Anmeldelser af Residence Donatello

 
Residence Donatello er ikke tilgængelig i øjeblikket
Residence Donatello er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Toscolano Maderno og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Residence Donatello

Læs personlige anmeldelser af Residence Donatello som ligger ved Gardasøen. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Residence Donatello. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Hyggeligt sted

Super hyggeligt sted, børnevenligt pool område, med grill mulighed, parkerings kælder, særdeles veludstyret køkken, wifi, gratis linned og håndklæder. Absolut et besøg værd.

Gardasøen som feriedestination

Udforsk de små bjerg veje i nabolaget, og der dukker nogle framragende små restauranter frem Ligeledes har byen som lejligheden ligger i en fantastisk restaurant

Residence Donatello
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed

Vi var ikke forbedret på hvor langt der var til søen
 
Selve indkvarteringen på Residence Donatello
Lejlighed m. 1 soveværelse (1. / 2. sal)
 
Faciliteter på stedet
Pool (evt. sæsonåben)
Internetadgang/Wi-Fi
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2017
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn

Væk fra Gardasøen’s masse tourisme

Super dejligt sted. Væk fra Gardasøen’s til tider overrendte masse tourisme og så alligevel så tæt på, så du kan kaste dig ud i det. Dejlig pool og lejlighed, hvor vi faktisk havde en helt lille have for os selv. Den lille plads i byen Gaino med en lille købmand og cafe er meget hyggelig. Man møder her hovedsageligt de lokale fra byen. Skulle man komme for tidligt en morgen efter morgenbrød, før købmanden åbner, så kan man altid lige få sig en lækker cappuccino til en 10’er. (Kr).

Udlejeren er meget venlige og hjælpsom.

Eneste som kunne være bedre er netværksforbindelsen. Er man afhængig af internet for at planlægge sine ture på stedet, eller bare har børn som ikke kan leve uden, så skal man være tålmodig. Både hvad angår hastighed på WIFI i lejligheden, men også 3G/4G forbindelse på telefonen.

Residence Donatello
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Residence Donatello
Lejlighed m. 1 soveværelse og have
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
Pool (evt. sæsonåben)
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2017
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map