Hotel i Tremosine ved Gardasøen

Hotel Pineta Campi

 
Hotel Pineta Campi er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Pineta Campi er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Tremosine og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Hotel Pineta Campi ligger midt i det vidunderlige bjergområde Tremosine, med en enestående udsigt over Gardasøen og de omkringliggende landsbyer og bjerge. Selve søen og byen Limone ligger blot ca. 7 km. fra hotellet, men pga. den stejle bjergvej, skal man beregne en køretid på ca. 10-15 minutter.

Vejen op til hotellet er både udfordrende og smuk, men det er først når man er vel ankommet til hotellet, at man opdager den helt fantastiske beliggenhed, og den udsigt, som vil tryllebinde de fleste. På en god dag, kan man faktisk se hele Gardasøen, som alligevel er mere end 50 kilometer lang, en oplevelse, som man kan leve på længe.

Læs mere om Hotel Pineta Campi

Pineta Campi er et rigtig godt udgangspunkt for de, som ønsker at udforske både bjergene, de små hyggelige byer rundt om Gardasøen, og måske foretage en enkelt afstikker til Verona eller Venedig.
Livet i byerne langs søen kan være vældig livligt i sommersæsonen, og når man har fået nok af det, kan man køre op på "sit bjerg", sætte sig ud på terrassen med et godt glas vin eller en kold øl, og fordøje dagens mange indtryk.

Pineta Campi har i mange år været samlingssted for tyske familier af det bedre borgerskab, som vender tilbage år efter år pga. den meget berømte tyske tennisskole, som har til huse netop her.

Hotellet tilbyder ophold med enten morgenmad eller halvpension, og begge dele kan anbefales. Vælger man et ophold kun med morgenmad, kan man selvfølgelig stadig spise på hotellets restaurant. Alternativt er der mange gode restauranter i de små landsbyer, som ligger spredt rundt i hele Tremosine; eller man kan spise i byerne langs søen - men der er umiddelbart ikke andre restauranter i gåafstand.

Hotellet ligger meget smukt midt i naturen, med flere skovområder i umiddelbar nærhed. Hotellet bliver løbende renoveret, og derfor kan standarden svinge lidt. Der er parkering, reception (hvor man som oftest finder ejerne hr. og fru Perini), elevator, bar, flere opholdsrum, restaurant samt en stor udendørs terrasse. Der er både inden- og udendørs swimmingpool, spa, sauna og fitness-rum. Der er legeredskaber til mindre børn og bordtennis.

Sidst men ikke mindst er der 12 tennisbaner (mod betaling), som ligger i umiddelbar nærhed af hotellet, lige som der er minigolf og mountainbikes (mod betaling). Ønsker man et tennis-kursus, anbefales det at kontakte hotellet i god tid før ankomst, hvis man vil være sikker på at få plads.

Pineta Campi har ialt 90 værelser, som er pænt indrettet. Alle værelser har balkon eller terrasse, og de fleste har hel eller delvis udsigt mod Gardasøen. Værelserne har telefon, satellit TV, værdiboks samt bad med brus, føntørrer og toilet.

Skjul teksten
 
 
search map