Anmeldelser af Casa Vacanze Sole
Swimmingpool på Hotel Sole & La Fenice
 
Casa Vacanze Sole er ikke tilgængelig i øjeblikket
Casa Vacanze Sole er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Tremosine og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Dejlig beliggenhed i smukke omgivelse

Vi (familie på 4) har besøgt Casa Vacanze Sole for andet år i træk. vi nyder den dejlige ro væk fra turistområderne omkring Garda. Her er en fantastisk udsigt over dalen ned til Garda, fra teressen.
Ferielejlighederne ligger i en meget hyggelig lille by med smalle gader, et lille tov med en fin lille kirke og en købmand med et fint udvalg af vare og en meget venlig dame der ekspedere. Området er fantastisk til cykel og vandreture i alle sværhedsgrader. Vesio som ligger 10min. gåtur fra Casa Vacanze Sole er også en hyggelig by med resturant med meget venlig betjening. her er købmand, cafe kiosk m.m og så er der i år kommet et fantastisk ishus med hjemmelavet is :-) Det er også her der er mulighed for at benytte det super fine pool område, med fine faciliteter og en fantastisk udsigt fra liggestolen. Vi elsker den ro man finder heroppe frem for det mere hektiske liv i de større byer nede ved Gardasøen's bred, og har man lyst til en dag med turister, butikker m.m så er der jo ikke langt til Limone, som også er en fantastisk by. Når du bor på Casa vacanze Sole kan man med en kort køretur nå til mange forskellige og fantastiske steder. Vi nød at tage en tur til Torbole for at bade og blive underholdt af alle aktiviteterne på vandet. Der er ikke langt til Lago de ledro, som man absolut må gøre sig selv den tjeneste at tage op til (Vi har boet der 3 år i træk<3 <3) det skal ses og opleves. Tennosøen er en lille smuk sø oppe i bjergene. Borgen i Arco kræver vand at nå op til, men det er det hele værd. Hvis man ikke lider af højdeskræk og klaustrofobi skal man tage svævebanen fra Malcesine til toppen. Man kan med fordel stoppe halvvejs nede på hjemturen og spise på resturanten der ligger der. Pive er en smuk by med en fantastisk udsigt og en restaurant der hænger ud over klipperne er også et besøg værd. Turen fra Pive til Campione er utrolig smuk og ved campione er der fin mulighed for at bade og se på de mange kitesurfer.
Hvis man har lyst til en aktiv ferie med med gå/vandreture, cykling (Kræver man er i form), badning og afslapning i rolige omgivelser kan det nordlige Garda på det varmeste anbefales, her er så smukt.
Casa Vacance Sole er ikke luksus lejligheder, der er kun lige udstyr i køkkenet til man kan klare sig, så tag et skærebræt og en skarp kniv med, så klare du/I jer. Fryseren fungere meget dårligt. ellers er der meget rent og pænt og sengene er ok gode. Så prisen taget i betragtning kan man kun være tilfreds og vi vil gerne anbefale stedet til andre. Vi har nydt 4 år ved Gardasøen og kommer helt sikkert igen om nogle år.

r

Gardasøen som feriedestination

Casa Vacanze Sole
Rent og pænt
Gæstfrihed

Sur ældre dame i reseptionen, så henvend dig til den unge pige.
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Casa Vacanze Sole
Lejlighed m. 1 soveværelse og balkon/terrasse
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2016
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Vis alle anmeldelser fra Casa Vacanze Sole
 
search map