Hotel i Toscolano Maderno ved Gardasøen

Hotel Sorriso

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Hotel Sorriso er et dejligt hotel, som ligger i rolige og grønne omgivelser i et beboelseskvarter af Toscolano Maderno, på en sidevej til hovedvejen, og blot ca. 450 meter fra Gardasøen.

Varmt værtskab og dejlig pool

Hotellet ejes af familien Bregoli i tredie generation, så der er en hyggelig familiær atmosfære, og børnefamilier er meget velkomne. På hotellet udlejes cykler og scootere, og der er en lille have med swimmingpool (opvarmet med solpaneler), børnepool og jacuzzi samt solterrasse. Der er gratis parkering foran hotellet og mulighed for garage mod tillæg. Hotellet har reception og lounge med internet point, elevator, bar og morgenmadsrestaurant (med mulighed for glutenfri morgenmad), lige som der er trådløst internet i hele bygningen.

Læs mere om Hotel Sorriso

Tag på tur rundt i området

Hotellet ligger tæt på Valle delle Cartiere, hvorfra mange af vandreruterne i området udgår. Er man ikke til den slags, er der mange andre muligheder for aktiviteter. Stranden ligger ca. 450 meter fra hotellet, lige som den lille bilfærge gør, der forbinder byen med Torri del Benaco på den modsatte side af søen. Hotellets værelser er alle pænt men enkelt indrettet og har satellit-TV, loftsvifte, balkon samt badeværelse med bruser, toilet og hårtørrer.

Læs om værelserne på Hotel Sorriso

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Hotel Sorriso

Læs personlige anmeldelser af Hotel Sorriso som ligger ved Gardasøen. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Sorriso. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 17 anmeldelser fra Hotel Sorriso

Bedømmelse af Hotel Sorriso

Læs mere

Fantastisk hotel

Dejligt hotel, der fortjener mere end 3 stjerner. Meget hjælpsom personale , rene værelser, lækker morgenmad. Fælles område flot og velholdt. Tydeligt at mærke at ejeren nyder sit job og man føler sig velkommen som gæst. Vi vælger helt sikkert dette hotel hvis vi skal tilbage til Garda søen.

Læs mere

Et rigtig skønt hotel med god service og venligt personale!

Et rigtigt skøn hotel, som var rent, pænt og fungerede rigtig fint!
Dejligt pool-område som ikke er trængt og som har solsenge nok til alle.
Morgenmaden indeholdte hjemmelavede marmelader som var baseret på bær og frugter fra gården og udbudet var rigtig fint. Gode parkerings muligheder lige udenfor hotellet.
Der er ganske lydhørt i værelset og deres wifi fungerede ikke helt optimalt, men alt andet fungerede!

Læs mere

Hyggeligt og fint hotel

Pænt og hyggeligt hotel.
Super service fra familien, som ejer hotellet, de var både imødekommende og venlige!

Læs mere

Hyggeligt hotel med familiær stemning og super service

Vi havde 5 overnatninger på Hotel Sorrisso, og har kun roser til stedet. Værelserne er rene og pæne, vi havde balkon med flot udsigt til bjergene, poolområdet var rent, pænt og hyggeligt, og morgenmaden var rigtig god med bl.a. god kaffe, frisk frugt og hjemmelavede marmelader og kage. Der var også mørkt brød og glutenfri produkter. Servicen var i top. Ejeren er super sød, taler et fint engelsk og kom med gode tips til både seværdigheder og restauranter. Der var nogle regler, der skulle overholdes, specielt ved poolområdet, men de bidrager bare til det pæne og ordentlige indtryk af stedet. Eneste minus var, at der ikke var køleskab eller kaffemaskine på værelset. Men man kan få en god og billig kaffe på hotellet, så det var småting. Generelt var vi super tilfredse.

Læs mere

Trivsel med stort T

Et velholdt og hyggeligt hotel. Personale arbejder virkelig på at gæsterne skal trives og det gjorde vi. De gør det lille ekstra. Rent og pænt både inde og ude. Dejlig morgenmad - den lokale jordbærsyltetøj skal smages

Læs mere
 
search map