Feriebolig i Tremosine ved Gardasøen

Casa Vacanze Sole

Swimmingpool på Hotel Sole & La Fenice Udsigt mod Vesio
 
Casa Vacanze Sole er ikke tilgængelig i øjeblikket
Casa Vacanze Sole er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Tremosine og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Casa Vacanze Sole er indrettet i en villa, som ligger i udkanten af den lille hyggelige bjergby Vesio di Tremosine.

Nærheden til Gardasøen

Vesio er en af de hyggeligste byer i området Tremosine, som ligger højt over Gardasøen, men alligevel ikke mere end ca. et kvarters kørsel fra byen Limone. Der er en en fantastisk udsigt mod bjergene som omgiver Gardasøen, og det imponerende bjerg Monte Baldo. Villaen består af i alt 6 lejligheder.

Læs mere om Casa Vacanze Sole

For naturelskeren

Tremosine er blevet et favoritsted for naturelskere, som også indbefatter de mange mountainbikers, som har optimale udfoldelsesmuligheder i området, lige som der findes både indkøbsmuligheder og restauranter i nærheden (ca. 1 km derfra). Fra Vesio di Tremosine udgår en del trekkingstier. Guidede turer kan bookes på Hotel Sole e La Fenice.

Adgang til pool

Casa Vacanze Sole ejes af datteren Mimma på Hotel Sole & La Fenice, som ligger i centrum af Vesio ca. 1 km. derfra. Som gæst på Case Vacanze kan du benytte hotellets faciliteter - blandt andet restaurant, pizzaria og den store pool. Ved ankomsten henvender man sig også på hotellet, hvor man får udleveret nøgle til lejligheden. Så i tilfælde af morgenmad og halvpension er det på dette hotel, ligesom der er mulighed til Wellness med sauna, tyrkisk bad og hydromassage

Bo med dit eget udeområde

Der er 2-værelses- og 3-værelsers lejligheder, som er fordelt på villaens 2 etager. De 2-værelses lejligheder ligger i husets midterakse, én i stuen med terrasse, og én på første sal med balkon. De 3-værelsers lejligheder er fordelt med to i stuen med terrasse og to på første sal med balkon. Prisen afhænger af, hvor mange personer der bor i hver lejlighed. Der er garage i husets kælder, og der er også mulighed for at parkere foran huset.

Hjemmelige lejligheder

Alle lejligheder er pænt men enkelt indrettet og har opholdsrum med spiseplads, dobbelt sovesofa, pejs, satellit TV, pejs, balkon eller terrasse og køkkenniche med fire gasblus, ovn, mikroovn, kaffemaskine og køleskab. De små lejligheder har et dobbeltværelse, og de store har et dobbeltværelse samt et værelse med to enkeltsenge eller køjesenge. Alle lejligheder har bad med brus og toilet.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Casa Vacanze Sole

Læs personlige anmeldelser af Casa Vacanze Sole som ligger ved Gardasøen. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Casa Vacanze Sole. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 12 anmeldelser fra Casa Vacanze Sole

Dejlig bolig med smuk beliggenhed væk fra stress og jag

Boligen er godt indrettet, senge lidt hårde for dem, der gerne ligger lidt blødere. Service fra hotellet var super. En lille anmodning fra vores side blev efterkommet med det samme. Indkvarteringen ligger 15 minutter fra Limone i en smuk bjerglandsby. Stedet er meget stille, selv naboerne ser man ikke meget til. Morgensol på altanen, om aftenen måneskin over Monte Baldo. Gardasøen kunne ikke ses, men gjorde ikke noget. Vandreture kunne startes direkte fra stedet, hvis du ikke ønsker at køre den til tider smalle vej til søen.
Der er små butikker med de mest nødvendige ting i byen eller på det sted, hvor hotellet er (ca. 2 km uden for). Kan også nås til fods via en lille sti og en vej det sidste stykke. Isbarer med meget lækker is i Vesio (hotellets område). Restauranten tilbyder god mad til en lav pris, men man bør reservere bord i højsæsonen.

Læs mere

En perle i bjergene

Skøn lejlighed i den smukkeste lille bjerglandsby. Lejligheden var pæn og ren og med alt det nødvendige køkkenudstyr så vi nemt kunne tilberede mad. Vi blev positivt overraskede over at der var gratis og velfungerende Wifi i lejligheden. Til vores lejlighed var der garage i kælderen - også et plus. Udsigten fra altanen ud i dalen og med Monte Baldo i baggrunden var intet mindre en betagende!
Meget venligt og imødekommende personale på Hotel Sole la Fenice, hvor vi også havde adgang til et rigtigt dejligt poolområde, her var også Wifi.

