Hotel i Tremezzo ved Comosøen

Grand Hotel Tremezzo Palace

 
Grand Hotel Tremezzo Palace er ikke tilgængelig i øjeblikket
Grand Hotel Tremezzo Palace er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Tremezzo og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Dette imponerende og smukke hotel nyder en fantastisk placering lige ud til Comosøen. Udsigten til søen og de omkringliggende bjerge samt til den smukke Villa Carlotta og Den Botaniske Have er uovertruffen. Hotellet ligger ca. 50 meter fra centrum af Tremezzo, hvor der findes butikker og restauranter. Lige foran hotellet løber hovedvejen, der adskiller det fra søen. Man skal derfor være opmærksom på støj herfra, især i de travle sommermåneder.

Udemærkede faciliteter

På hotellet er der reception, tv-stue, bar, udendørs terrasse med bar, konferencelokale, elevator, privat strand, stor park med interessante kunstværker, parkering, garage (mod betaling) og restaurant. I restauranten findes der flere forskellige spisesale, hvis brug afhænger af årstiden. Der spises enten i Dronningesalen, i Grillplantagen eller i Citronplantagen, der har en vidunderlige udsigt over Bellagio by. På hotellet findes der desuden læsesal, billard, sauna, fitnessrum, helsecenter, tennis og løbestier.

Læs mere om Grand Hotel Tremezzo Palace

Tre pools

Derudover er der 3 swimmingpools, hvoraf den ene er opvarmet. En anden swimmingpool er helt ny og bygget på en stor solterrasse ved søbreden. Her har man søgt at skabe en illusion om en eksotisk sandstrand, med liggestole, kabiner og bar. Golf Club Menaggio ligger i nærheden.

En eksklusiv atmosfære

Hotellet fremstår velholdt og eksklusivt, og de i alt 96 værelser er rummelige og komfortable. De råder alle over telefon, aircondition (afhængigt af vejrforhold), sikkerhedsboks, minibar, satellit-tv og badeværelse med hårtørrer.

- Classic-værelserne har alle udsigt over den flotte have bagved palæet. De har hotellets mest fredelige beliggenhed.
- Superiorværelserne har alle en balkon der vender mod søen. Herfra har du udsigt over Punta del Balbianello og over Bellagio og du kan nyde solnedgangen over Grigne-bjergene.
- De Luxe værelserne ligger i palæets hjørner med en 180 graders udsigt gennem værelsets to vinduer. Fra balkonen har du udsigt over søen, Balbianello og Bellagio.
- Presidential og Royal Suites ligger midt i palæet og består af opholdsrum samt soverum. De er begge fint indrettet med antikvariske møbler. Presidential Suiten råder over balkon, mens Royal Suiten har terrasse. Fra begge er der udsigt over søen og over Bellagio.

Skjul teksten
 
 
search map