Feriebolig i Tremosine ved Gardasøen

Hotel Residence La Pertica

 
Hotel Residence La Pertica er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Residence La Pertica er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Tremosine og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Hotel Residence La Pertica, som har både hotelværelser og lejligheder, ligger i Tremosines skønne bjerge knapt en kilometer fra byen Vesio, og med kig til Gardasøen, der kun ligger ca. 7 km væk.

Et paradis for familier og naturelskere

Det er et oplagt sted for familier med både større og mindre børn, samt ikke mindst for et publikum, som ønsker en aktiv ferie, der kan være baseret på både vandreture og mountainbikes. La Pertica ligger på vejen op mod det imponerende pas Tremalzo, som fortsætter over mod Ledrosøen. Den største del af denne vej er udelukkende farbar for vandrere, cykler og motorcykler, men dem er der til gengæld også mange af i højsæsonen.

Læs mere om Hotel Residence La Pertica

Mange aktiviteter for hele familien

Der tilbydes mange aktiviteter på stedet, så som tennis, bordtennis, pool, fodboldspil, forskellige udendørs boldspil, udlejning af mountainbikes, cykelværksted, gynger for de mindste, mindre fitnesscenter, samt inden- og udendørs swimmingpool med børnepool. Der er reception, bar, restaurant, fælles vaskemaskine mod betaling, og gratis parkering.

Værelser og lejligheder med balkon eller terrasse

Der er ialt 9 hotelværelser, som alle har møbleret balkon eller terrasse. Et par af disse vender mod søen, som kan ses på lang afstand, og betegnes som superiorværelser. Alle værelser er pæne men enkelt indrettede, og de har satellit TV, værdiboks samt bad med bruser, hårtørrer og toilet.

Der er ca. 30 lejligheder - alle pæne men enkelt indrettede og med møbleret balkon eller terrasse. De har satellit TV, køkkenhjørne med to kogeplader, kaffemaskine, lille køleskab med frostboks, tørrestativ, samt badeværelse med bruser, hårtørrer og toilet. De fleste har også værdiboks.

Etværelseslejlighed med 2 senge type A - består af opholdsrum med dobbelt sovesofa samt køkkenhjørne.
Toværelseslejlighed med 2/3 senge type B - består af opholdsrum med enkelt sovesofa og køkkenhjørne, samt dobbeltværelse.
Toværelseslejlighed med 2/4 senge type C - består af opholdsrum med dobbelt sovesofa og køkkenhjørne, samt dobbeltværelse.
Treværelseslejlighed med 4/5 senge type D - består af opholdsrum med enkelt sovesofa og køkkenhjørne, samt to dobbeltværelser.
Treværelseslejlighed med 4/6 senge type E - består af opholdsrum med dobbelt sovesofa og køkkenhjørne, samt to dobbeltværelser.

Skjul teksten
 
 

Lignende boliger

Residence Primera & Rompala

Tignale sul Garda, Lombardiet

Sole la Fenice

Tremosine, Lombardiet

Residence Panoramic La Forca

Tignale sul Garda, Lombardiet

Nyheder fra In-Italia's
BLOG
Her kan du blive inspireret til din ferie i Italien

Populært i Lombardiet

search map