Anmeldelser af Casa Vacanze Sole

Swimmingpool på Hotel Sole & La Fenice
 
Casa Vacanze Sole er ikke tilgængelig i øjeblikket
Casa Vacanze Sole er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Tremosine og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Casa Vacanze Sole

Læs personlige anmeldelser af Casa Vacanze Sole som ligger ved Gardasøen. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Casa Vacanze Sole. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Jesper og familien fra Odense SØ boede på Casa Vacanze Sole i Tremosine fra d. 12. til d. 19. juli 2008.

Vi har været super godt tilfreds med opholdet i Tremosine Byen og området var vi rigtig glade for. Ja det har levet helt op til vores forventninger.
Ros til in-italia for den fine service og der har været og den rigtige gode hjemmeside. Så vi vil helt sikkert bruge jer igen når ferie går til Italien:-)

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn
Ole og rejsefælle fra Karup boede på Casa Vacanze Sole i Tremosine fra d. 13. til d. 20. oktober 2007.

Gardasøen og naturen er jo også rigtig dejlig, men der måtte vi også indstille cyklingen - da opstigningen var en hård oplevelse. Men ligesom 1. uge nød vi de flotte omgivelser og ferien. Lejligheden var rigtig god med en flot udsigt over området.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Oktober 2007
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Susanne og Poul fra Lystrup boede på Casa Vacanze Sole i Tremosine fra d. 11. til d. 18. august 2007.

Vi har været meget tilfredse med opholdet i Tremosine. Lejligheden og omgivelserne var virkelig gode. Det er bestemt ikke sidste gang, vi vil tage dertil. Vi har også anbefalet stedet til andre. Det er et fantastisk område og med mange muligheder for vandre og cykleture.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2007
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Lars og hans familie fra Nysted boede på Casa Vacanze Sole i Tremosine fra d. 28. juli til d. 4. august 2007.

Området ligger flot oppe i bjergene - der er dog lidt langt til Garda-søen. Stedet har levet op til vores forventninger, lejligheden er OK og poolen på hotellet meget flot. Det er et sted hvor der ikke foregår meget, man slapper af, vandrer og tager på udflugt til Garda-søen.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2007
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn
Jesper og familie fra Aulum boede på Casa Vacanze Sole i Tremosine fra d. 28. juli til d. 4. august 2007.

Det er en hyggelig lille by med mulighed for at spise og handle. Det er en meget gammel by, og områdets gader og veje blev ikke bygget til en Ford Mondeo med fuld oppakning, hvilket dog kun gjorde oplevelsen større. Fra byen er der en fantastisk udsigt over Gardasøen i det fjerne. Der var en meget god swimmingpool med liggemøbler, som man kunne anvende. Der var en fantastisk udsigt fra lejligheden, men den levede derimod til fulde op til beskrivelsen på hjemmesiden hvad angik den enkle indretning. Køkkenet var meget nedslidt og lappet sammen med silikone, og to af stolene i lejligheden skulle man sidde meget forsigtigt på for at undgå at de faldt sammen under en. Der var ikke mere i lejligheden end der var beskrevet, eks. var der ikke opvaskebalje og -børste. Bygningen er uisoleret, hvilket gjorde at vi var en del generet af nogle meget unge tyskere, der boede lige under os. Lejligheden var således væsentligt mindre indbydende end billederne på hjemmesiden beskrev, så prisen taget i betragtning føler vi, at vi nok har givet en meget høj betaling for opholdet. Mens vi ikke opholdte os i lejligheden havde vi dog en rigtig god tur til Italien.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2007
Antal rejsende 2 voksne, 3 børn
Navn
Anders og familie fra Valby boede på Casa Vacanze Sole i Tremosine fra d. 15. til d. 21. juli 2007.

Lejligheden i Casa Vacanza Sole er pæn, men enkelt indrettet, som italienske lejligheder generelt er og som beskrevet andetsteds på In-Italia’s side. Der er det meste, men en el-koger er en god idé at tage med, hvis man foretrækker instant-coffee og te. Huset, som sådan, ligger i en stille og rolig by, Voiandes, ca. 1000 meter fra Vesio og hotellet og dermed swimmingpoolen, og det er muligt at spadsere derhen, men pas dog på, da der bliver kørt pænt stærkt på bjergvejene, hvorfor en bil er at foretrække. Om natten kan man af og til høre koklokker, hvorfor et par ørepropper kan medtages for de let-sovende. Området er i det hele taget meget smukt, og der er konstant en ny udsigt om næste hjørne.
En tur mod Pieve, som ligger højt på klippen og indeholder en malerisk gammel bydel kan varmt anbefales, ligesom nogle vil finde det hyggeligt med en tur til Limone med bilen i frigear. Men her skal vi lige ”advare”: Ved søen er vi nede i decideret turistområde! Der er anderledes oppe i bjergene… ikke bare mere ”menneske-frit”, men også mere luftigt og rart. Vi var ikke rundt og køre i området hver dag, men der er masser af udflugtsmuligheder og dét, både med bil, men også med fødder op i bjergene eller på cykel for den sags skyld. Samtidig er det stille bjergby-liv skønt at sidde og betragte på Bar Sole, hvor talrige mountainbiker’e passerer hver dag og stopper op for at tanke op.
Alt i alt har denne lille familie haft en skøn ferie, hvor vi i den grad har følt os vel modtaget i et skønt og smukt område, som levede op til mere end vi havde forventet. Det skal i den grad nævnes, at fotografierne holdt, hvad de lovede. Vi takker også In-Italia for en venlig og enkel betjening, og vi føler alle tre, at vi har fundet en lille perle i det i forvejen skønne Italien. Og vi er allerede på vej til Vesio næste sommer…
Det var dét. Som nævnt er vi yderst tilfredse med jeres behandling, hotelpersonalets behandling og området dernede. Det eneste, vi kan frygte, er, at vi kommer til at gøre stedet overrendt, for stedet fungerer netop, som det er: med et passende antal turister!

