Feriebolig i Tremosine ved Gardasøen

Casa Vacanze Sole

Pris fra pr. pers.
Udsigt mod Vesio Swimmingpool på Hotel Sole & La Fenice Værelse med udsigt mod bjergene  i morgendis
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Casa Vacanze Sole er indrettet i en villa, som ligger i udkanten af den lille hyggelige bjergby Vesio di Tremosine.

Nærheden til Gardasøen

Vesio er en af de hyggeligste byer i området Tremosine, som ligger højt over Gardasøen, men alligevel ikke mere end ca. et kvarters kørsel fra byen Limone. Der er en en fantastisk udsigt mod bjergene som omgiver Gardasøen, og det imponerende bjerg Monte Baldo. Villaen består af i alt 6 lejligheder.

For naturelskeren

Tremosine er blevet et favoritsted for naturelskere, som også indbefatter de mange mountainbikers, som har optimale udfoldelsesmuligheder i området, lige som der findes både indkøbsmuligheder og restauranter i nærheden (ca. 1 km derfra). Fra Vesio di Tremosine udgår en del trekkingstier. Guidede turer kan bookes på Hotel Sole e La Fenice.

Adgang til pool

Casa Vacanze Sole ejes af datteren Mimma på Hotel Sole & La Fenice, som ligger i centrum af Vesio ca. 1 km. derfra, og hvis faciliteter gæsterne kan benytte, - bl.a. restaurant, pizzeria og den store nye swimmingpool. Ved ankomsten henvender man sig også på hotellet, hvor man får udleveret nøgle til lejligheden.

Bo med dit eget udeområde

Der er 2-værelses- og 3-værelsers lejligheder, som er fordelt på villaens 2 etager. De 2-værelses lejligheder ligger i husets midterakse, én i stuen med terrasse, og én på første sal med balkon. De 3-værelsers lejligheder er fordelt med to i stuen med terrasse og to på første sal med balkon. Prisen afhænger af, hvor mange personer der bor i hver lejlighed. Der er garage i husets kælder, og der er også mulighed for at parkere foran huset.

Hjemmelige lejligheder

Alle lejligheder er pænt men enkelt indrettet og har opholdsrum med spiseplads, dobbelt sovesofa, pejs, satellit TV, pejs, balkon eller terrasse og køkkenniche med fire gasblus, ovn, mikroovn, kaffemaskine og køleskab. De små lejligheder har et dobbeltværelse, og de store har et dobbeltværelse samt et værelse med to enkeltsenge eller køjesenge. Alle lejligheder har bad med brus og toilet.

 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
Fly + ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn
 

Lignende boliger

Residence Terry Apartments

Tremosine, Lombardiet

Residence Primera & Rompala

Tignale sul Garda, Lombardiet

Residence Panoramic La Forca

Tignale sul Garda, Lombardiet

Anbefalinger til dig

Residence i Piastroni

Monteverdi Marittimo , Toscana

Hotel Panorama

Torri del Benaco, Veneto

Populært i Lombardiet

Hotel Stazione

Paratico

Garda Village

Sirmione - Colombare

search map