Hotel i Tremezzo ved Comosøen

Hotel Lario

Hop i poolen Skøn udsigt til alle sider Nyd gerne en forfriskning i haven I receptionen venter de dig med åbne arme
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Det lille, kønne hotel har de smukke bjerge til den ene side og søen til den anden. Kulisserne er perfekte til en vellykket ferie ved Comosøen, og du kan tage på spændende udflugter til Bellagio, Varenna, Lugano og Villa Carlotta, Villa Balbianello m.fl.

Nyd de to oaser - poolen og haven

Poolen ligger oppe i niveau - svarende til 1. sal. Her finder du liggestole og parasoller. Du kan altså ligge på langs, mens du spejder mod de smukke bjerge, der danner baggrundstæppe for søen. Du kan også se/høre kystvejen til den anden side - som ikke er så langt væk. Foran hotellet er der en hyggelig, lille have med springvand og havemøbler. Her kan du nyde sydens sol og en drink inde fra baren.

Læs mere om Hotel Lario

Gode faciliteter at have ved hånden

Når du bevæger dig rundt på hotellet, vil du både møde en reception, en bar, elevator og tv-stue, hvor du kan opholde dig. Og du kan naturligvis koble dig på wi-fi på hele hotellet. I restauranten kan du nyde dagens tre måltider. Morgenmaden indtages som buffet. Hvis du vælger halvpension, så får du morgenmad og aftensmad - mens frokost kan tilkøbes på hotellet, hvis du skulle ønske at blive på hotellet i løbet af dagen.

Du kommer nemt omkring

Hotel Lario ligger på mange måder i et smørhul med hyggelige småbyer i nærheden. Du kan for eksempel besøge både Mezzegra, Lenno og Tremezzo til fods. Og fra Lenno og Tremezzo (ca. 10-15 minutters gang) kan du tilmed tage bådfarten til andre byer ved Comosøen. Udover turistbådene kører der også busser langs med kystvejen, så du kan vælge at lade bilen stå på hotellet under opholdet. Bilen kan du vælge at efterlade på den lille p-plads (gratis), hvor pladserne fordeles efter 'først-til-mølle'-princippet - og ellers kan du parkere i garagen mod tillæg.

Du kan bl.a.vælge værelser med søudsigt

Hotellet har kun 39 værelser, som alle er komfortable. Alle værelser fra 1.sal har balkon, og værelserne i stueetagen (der findes tre af dem) har en lille terrasse (have). Udsigten varierer, og du kan vælge at kigge mod bjergene eller søen. Sengene kan være delte eller som en dobbeltseng. Dobbeltværelse med delvis søudsigt og balkon: Fine værelser med balkon og to stole og delvis søudsigt. Udsigten er delvis, fordi der også er udsigt til noget grønt mellem hotellet og søen.

Værelserne har satellit-tv, aircondition, Wi-Fi, minibar og badeværelse med toilet, bruser eller badekar og hårtørrer. Værelserne på 4. sal har en indbygget balkon med bænk. Disse balkoner er noget mindre end de øvrige, men på den anden side har de den bedste udsigt.

Læs om værelserne på Hotel Lario

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Hotel Lario

Læs personlige anmeldelser af Hotel Lario som ligger ved Comosøen. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Lario. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 7 anmeldelser fra Hotel Lario

Godt hotel med dejlig pool.

Venligt personale, godt værelse med fantastisk udsigt over Como søen.
Hotellet ligger lidt kedeligt, skal ud og gå på en meget smal vej med pæn trafik for at komme til centrum, men der er ved at blive etableret fortov, så det bliver bedre.
God restaurant med super mad og god vin til en yderst rimelig pris. God morgenmad.
En tur til Villa Carlotte, ligger i gåafstand fra hotellet, kan anbefales, en fantastisk botanisk have med kæmpe rhododendron og kameliaer m.m.

Læs mere

Super godt til et par dage ved Como-søen

Fint lille hotel, godt til prisen, og udemærket beliggenhed, ift. hvis man f.eks. kommer fra Bergamo lufthavn (1,5 time køretid). Jeg anbefaler hotellet til et par dages ophold ved Comosøen. Området omkring hotellet er knap så spændende ift. cafeer og restauranter. Jeg vil ikke anbefale dig at gå til Menaggio, der er længere end forventet.

Læs mere

Dejligt ophold

Dejligt hotel med god forplejning og sødt personale

Læs mere

Fantastisk udsigt

Hotellet ligger godt på vestsiden og tæt på mange hyggelige byer. Vi havde altan med udsigt til søen hvilket er alle pengene værd. Vær dog opmærksom på at hovedvejen løber luge nedenfor hvilket larmer en del Man kan gå til den nærliggende by på ca 20 min

Læs mere

Dejligt og "value for money" sted

Et 3-stjernet hotel der holder klasse. Der var altid 2 forretter og 2 varme retter at vælge imellem. Vi havde mad med i vores pakke. Nu havde vi virkelig held med vejret. Sol og 30-35 grader. Vi lavede udflugter med bilen eg derefter ved poolen om eftermiddagen.
Sødt imødekommende personale. Hotellet ligger dog ved gennemfartsvejen så ret meget trafik.
Parkering er bedst i deres garage mod afgift.
Der går et lille tog mellem byerne som man kan købe hop-on-hop-off-billetter til. Anbefales.

Jeg (og hørte tilmed andre) havde gerne set et gelænder at holde i når man skal i og ud af poolen.

Læs mere

Bedømmelse af Hotel Lario

Læs mere
 
search map