Hotel i Tremezzo ved Comosøen

Grand Hotel Tremezzo Palace

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Dette imponerende og smukke hotel nyder en fantastisk placering lige ud til Comosøen. Udsigten til søen og de omkringliggende bjerge samt til den smukke Villa Carlotta og Den Botaniske Have er uovertruffen. Hotellet ligger ca. 50 meter fra centrum af Tremezzo, hvor der findes butikker og restauranter. Lige foran hotellet løber hovedvejen, der adskiller det fra søen. Man skal derfor være opmærksom på støj herfra, især i de travle sommermåneder.

På hotellet er der reception, tv-stue, bar, udendørs terrasse med bar, konferencelokale, elevator, privat strand, stor park med interessante kunstværker, parkering, garage (mod betaling) og restaurant. I restauranten findes der flere forskellige spisesale, hvis brug afhænger af årstiden. Der spises enten i Dronningesalen, i Grillplantagen eller i Citronplantagen, der har en vidunderlige udsigt over Bellagio by. På hotellet findes der desuden læsesal, billard, sauna, fitnessrum, helsecenter, tennis og løbestier.

Derudover er der 3 swimmingpools, hvoraf den ene er opvarmet. En anden swimmingpool er helt ny og bygget på en stor solterrasse ved søbreden. Her har man søgt at skabe en illusion om en eksotisk sandstrand, med liggestole, kabiner og bar. Golf Club Menaggio ligger i nærheden.

Læs mere om Grand Hotel Tremezzo Palace

Hotellet fremstår velholdt og eksklusivt, og de i alt 96 værelser er rummelige og komfortable. De råder alle over telefon, aircondition (afhængigt af vejrforhold), sikkerhedsboks, minibar, satellit-tv og badeværelse med hårtørrer.

- Classic-værelserne har alle udsigt over den flotte have bagved palæet. De har hotellets mest fredelige beliggenhed.
- Superiorværelserne har alle en balkon der vender mod søen. Herfra har du udsigt over Punta del Balbianello og over Bellagio og du kan nyde solnedgangen over Grigne-bjergene.
- De Luxe værelserne ligger i palæets hjørner med en 180 graders udsigt gennem værelsets to vinduer. Fra balkonen har du udsigt over søen, Balbianello og Bellagio.
- Presidential og Royal Suites ligger midt i palæet og består af opholdsrum samt soverum. De er begge fint indrettet med antikvariske møbler. Presidential Suiten råder over balkon, mens Royal Suiten har terrasse. Fra begge er der udsigt over søen og over Bellagio.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Kun billeje
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Hotel Rivalago

Sulzano, Lombardiet

Agriturismo Ca' del Lago

Gravedona, Lombardiet

Hotel Asnigo

Cernobbio, Lombardiet

Anbefalinger til dig

Residence i Piastroni

Monteverdi Marittimo , Toscana

Ristoro del Cavaliere

Piazza al Serchio, Toscana

Agriturismo Le Querciole

Casciana Terme, Toscana

Populært i Lombardiet

search map