Hotel i Tremezzo ved Comosøen

Hotel Lario

Hop i poolen Skøn udsigt til alle sider Nyd gerne en forfriskning i haven I receptionen venter de dig med åbne arme
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Det lille, kønne hotel har de smukke bjerge til den ene side og søens spejl til den anden side. Kulisserne er perfekte til en succesfuld ferie ved comosøen, og du kan tage på spændende udflugter til Bellagio, Verenna, Lugano og Villa Carlotta, Villa Balbianello m.fl.

Nyd de to oaser - poolen og haven

Poolen ligger oppe i niveau - svarende til 1. sal. Her finder du liggestole og parasoller. Du kan altså ligge på langs, mens du spejder mod de smukke bjerge, der danner baggrundstæppe for søen. Du kan også se/høre kystvejen til den anden side - som ikke er så langt væk. Foran hotellet er der en hyggelig, lille have med springvand og havemøbler. Her kan du nyde sydens sol og en drink inde fra baren.

Læs mere om Hotel Lario

Gode faciliteter at have ved hånden

Når du bevæger dig rundt på hotellet, vil du både møde en reception, en bar, elevator og tv-stue, hvor du kan opholde dig. Og du kan naturligvis koble dig på wi-fi på hele hotellet. I restauranten kan du nyde dagens tre måltider. Morgenmaden indtages som buffet. Hvis du vælger halvpension, så får du morgenmad og aftensmad - mens frokost kan tilkøbes på hotellet, hvis du skulle ønske at blive på hotellet i løbet af dagen.

Du kommer nemt omkring

Hotel Lario ligger på mange måder i et smørhul med hyggelige småbyer i nærheden. Du kan for eksempel besøge både Mezzegra, Lenno og Tremezzo til fods. Og fra Lenno og Tremezzo (ca. 10-15 minutters gang) kan du tilmed tage bådfarten til andre byer ved Comosøen. Udover turistbådene kører der også busser langs med kystvejen, så du kan vælge at lade bilen stå på hotellet under opholdet. Bilen kan du vælge at efterlade på den lille p-plads (gratis), hvor pladserne fordeles efter 'først-til-mølle'-princippet - og ellers kan du parkere i garagen mod tillæg.

Du kan vælge værelser med søudsigt

Hotellet har kun 39 værelser, som alle er komfortable. Alle værelser på 1.sal har balkon, og værelserne i stueetagen (der findes tre af dem) har en lille terrasse (have). Udsigten varierer, og du kan vælge at kigge mod bjergene eller søen. Sengene kan være delt eller som en dobbeltseng. Dobbeltværelse med delvis søudsigt og balkon: Fine værelser med balkon og to stole og delvis søudsigt. Udsigten er delvis, fordi der også er udsigt til noget grønt mellem hotellet og søen.

Værelserne har satellit-tv, aircondition, WiFi, minibar og badeværelse med toilet, bruser eller badekar og hårtørrer. Værelserne på 5.sal har en indbygget balkon med bænk. Disse balkoner er noget mindre end de øvrige, men på den anden side har de den bedste udsigt.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Hotel Bazzoni & Du Lac

Tremezzo, Lombardiet

Hotel Excelsior Splendide

Bellagio, Lombardiet

Grand Hotel Imperiale

Moltrasio, Lombardiet

Anbefalinger til dig

Hotel Porto Roca

Monterosso, Ligurien

Hotel Residence Mondial

Moneglia, Ligurien

Residence Le Terrazze

Portovenere, Ligurien

Nyheder fra In-Italia's
BLOG
Her kan du blive inspireret til din ferie i Italien

Populært i Lombardiet

Corte Uccellanda

Castellaro Lagusello

Grand Hotel Gardone

Gardone Riviera

search map