Feriebolig i Tremosine ved Gardasøen

Casa Vacanze Sole

Swimmingpool på Hotel Sole & La Fenice Udsigt mod Vesio
 
Casa Vacanze Sole er ikke tilgængelig i øjeblikket
Casa Vacanze Sole er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Tremosine og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Casa Vacanze Sole er indrettet i en villa, som ligger i udkanten af den lille hyggelige bjergby Vesio di Tremosine.

Nærheden til Gardasøen

Vesio er en af de hyggeligste byer i området Tremosine, som ligger højt over Gardasøen, men alligevel ikke mere end ca. et kvarters kørsel fra byen Limone. Der er en en fantastisk udsigt mod bjergene som omgiver Gardasøen, og det imponerende bjerg Monte Baldo. Villaen består af i alt 6 lejligheder.

Læs mere om Casa Vacanze Sole

For naturelskeren

Tremosine er blevet et favoritsted for naturelskere, som også indbefatter de mange mountainbikers, som har optimale udfoldelsesmuligheder i området, lige som der findes både indkøbsmuligheder og restauranter i nærheden (ca. 1 km derfra). Fra Vesio di Tremosine udgår en del trekkingstier. Guidede turer kan bookes på Hotel Sole e La Fenice.

Adgang til pool

Casa Vacanze Sole ejes af datteren Mimma på Hotel Sole & La Fenice, som ligger i centrum af Vesio ca. 1 km. derfra. Som gæst på Case Vacanze kan du benytte hotellets faciliteter - blandt andet restaurant, pizzaria og den store pool. Ved ankomsten henvender man sig også på hotellet, hvor man får udleveret nøgle til lejligheden. Så i tilfælde af morgenmad og halvpension er det på dette hotel, ligesom der er mulighed til Wellness med sauna, tyrkisk bad og hydromassage

Bo med dit eget udeområde

Der er 2-værelses- og 3-værelsers lejligheder, som er fordelt på villaens 2 etager. De 2-værelses lejligheder ligger i husets midterakse, én i stuen med terrasse, og én på første sal med balkon. De 3-værelsers lejligheder er fordelt med to i stuen med terrasse og to på første sal med balkon. Prisen afhænger af, hvor mange personer der bor i hver lejlighed. Der er garage i husets kælder, og der er også mulighed for at parkere foran huset.

Hjemmelige lejligheder

Alle lejligheder er pænt men enkelt indrettet og har opholdsrum med spiseplads, dobbelt sovesofa, pejs, satellit TV, pejs, balkon eller terrasse og køkkenniche med fire gasblus, ovn, mikroovn, kaffemaskine og køleskab. De små lejligheder har et dobbeltværelse, og de store har et dobbeltværelse samt et værelse med to enkeltsenge eller køjesenge. Alle lejligheder har bad med brus og toilet.

Skjul teksten
 
 
search map