Hotel i Tremosine ved Gardasøen

Sole la Fenice

Udsigt mod Gardasøen Den hyggelige café Udsigt fra restauranten Udsigt fra restauranten Udsigt fra restauranten Wellness center Sauna Wellness center Wellness center Morgenmad buffet Suite
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Hotel Sole & La Fenice ligger i den lille hyggelige bjergby Vesio di Tremosine, hvorfra der er en fantastisk udsigt ned over dalen mod Gardasøen, som i godt vejr kan skimtes i det fjerne. Hotellet har en god restaurant, og en dejlig swimmingpool, og på vindstille dage kan du høre lyden af klokkerne fra de mange køer, som går rundt i bjergene.

Tyroler-stemning og frisk luft

Vesio er en af de hyggeligste byer i området Tremosine, som ligger i bjergene højt over Gardasøen, men alligevel ikke mere end ca. 30 minutters kørsel fra byen Limone. Luften er altid frisk, og naturens lyde, som bl.a. indbefatter klokker fra får, geder og køer, får én til at tænke på den gamle film "Sommer i Tyrol"

Læs mere om Sole la Fenice

Et hit for naturelskere og aktive feriegæster

Tremosine er blevet et favoritsted for naturelskere, som også indbefatter de mange mountainbikers, som har optimale udfoldelsesmuligheder i området, og hotellets café og restaurant er et yndet frokoststed for netop denne type af turister. Desuden findes der mange trekkingstier der udgår netop fra Vesio di Tremosine. Guidede ture kan bookes i receptionen. Er du til cykelture i den smukke natur, tilbyder hotellet cykelopbevaring, cykelvask og et lille værkstedsområde.

Familiedrevet hotel siden 1850

Hotel Sole & La Fenices historie går helt tilbage til år 1850, og i dag ejes hotellet af en sympatisk familie med Signora Annamaria Perini i spidsen. Den venlige familie bidrager i høj grad til den gode og afslappede atmosfære. Hotel Sole & La Fenice består i virkeligheden to hoteller - Sole og La Fenice, som ligger på hver side af den vej som fører gennem byen, og da der er en del lokal trafik i dagtimerne, må du påregne en vis trafikstøj. Hotel Sole var faktisk byens allerførste hotel, og ligger på bjergsiden mens Hotel La Fenice ligger ned mod dalen, men i praksis fungerer det hele som ét samlet hotel.

Nyd livet ved den dejlige pool med udsigt over dalen

De seneste år har familien investeret en mindre formue i en tiltrængt renovering af de to hoteller, lige som de har anlagt en dejlig stor swimmingpool med børneafdeling, og solterrasse med liggestole, hvorfra du kan nyde udsigt over dalen. Der stadig en del værelser, som mangler at blive helt "up to date" - og derfor har vi valgt at give en samlet vurdering på 3 sole. I 2007 blev der indrettet 4 nye værelser i en nabobygning, blot ca. 20 m fra hotellet.

Restaurant, bar og wellness

Hotel Sole & La Fenice har en mindre reception, og der er elevator i begge bygninger. Der er bar, som også er samlingssted for de lokale i byen og en god restaurant med egen terrasse, hvor du kan nyde et tiltrængt måltid efter en god dag med frisk luft. Der er tilmed pizzeria, hvor den gode kvalitet tiltrækker rigtig mange lokale gæster. Hotellet har desuden indrettet et lille wellnesscenter med spa og sauna i underetagen I Fenice-delen. Du kan parkere på en nærliggende parkeringsplads ca. 3 minutters gang fra hotellet.

Pæne men enkle værelser

Hotellet har ca. 60 værelser, som er fordelt i de to bygninger eller i det "nye" hus som ligger ca. 20 meter fra hotellet. Enkelte værelser ligger på bagsiden af hotellet, og derfra er der ingen udsigt, mens andre vender mod byen og dalen. De fleste har balkon eller terrasse, men det kan kun garanteres i superiorværelser, juniorsuiter og suiter. De almindelige dobbeltværelser er alle pænt men meget enkelt indrettet, og standarden er meget forskellig. Bl.a. findes der stadig nogle værelser, hvor brusebadet blot er afskærmet af et forhæng. Superiorværelserne er indrettet i 2007, og har alle parketgulve samt balkon. Junior suiterne er nyindrettede (2011) og har alle balkon og kig mod byen eller dalen. Suiterne er de største værelser og blev renoveret i 2006. Der er ikke to af dem der er ens, ligesom nogle er i to etager. Alle har dog balkon eller terrasse med udsigt mod byen eller dalen. Enkelte suiteværelser har plads til 4 personer (2 opredninger på sovesofa). Hotellet er naturligvis i sin gode ret til at kalde værelser for Junior Suiter og Suiter, men vi gør samtidig opmærksom på, at det er et 3-stjernet hotel, så du kan ikke forvente samme komfort som i suiterne på 4- og 5-stjernede hoteller.

Værelserne på Sole la Fenice

Dobbeltværelse standard mod bjerget

Standardværelserne er enkelt indrettede men alle har wi-fi, værdiboks, satellitfjernsyn og badeværelse med toilet og bruser samt hårtørrer. Disse værelser ligger både i Sole og i Fenice-delen - og du kan ikke forvente nogen form for udsigt.

Dobbeltværelse standard mod byen

Standardværelserne er enkelt indrettede og har wi-fi, værdiboks, satellit-TV og badeværelse med toilet og bruser samt hårtørrer. De alle kig mod byen eller dalen. De ligger alle i Fenice-delen.

Dobbeltværelse superior med balkon

Superiorværelserne er indrettet i 2007 og har alle parketgulve samt balkon. De er beliggende i en sidebygning ved Sole-delen. De har alle wi-fi, minibar, værdiboks, satellitfjernsyn og badeværelse med toilet og bruser samt hårtørrer. Der er udsigt mod byen eller dalen.

Junior Suite med balkon

Junior Suiterne er blevet indrettet i 2011 og har alle udgang til balkon med udsigt mod byen eller dalen. De har alle wi-fi, minibar, værdiboks, satellitfjernsyn og badeværelse med toilet og bruser samt hårtørrer.

Suite med balkon eller terrasse

Suiterne har balkon eller terrasse med udsigt mod byen eller dalen, men vi kan ikke garantere nogen særlig form for udsigt. Enkelte suiteværelser har plads til 4 personer, med opredning til to på sovesofa. De har wi-fi, minibar, værdiboks, satellitfjernsyn og badeværelse med toilet og bruser samt hårtørrer. Pladsen kan føles lidt trang, hvis man bor fire i dem. Der er to suiter i bygningen Fenice, begge med terrasse og værelser i ét plan, mens de tre suiter i bygningen Sole har hems, er mere klassiske i indretningen og har balkon. To af suiterne i Sole har en balkon til blot 2 personer (med to stole og et lille bord). Suiterne i Sole og dem i Fenice er ca. lige store i grundplan - men dem i Fenice kan opleves større, da de er i ét plan.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Garnì Tignale

Tignale sul Garda, Lombardiet

Hotel Leonardo da Vinci

Limone sul Garda, Lombardiet

Hotel Garden Good Life

Ledrosøen, Sydtyrol

Anbefalinger til dig

Podere La Pieve Vecchia

Riparbella, Toscana

Villa Rossana

Cenaia, Toscana

Populært i Lombardiet

search map