Læs mere

lejlighed med flot udsigt

Vi ankom til hotellet hvor vi skulle have udleveret vores nøgler, en flink medarbejder kørte med ud til lejligheden, hvor hun gav en kort introduktion omkring det praktiske. Det var en dejlig lejlighed med god plads og meget køkkentilbehør, kaffemaskine, mikroovn, gaskomfur og ovn.
Lejligheden ligger i en lille hyggelig landsby Voiandes med et lille supermarked. Byen Vesio ligger i gå afstand, hvor vi bl.a. gik ind til poolen og spiste et par gange på hotellets restaurent. Der er en pragtfuld natur, der indbyder til gode gåture på afmærkede stier, det kan anbefales at få fat i et vandrekort. Vi var også nede i den nærliggende forretning med gode lokale råvarer, den ligger også i gå afstand fra lejligheden, navnet er Alpe del Garda, absolut et besøg værd.
Igen en god oplevelse.

Læs mere

Dejligt sted

Dejlig lejlighed i skønne omgivelser. Men det er for nemt at høre naboerne :-(

Læs mere

Dejlig beliggenhed i smukke omgivelse

Vi (familie på 4) har besøgt Casa Vacanze Sole for andet år i træk. vi nyder den dejlige ro væk fra turistområderne omkring Garda. Her er en fantastisk udsigt over dalen ned til Garda, fra teressen.
Ferielejlighederne ligger i en meget hyggelig lille by med smalle gader, et lille tov med en fin lille kirke og en købmand med et fint udvalg af vare og en meget venlig dame der ekspedere. Området er fantastisk til cykel og vandreture i alle sværhedsgrader. Vesio som ligger 10min. gåtur fra Casa Vacanze Sole er også en hyggelig by med resturant med meget venlig betjening. her er købmand, cafe kiosk m.m og så er der i år kommet et fantastisk ishus med hjemmelavet is :-) Det er også her der er mulighed for at benytte det super fine pool område, med fine faciliteter og en fantastisk udsigt fra liggestolen. Vi elsker den ro man finder heroppe frem for det mere hektiske liv i de større byer nede ved Gardasøen's bred, og har man lyst til en dag med turister, butikker m.m så er der jo ikke langt til Limone, som også er en fantastisk by. Når du bor på Casa vacanze Sole kan man med en kort køretur nå til mange forskellige og fantastiske steder. Vi nød at tage en tur til Torbole for at bade og blive underholdt af alle aktiviteterne på vandet. Der er ikke langt til Lago de ledro, som man absolut må gøre sig selv den tjeneste at tage op til (Vi har boet der 3 år i træk<3 <3) det skal ses og opleves. Tennosøen er en lille smuk sø oppe i bjergene. Borgen i Arco kræver vand at nå op til, men det er det hele værd. Hvis man ikke lider af højdeskræk og klaustrofobi skal man tage svævebanen fra Malcesine til toppen. Man kan med fordel stoppe halvvejs nede på hjemturen og spise på resturanten der ligger der. Pive er en smuk by med en fantastisk udsigt og en restaurant der hænger ud over klipperne er også et besøg værd. Turen fra Pive til Campione er utrolig smuk og ved campione er der fin mulighed for at bade og se på de mange kitesurfer.
Hvis man har lyst til en aktiv ferie med med gå/vandreture, cykling (Kræver man er i form), badning og afslapning i rolige omgivelser kan det nordlige Garda på det varmeste anbefales, her er så smukt.
Casa Vacance Sole er ikke luksus lejligheder, der er kun lige udstyr i køkkenet til man kan klare sig, så tag et skærebræt og en skarp kniv med, så klare du/I jer. Fryseren fungere meget dårligt. ellers er der meget rent og pænt og sengene er ok gode. Så prisen taget i betragtning kan man kun være tilfreds og vi vil gerne anbefale stedet til andre. Vi har nydt 4 år ved Gardasøen og kommer helt sikkert igen om nogle år.

r

Læs mere

Fantastisk natur og inspirerende stemning

Dette var andet år i træk, hvor vi besøgte den lille bjergby Vesio, der ligger i Tremosine-området ved Gardasøen. Vi kan simpelthen ikke få nok af det fantastiske område, både grundet den smukke natur og den dejlige italienske stemning.
Denne gang havde vi medbragt vores egne cykler fra Danmark, og det kan varmt (i mere end en betydning) anbefales, da der findes mange oplevelser i cykelafstand fra Voiandes/Vesio, og bilen derfor sagtens kan undværes nogle dage.
Den smukke natur indbyder ganske enkelt til at blive brugt, set og besøgt - både med løbeture, gåture og på cykel.

Læs mere
 
search map