Hotel i Tremezzo ved Comosøen

Hotel Bazzoni & Du Lac

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Du befinder dig ca. 1½ km udenfor den lille by Tremezzo, og lige ved kystvejen og søen. Hotellet som har gennemgået en del renovering i 2017, holder en standard, som er typisk for et 3-stjernet hotel, og har de faciliteter som du har brug for til en komfortabel ferie uden overdreven luxus.

Du har et godt udgangspunkt

Hotellet ligger tæt på den berømte Villa Carlotta med den botaniske have, Villa Sola Cabiati med sin smukke have og stranden i Tremezzo. Det tager ca. 5-10 minutter at spadsere til Chiesa San Lorenzo, afhængig af tempoet. De nærmeste bar'er og restauranter liger ca. 140 meter fra hotellet, og her har du også apotek og posthus. Du finder endnu flere spisesteder og madbutikker i Tremezzo, som kan nås på ca. 20 minutter til fods (1½ km). Menaggio som ligger 5 km nord for hotellet er en større by, og her er der et større udvalg når det gælder mad, drikke og butikker. Her er der desuden en livlig "sommerpuls" på gader og stræder.

Læs mere om Hotel Bazzoni & Du Lac

En dag "hjemme"

På hotellets bagside, dvs. ikke ud mod søen, finder du den udendørs pool, solstole, parasol og hydromassage, perfekt hvis du har lyst til at tage en afslappende dag hjemme. Der er som nævnt både bar og restaurant som har åbent til morgenmad og middag. En kølig forfriskning til at akkompagnere den dejlige udsigt, kan du nyde fra kl. 10 om morgenen til kl. 12 om natten. Hotellets restaurant serverer buffet, men du har som nævnt gåafstand til andre spisesteder, når du får lyst til lidt variation.

Er du en aktiv person, kan du gå dejlige ture eller cykle i området. Der er mulighed for at spille tennis inden for rimelig afstand, og tager du lidt længere væk, er der også minigolf, ridning og en 18-hullers golfbane, hvor du får rabat på greenfee.

OBS. Vi vil gøre opmærksom på, at der spilles levende musik på hotellet næsten hver aften.

Værelse med udsigt

På hotellet er der 140 værelser, og du kan blandt andet vælge et med balkon og udsigt over søen.Værelserne har satellit TV, værdiboks, aircondition, telefon og badeværelse med bruser/badekar og hårtørrer.

Læs om værelserne på Hotel Bazzoni & Du Lac

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Hotel Lario

Tremezzo, Lombardiet

Seven Park Hotel

Colico, Lombardiet

Grand Hotel Imperiale

Moltrasio, Lombardiet

Anbefalinger til dig

Sole la Fenice

Tremosine, Lombardiet

Hotel Europa

Limone sul Garda, Lombardiet

Nyheder fra In-Italia's
BLOG
Her kan du blive inspireret til din ferie i Italien

Populært i Lombardiet

search map