Feriebolig i Tremosine ved Gardasøen

Hotel Residence La Pertica

 
Hotel Residence La Pertica er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Residence La Pertica er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Tremosine og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Hotel Residence La Pertica, som har både hotelværelser og lejligheder, ligger i Tremosines skønne bjerge knapt en kilometer fra byen Vesio, og med kig til Gardasøen, der kun ligger ca. 7 km væk.

Et paradis for familier og naturelskere

Det er et oplagt sted for familier med både større og mindre børn, samt ikke mindst for et publikum, som ønsker en aktiv ferie, der kan være baseret på både vandreture og mountainbikes. La Pertica ligger på vejen op mod det imponerende pas Tremalzo, som fortsætter over mod Ledrosøen. Den største del af denne vej er udelukkende farbar for vandrere, cykler og motorcykler, men dem er der til gengæld også mange af i højsæsonen.

Læs mere om Hotel Residence La Pertica

Mange aktiviteter for hele familien

Der tilbydes mange aktiviteter på stedet, så som tennis, bordtennis, pool, fodboldspil, forskellige udendørs boldspil, udlejning af mountainbikes, cykelværksted, gynger for de mindste, mindre fitnesscenter, samt inden- og udendørs swimmingpool med børnepool. Der er reception, bar, restaurant, fælles vaskemaskine mod betaling, og gratis parkering.

Værelser og lejligheder med balkon eller terrasse

Der er ialt 9 hotelværelser, som alle har møbleret balkon eller terrasse. Et par af disse vender mod søen, som kan ses på lang afstand, og betegnes som superiorværelser. Alle værelser er pæne men enkelt indrettede, og de har satellit TV, værdiboks samt bad med bruser, hårtørrer og toilet.

Der er ca. 30 lejligheder - alle pæne men enkelt indrettede og med møbleret balkon eller terrasse. De har satellit TV, køkkenhjørne med to kogeplader, kaffemaskine, lille køleskab med frostboks, tørrestativ, samt badeværelse med bruser, hårtørrer og toilet. De fleste har også værdiboks.

Etværelseslejlighed med 2 senge type A - består af opholdsrum med dobbelt sovesofa samt køkkenhjørne.
Toværelseslejlighed med 2/3 senge type B - består af opholdsrum med enkelt sovesofa og køkkenhjørne, samt dobbeltværelse.
Toværelseslejlighed med 2/4 senge type C - består af opholdsrum med dobbelt sovesofa og køkkenhjørne, samt dobbeltværelse.
Treværelseslejlighed med 4/5 senge type D - består af opholdsrum med enkelt sovesofa og køkkenhjørne, samt to dobbeltværelser.
Treværelseslejlighed med 4/6 senge type E - består af opholdsrum med dobbelt sovesofa og køkkenhjørne, samt to dobbeltværelser.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Hotel Residence La Pertica

Læs personlige anmeldelser af Hotel Residence La Pertica som ligger ved Gardasøen. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Residence La Pertica. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 7 anmeldelser fra Hotel Residence La Pertica

Perfekt til aktiv ferie

En uges aktiv ferie var på programmet og området bød på både mountainbike- og vandreruter, også mulighed for løb. Stedet havde alt det de lovede af aktiviteter og selvom der boede mange så var der alligevel en skøn ro også til fordybelse i en bog med udsigt til bjergene. SUPER cykler lejes på stedet fra dag til dag. Spørg efter ruter i receptionen - god vejledning mht. sværhedsgrad etc.
Meget rent og ordentligt - imødekommende personale. Kan anbefales :)

Læs mere

God service, flot beliggenhed

Der var pænt og rent over det hele, servicen var god. Morgenmaden var overraskende god, dog var udsigten den bedste.

Læs mere

Super dejligt sted

Fantastisk sted til pengene - dejlige lejligheder og fantastisk udenoms område - med muligheder for alle i familien. Vandre, cykle og en stor flot pool. Alt blev passet, og ejere og personale var top søde og hjælpsomme.
Vi har boet mange steder rundt om Garda - men her kommer vi igen.

Læs mere

Bedømmelse af Hotel Residence La Pertica

Fantastiske muligheder for vandreture -nærmest lige udenfor døren. Godt sted til aktiv ferie.
Gode tennisbaner
Hyggelig og autentisk italiensk by men høje priser i det lille supermarked

Læs mere

Dejlig sted

Læs mere

Skønt sted med bjerge på alle sider!

Læs mere
 
search map