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2007
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn
Pia og familie fra Odense boede på Casa Vacanze Sole i Tremosine fra d. 30. juni til d. 7. juli 2007.

Vi ankom til Gardasøen i fuld solskin lørdag d. 30 juni 07 ....kunne dog ikke finde Vesio... i Limone stod Tremosine...kørte igennem byen og først et stk efter stod der Vesio...der skulle nok i vejbeskrivelse havde stået vi skulle dreje i limone mod tremosine. Vejen op var snoet og med meget lidt plads...man skulle dytte meget ..men en fantastisk oplevelse alligevel...kørte ind igennm grotter hugget af fårehyrder engang...så har man lyst til lidt spænding er denne tur hermed anbefalt. Vel ankommet til Hotel La Fenice kørte ejeren af denne med os til Vacance del Sole, hvor vi fik nøglen til vores lelighed. Det var bare så lækkert og alt var i sin skønneste orden...blev alle 6 installeret i dejlige værelser..med masser af skabsplads..de unge i stuen, men der var plads nok. Også køkkenet fungerede godt og der manglede ikke noget. Stort badeværelse med fine klinker. Vi boede nærmest undenfor - under den store markise og havde flot udsigt over dalen. Vi tog dog spisebordet ud, da der kun var et cafebord udenfor, men det fungerede godt på denne måde. I Voiandes - landsbyen under Vesio - var der et lille supermarked, hvor vi kunne købe de daglige ting...bla. rundstykker. På Hotel La Fenice, som lå i gå afstand, var der en lækker swimmingpool, liggestole og spabad, som vi frit kunne benytte. Her var meget rent og flot ( det gjaldt iøvrigt over hele området) med mange blomster og god udsigt over Garda. Vi spiste også nogle gange på hotellet, hvor der var rigtig god service og rigtig god mad. Vi kørte mange ture i området, som også er velegnet til mange gåture..og besøgte også gårdbutikken som lå lidt højere oppe end Vesio - man kan købe alt muligt..frisk kød, kyllinger, kanin, ost, vin, olivenolie samt mange andre speciatelliter. Et besøg værd og kødet er virkeligt godt. Også de små smukke kirker i området, besøgte vi..døren står altid på klem og har man lyst til at overværre en gudstjeneste, er man velkommen. Vi var også søen rundt...besøgte Verona, som er en meget smuk og gæstfri by. I det hele taget følte vi os godt behandlet alle vegne og vi tabte især vores hjerter til Vesio, som er en smuk lille landsby, hvor der er fred og ro. Vi kan varmt anbefale Vacance del Sole og Tremosineområdet - vi er alle enige om at vende tilbage engang til denne smukke egn og selvom ungerne nok kunne savne lidt mere liv om aftenen, var det i det hele taget en dejlig oplevelse.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2007
Antal rejsende 4 voksne, 2 børn
Navn
Jørgen og rejsefælle fra Fredericia boede på Casa Vacanze Sole i Tremosine fra d. 12. til d. 26. maj 2007.

Turen og opholdet gik fint, vi var meget glade for lejligheden, som fuldt ud opfyldte vore forventninger, og stedet var rart: Den lille hyggelige landsby Voiandes ligger ca. 1 km uden for Vesio, med en dejlig udsigt over dalen med Garda-søen (søen selv kan man dog ikke se fra lejligheden). Vi tog på mange køreture gennem de mange hårnålesving til seværdigheder og byer i omegnen, men yngre ferierende kan udnytte de mange muligheder for aktiv ferie (vandre- og cykelture). Vi fandt ved et tilfælde endnu en restaurant ved et Agri-turismo sted ca. 1 km yderligere ud ad vejen til Voiandes, så vi havde nogen ekstra muligheder ud over restauranten i hotel Sole/Felice.
Personalet på hotellet var meget venligt, og der skulle ikke betales nogen rengøringspris ved afrejsen.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Maj 2007
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2007
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på tysk. Klik her for at se originalen

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2007
Antal rejsende 4 voksne, 2 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

Side Forrige side 1 2 3 4
 
search map