Anmeldelser af Hotel Pineta Campi

 
Hotel Pineta Campi er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Pineta Campi er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Tremosine og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Hotel Pineta Campi

Læs personlige anmeldelser af Hotel Pineta Campi som ligger ved Gardasøen. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Pineta Campi. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Dorthe og familien fra Hjørring boede på Hotel Pineta Campi i Tremosine fra d. 19. til d. 24. juli 2009.

Vi var rigtigt godt tilfredse med opholdet på Hotel Pineta Campi. Vi havde den skønnest udsigt over søen. Servicen var god. Det eneste minus var, at det er tilladt at have hunde med både i lejlighederne men også på hotellet, hvilket er kan være til gene for allergikere. Det er samtidig uhygiejnisk.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2009
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn
Mads Kjær og familien fra Vejle boede på Hotel Pineta Campi i Tremosine fra d. 18. til d. 21. juli 2009.

Vi havde valgt Hotel Pineta Campi i Tremosine, idet vi efter at have været i Bibione gerne ville afslutte ferien med nogle dage et mere roligt sted. Hotel Pineta Campi ligger en kvarters kørsel fra Limone. Turen op til det relativt afsides beliggende hotel går af nogle MEGET stejle og snørklede bjergveje. Hotellet og omgivelserne er dog den besværlige tur værd. Fra værelset, havde vi udsigt over hele Gardasøen og til de omkringliggende bjerge. Det var meget smukt. Der er glimrende faciliteter på hotellet, legeplads til børnene, swimmingpool, minigolfbane og en ganske god restaurant. Selve Tremosine har som by ikke meget at byde på og der er temmelig langt til de øvrige byer omkring Gardasøen. Limone, som ligger et kvarters kørsel fra hotellet, er dog en rigtig hyggelig lille by. Efter vores mening er Tremosine og Hotel Pineta Campi mest velegnet, hvis man ønsker at spadsere i bjergerne, slappe af på hotellet i den friske og ca. 5 grader køligere bjergluft eller, hvis man vil spille Tennis, hvilket der synes at være rig mulighed for på hotellet. Som udgangspunkt for ture omkring Gardasøen, er hotellet ikke så velegnet, da det ligger ret afsides. Hvis man vil til Garda eller Bardolino på den modsatte side af søen, eller måske til Verona, kan det anbefales at tage en af færgerne over Gardasøen, hvilket er en smuk og billig tur.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2009
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Hanne og familie fra Brabrand boede på Hotel Pineta Campi i Tremosine fra d. 11. til d. 18. juli 2009.

Vi har haft en god oplevelse af både området, byen og hotellet. Ikke mindst af In-Italia, vi har virkelig sat pris på den fine service, som du har givet os. Forskellige omstændigheder havde gjort, at vi ikke var sikre på at vi kunne rejse før i sidste øjeblik; så det var en stor lettelse for os, at du hjalp os hurtigt igennem mulighederne. I det hele taget gjorde det muligt for os at komme afsted.

Mht. hotellet Campi: super fasciliteter og lækker mad. Enkelte kunne slet ikke engelsk og når begge parter er dårlige til tysk, ja så var det ikke alt vi kunne gøre os forståeligt med. Men det er selvfølgelig også en charme.

Kritik - småtingsafdelingen: De kunne godt investere i lidt bedre bordtennis-bat. Ikke et bat var helt. Jeg er klar over at børn kan gå hårdt til den, men måske kunne man udlåne de gode til de voksne.
Kritik - lidt træls: Ingen køleskab på værelset, det er meget træls når det er varmt. Vi var fem personer afsted og selvom prisniveauet ikke er højt på hotellet, er det alligevel en høj udgift efter en uge.

På børnenes værelse var dobbeltsengens madras så slidt, at man kunne mærke samtlige fjedre. Så madrasser må Campi gå igennem.

Til sidst vil jeg blot sige at vi i fremtiden går efter lejligheder når vi skal mange afsted. Hvis min mand og jeg selv tager afsted, kunne vi sagtens finde på at tage det samme sted hen. Helt sikkert vil vi ikke glemme In-Italia, I er kodet ind i vores kontakter, så vi kan booke igennem jer en anden gang. Tak for hjælpen.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2009
Antal rejsende 4 voksne, 1 barn
Navn
Anne fra Gentofte boede på Hotel Pineta Campi i Tremosine fra d. 20. til d. 26. juli 2008.

Vi havde en fantastisk ferie Området er jo skønt - og sikke en udsigt :-) Eneste vi blev lidt overraskede over er, HVOR stejl vejen op til stedet var - det er ikke en tur man bare lige tager på gåben eller cykel når man har børn med... Vi havde troet vi alle 4 kunne komme ud og cykle - men det er alt for farligt med børn, og der er ingen cykelstier eller andre grønne områder man kunne bruge til formålet. Det havde jeg nok troet ud fra billederne på jeres hjemmeside. Til gengæld fik vi spillet tennis og nydt vejret ved poolen. Udflugter ned til gardasøen blev det jo også til - blot pr. bil...
Dejligt hotel og rigtig god mad. Sød og venlig betjening.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Jannie og familie fra Skovlunde boede på Hotel Pineta Campi i Tremosine fra d. 5. til d. 12. juli 2008.

Alt var i den fineste orden. Den eneste komentar er, at hotellet i Tremosine var bedre end vi troede det ville være, så det måtte vi leve med i en hel uge. Tak for denne gang, det kunne ikke gøres bedre. God sommer.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2008
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på norsk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map