Hotel i Tremezzo ved Comosøen

Hotel La Perla

 
Hotel La Perla er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel La Perla er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Tremezzo og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Hotel La Perla giver sine gæster en enestående chance for at holde ferie i rolige og tilbagetrukkede omgivelser ved den ellers omsværmede Comosø. Hovedingredienserne i et ophold på La Perla er et dejligt poolområde, romantisk stemning og en betagende udsigt.

Afstanden ned til byen Tremezzo, som ligger nede ved søbredden, er ca. 2-3 km. Den nærmeste restaurant ligger ca. 10 minutters gang fra hotellet, så der skulle være rig mulighed for at spise ude og komme hjem igen uden at skulle sætte sig bag rattet. Hotellets beliggenhed kræver næsten, at man ankommer i bil for at kunne tage på udflugter og komme ned til Tremezzo for at handle. Der er naturligvis gratis parkering på stedet i deres garage eller på deres parkeringsplads.

Læs mere om Hotel La Perla

Det velholdte hotel fra 2006 ligger højt oppe med en svimlende udsigt over Comosøen. De flotte stensætninger og det pæne poolområde er bevis på, at ejerne lægger deres sjæl i arbejdet.

Den store tagterrasse med udsigt over Comosøens smalle grene og imponerende landskaber er endnu et af hotellets mange trumfkort.

Værelserne er pæne og smagtfuldt indrettet med klassike møbler. De 19 værelser har alle søudsigt (enten direkte eller fra siden) og balkon eller terrasse. Værelserne kan fx have meget udsigt og lidt mindre balkon eller omvendt.

Værelserne råder over aircondition, minibar, værdiboks, telefon, fladskærms-tv med satellit og badeværelse med føntørrer, toilet og bruser. Dobbeltværelserne kan gæste op til 3 personer, hvorimod de mere rummelige suiter har plads til familier på 4 personer.

Skjul teksten
 
 

Lignende boliger

Seven Park Hotel

Colico, Lombardiet

Residence Celeste

Mezzegra, Lombardiet

Grand Hotel Imperiale

Moltrasio, Lombardiet

Anbefalinger til dig

Residence Le Terrazze

Portovenere, Ligurien

Villa Giada

Imperia, Ligurien

Hotel Residence Mondial

Moneglia, Ligurien

Nyheder fra In-Italia's
BLOG
Her kan du blive inspireret til din ferie i Italien

Populært i Lombardiet

Residence Tiglio

Sirmione - Lugana

Residence Villa Maria

Desenzano del Garda

search map