Feriebolig i Toscolano Maderno ved Gardasøen

Residence Donatello

 
Residence Donatello er ikke tilgængelig i øjeblikket
Residence Donatello er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Toscolano Maderno og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Rolig beliggenhed i en lille landsby

Residence Donatello ligger i udkanten af den lille by, Gaino, blot 400 meter fra centrum, hvor du finder en bar, et minimarked, en tobaksforretning og en restaurant. Tager du et par kilometer længere væk, kommer du til den noget større by, Toscolano Maderno, som ligger helt ned til Gardasøen, og her er der et godt udvalg af både butikker og restauranter.

Gode udflugtsmuligheder

Det er også her i den hyggelige havn, at du kan tage færgen til Torri del Benaco på den modsatte siden af Gardasøen. Færgen som også medtager biler, sejler året rundt, og det er en fin tur, som tager ca. ½ time. Området er oplagt både til vandre- og cykelture, og vil du lidt længere væk, er der 8 km til byen Gardone Riviera, 12 km til Salò og 25 km til byen Limone sul Garda, som alle tre absolut er et besøg værd. Er der børn i familien, ville det nok være en god idé at køre en tur til forlystelsesparken Gardaland, der ligger på den modsatte side af søen 70 km fra Residence Donatello, og vil du til opera i Verona, skal du regne med ca. 80 km's kørsel.

Hyg dig i haven

I haven til Residence Donatello finder du den dejlige swimmingpool (åben fra midten af maj til midten af september afhængig af vejret), som er omgivet af solsenge og parasoller, og så er der også en udendørs bruser, så du kan blive skyllet af både før og efter en forfriskende svømmetur. Ejendommen ligger i en gammel olivenlund, hvor der er flere små møblerede hyggekroge, så du kan tilbringe en fredelig stund i skyggen af de mange oliventræer, mens du læser en god bog.

Grill-aften med de andre gæster

I haven er der også en fælles grill, som du er velkommen til at benytte, hvis ikke du foretrækker at kokkerere i dit eget køkken. Der er også en god mulighed for at lære de andre gæster på stedet bedre at kende. Der er en underjordisk garage, hvor du kan parkere din bil, og der er reserveret en plads til hver lejlighed. Kommer I i flere biler, er der mulighed for at parkere langs vejen i nærheden. Hvis du hører til de aktive og medbringer egen cykel, er der også mulighed for at opbevare den i et særligt cykelrum. Spiller du golf, ligger golfbanen "Golf di Bogliaco" 2 km fra stedet. Der er gratis Wi-Fi i fællesområderne, og du har mulighed for at benytte en fælles vaskemaskine under dit ophold. Synes du at familiens firbenede ven skal med på ferie, er det også en mulighed mod et mindre tillæg.

Læs mere om Residence Donatello

Vælg mellem flere typer af lejligheder

Der er i alt 7 lejligheder på Residence Donatello med to forskellige kategorier, og de er beliggende enten i stueetagen, hvor der er en lille privat have eller på 1. eller 2. sal. Alle lejligheder har satellit TV, DVD-afspiller, opvaskemaskine, mikroovn, kaffemaskine og brødrister. Du kan vælge mellem lejligheder med et eller to soveværelser, og så er der to ekstra sovepladser på en sovesofa i opholdsrummet.

Læs om lejlighederne på Residence Donatello

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Residence Donatello

Læs personlige anmeldelser af Residence Donatello som ligger ved Gardasøen. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Residence Donatello. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 2 anmeldelser fra Residence Donatello

Hyggeligt sted

Super hyggeligt sted, børnevenligt pool område, med grill mulighed, parkerings kælder, særdeles veludstyret køkken, wifi, gratis linned og håndklæder. Absolut et besøg værd.

Læs mere

Væk fra Gardasøen’s masse tourisme

Super dejligt sted. Væk fra Gardasøen’s til tider overrendte masse tourisme og så alligevel så tæt på, så du kan kaste dig ud i det. Dejlig pool og lejlighed, hvor vi faktisk havde en helt lille have for os selv. Den lille plads i byen Gaino med en lille købmand og cafe er meget hyggelig. Man møder her hovedsageligt de lokale fra byen. Skulle man komme for tidligt en morgen efter morgenbrød, før købmanden åbner, så kan man altid lige få sig en lækker cappuccino til en 10’er. (Kr).

Udlejeren er meget venlige og hjælpsom.

Eneste som kunne være bedre er netværksforbindelsen. Er man afhængig af internet for at planlægge sine ture på stedet, eller bare har børn som ikke kan leve uden, så skal man være tålmodig. Både hvad angår hastighed på WIFI i lejligheden, men også 3G/4G forbindelse på telefonen.

Læs mere
 
search map