Anmeldelser af Casa Vacanze Sole
Swimmingpool på Hotel Sole & La Fenice
 
Casa Vacanze Sole er ikke tilgængelig i øjeblikket
Casa Vacanze Sole er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Tremosine og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

En perle i bjergene

Skøn lejlighed i den smukkeste lille bjerglandsby. Lejligheden var pæn og ren og med alt det nødvendige køkkenudstyr så vi nemt kunne tilberede mad. Vi blev positivt overraskede over at der var gratis og velfungerende Wifi i lejligheden. Til vores lejlighed var der garage i kælderen - også et plus. Udsigten fra altanen ud i dalen og med Monte Baldo i baggrunden var intet mindre en betagende!
Meget venligt og imødekommende personale på Hotel Sole la Fenice, hvor vi også havde adgang til et rigtigt dejligt poolområde, her var også Wifi.

Gardasøen som feriedestination

Gå tur i selve Voiandes og nyd de smukke huse med blomster, kig indfor i den lille kirke og gør indkøb hos den lokale købmand. Hvis man tager "bagvejen", den med traktor skiltet, til Vesio kommer man forbi et bageri med brødudsalg, kan nåes på 5 min på cykel.
Kør videre ad SP38 ca. 1,5km op i dalen og besøg Alpe Del Garda. Virkelig lækker butik med alt i lokale delikatesser plus en god restaurant, hvor der om sommeren er musikalsk underholdning en gang om ugen.
Ellers kan en tur til toppen af Monte Baldo klart anbefales, kør tidligt hjemmefra (inden kl. 7:30) så undgår man både trafikpropperne og den lange kø ved bjergbanen.
Vandfaldet Cascata del Varone lige nord for Riva mod Tenno er også et besøg værd lige som Tenno søen med fantastisk turkis vand også er et besøg værd.

Casa Vacanze Sole
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Casa Vacanze Sole
Lejlighed m. 1 soveværelse og balkon/terrasse
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2016
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Vis alle anmeldelser fra Casa Vacanze Sole
 
search map