Feriebolig i Toscolano Maderno ved Gardasøen

Residence Donatello

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Rolig beliggenhed i en lille landsby

Residence Donatello ligger i udkanten af den lille by, Gaino, blot 400 meter fra centrum, hvor du finder en bar, et minimarked, en tobaksforretning og en restaurant. Tager du et par kilometer længere væk, kommer du til den noget større by, Toscolano Maderno, som ligger helt ned til Gardasøen, og her er der et godt udvalg af både butikker og restauranter.

Gode udflugtsmuligheder

Det er også her i den hyggelige havn, at du kan tage færgen til Torri del Benaco på den modsatte siden af Gardasøen. Færgen som også medtager biler, sejler året rundt, og det er en fin tur, som tager ca. ½ time. Området er oplagt både til vandre- og cykelture, og vil du lidt længere væk, er der 8 km til byen Gardone Riviera, 12 km til Salò og 25 km til byen Limone sul Garda, som alle tre absolut er et besøg værd. Er der børn i familien, ville det nok være en god idé at køre en tur til forlystelsesparken Gardaland, der ligger på den modsatte side af søen 70 km fra Residence Donatello, og vil du til opera i Verona, skal du regne med ca. 80 km's kørsel.

Hyg dig i haven

I haven til Residence Donatello finder du den dejlige swimmingpool (åben fra midten af maj til midten af september afhængig af vejret), som er omgivet af solsenge og parasoller, og så er der også en udendørs bruser, så du kan blive skyllet af både før og efter en forfriskende svømmetur. Ejendommen ligger i en gammel olivenlund, hvor der er flere små møblerede hyggekroge, så du kan tilbringe en fredelig stund i skyggen af de mange oliventræer, mens du læser en god bog.

Grill-aften med de andre gæster

I haven er der også en fælles grill, som du er velkommen til at benytte, hvis ikke du foretrækker at kokkerere i dit eget køkken. Der er også en god mulighed for at lære de andre gæster på stedet bedre at kende. Der er en underjordisk garage, hvor du kan parkere din bil, og der er reserveret en plads til hver lejlighed. Kommer I i flere biler, er der mulighed for at parkere langs vejen i nærheden. Hvis du hører til de aktive og medbringer egen cykel, er der også mulighed for at opbevare den i et særligt cykelrum. Spiller du golf, ligger golfbanen "Golf di Bogliaco" 2 km fra stedet. Der er gratis Wi-Fi i fællesområderne, og du har mulighed for at benytte en fælles vaskemaskine under dit ophold. Synes du at familiens firbenede ven skal med på ferie, er det også en mulighed mod et mindre tillæg.

Læs mere om Residence Donatello

Vælg mellem flere typer af lejligheder

Der er i alt 7 lejligheder på Residence Donatello med to forskellige kategorier, og de er beliggende enten i stueetagen, hvor der er en lille privat have eller på 1. eller 2. sal. Alle lejligheder har satellit TV, DVD-afspiller, opvaskemaskine, mikroovn, kaffemaskine og brødrister. Du kan vælge mellem lejligheder med et eller to soveværelser, og så er der to ekstra sovepladser på en sovesofa i opholdsrummet.

Læs om lejlighederne på Residence Donatello

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Residence Belvedere

Manerba, Lombardiet

Residence Primera & Rompala

Tignale sul Garda, Lombardiet

Garda Village

Sirmione - Colombare, Lombardiet

Anbefalinger til dig

Hotel Loano 2

Loano, Ligurien

Agriturismo Montalbino

Montespertoli, Toscana

Le Tegole

Riparbella, Toscana

Populært i Lombardiet

search map