatter klokker fra får, geder og køer, får én til at tænke på den gamle film "Sommer i Tyrol".

Læs mere om Hotel Sole & La Fenice

Et hit for naturelskere og aktive feriegæster

Tremosine er blevet et favoritsted for naturelskere, som også indbefatter de mange mountainbikers, som har optimale udfoldelsesmuligheder i området, og hotellets café og restaurant er et yndet frokoststed for netop denne type af turister. Desuden findes der mange trekkingstier der udgår netop fra Vesio di Tremosine. Guidede ture kan bookes i receptionen. Er du til cykelture i den smukke naturi, tilbyder hotellet cykelopbevaring, cykelvask og lille værkstedsområde.

Familiedrevet hotel siden 1850

Hotel Sole & La Fenices historie går helt tilbage til år 1850, og i dag ejes hotellet af en meget sympatisk familie med Signora Annamaria Perini i spidsen. Den venlige familie bidrager i høj grad til den gode og afslappede atmosfære. Det er i virkeligheden to hoteller, og Hotel Sole var faktisk byens allerførste hotel. Hotel Sole (mellem byen og bjerget) og Hotel La Fenice (mellem byen og dalen) ligger på hver sin side af vejen som går gennem Vesio, men i praksis fungerer det hele som ét samlet hotel.

Fornyelse

De seneste år har familien investeret en mindre formue i en tiltrængt renovering af de to hoteller, lige som de har anlagt en dejlig stor swimmingpool med børneafdeling, og solterrasse med liggestole, hvorfra du kan nyde udsigt over dalen. Der stadig en del værelser, som mangler at blive helt "up to date" - og derfor bliver den samlede vurdering af hotellet indtil videre blot 3 sole. I 2007 blev der indrettet 4 nye værelser i en lille nabobygning, blot ca. 20 m fra hotellet.

Restaurant, bar og wellness

Hotel Sole & La Fenice har en mindre reception, elevator i begge bygninger, bar, en god restaurant med egen terrasse, hvor du kan nyde et tiltrængt måltid efter en god dag med frisk luft. Der er tilmed pizzeria, hvor den gode kvalitet tiltrækker rigtig mange lokale gæster. Hotellet har desuden indrettet et lille, lækkert wellnesscenter med spa og sauna i underetagen I Fenice-delen. Du kan parkere på en nærliggende parkeringsplads ca. 3 minutters gang fra hotellet.

Værelserne

Hotellet har ca. 60 værelser, som enten ligger på bagsiden af hotellet eller vender mod byen og dalen. De fleste har balkon eller terrasse, men en sådan kan kun garanteres i superiorværelserne og suiterne. De almindelige dobbeltværelser er alle pænt men enkelt indrettet, og standarden er meget forskellig. Bl.a. findes der stadig nogle få værelser, hvor brusebadet blot er afskærmet af et forhæng. Superiorværelserne er indrettet i 2007, og har alle parketgulve samt balkon. Junior suiterne er nyindrettede (2011) og har alle en bred balkon, der har kig mod søen, selvom de ligger på 'bysiden' - altså i hoteldelen Sole og således har de også kig til byen. Suiterne er store og nyrenoverede (2006) i forskellig stilart, og her har alle balkon eller terrasse med udsigt mod Gardasøen. Enkelte suiteværelser har plads til 4 personer.

Værelserne på Hotel Sole & La Fenice

Dobbeltværelse standard

Standardværelserne er enkelt indrettede og råder alle over wi-fi internetforbindelse, værdiboks, satellitfjernsyn og badeværelse med toilet og bruser samt hårtørrer. De har alle udkig over byen eller bjerget og er beliggende både i Sole og i Fenice-delen - balkon kan desværre ikke garanteres.

Dobbeltværelse standard mod dalen

Standardværelserne er enkelt indrettede og råder alle over wi-fi internetforbindelse, værdiboks, satellitfjernsyn og badeværelse med toilet og bruser samt hårtørrer. De alle udkig over dalen og - i det fjerne - søen. De ligger alle i Fenice-delen. Balkon kan desværre ikke garanteres.

Dobbeltværelse superior med balkon

Superiorværelserne er indrettet i 2007 og har alle parketgulve samt balkon. De er beliggende i en sidebygning ved Sole-delen. De råder alle over wi-fi internetforbindelse, minibar, værdiboks, satellitfjernsyn og badeværelse med toilet og bruser samt hårtørrer.

Junior Suite med balkon og udsigt

Junior Suiteværelserne er blevet indrettede i 2011 og er beliggende i Sole-delen og har alle udgang til bred balkon med kig mod søen og udsigt til byen. De råder alle over wi-fi internetforbindelse, minibar, værdiboks, satellitfjernsyn og badeværelse med toilet og bruser samt hårtørrer.

Suite med balkon og udsigt

Suiterne har alle balkon eller terrasse med udsigt mod Gardasøen. Enkelte suiteværelser har plads til 4 personer. De råder alle over wi-fi internetforbindelse, minibar, værdiboks, satellitfjernsyn og badeværelse med toilet og bruser samt hårtørrer. Pladsen kan føles lidt trang, hvis man bor fire i dem. Der er to suiter i bygningen Fenice, begge med terrasse og værelser i ét plan, mens de tre suiter i bygningen Sole har hems, er mere klassiske i indretningen og har balkon. To af suiterne i Sole har en balkon til blot 2 personer (med to stole og et lille bord). Suiterne i Sole og dem i Fenice er ca. lige store i grundplan - men dem i Fenice kan opleves større, da de er i ét plan.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Kun billeje
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Hotel Leonardo da Vinci

Limone sul Garda, Lombardiet

Garnì Tignale

Tignale sul Garda, Lombardiet

Hotel Europa

Limone sul Garda, Lombardiet

Anbefalinger til dig

La Casina

Castagneto Carducci, Toscana

Hotel Leopold

Moneglia, Ligurien

Populært i Lombardiet

search map