Hotel i Toscolano Maderno ved Gardasøen

Hotel Sorriso

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Hotel Sorriso er et dejligt hotel, som ligger i rolige og grønne omgivelser i et beboelseskvarter af Toscolano Maderno, på en sidevej til hovedvejen, og blot ca. 450 meter fra Gardasøen.

Varmt værtskab og dejlig pool

Hotellet ejes af familien Bregoli i tredie generation, så der er en hyggelig familiær atmosfære, og børnefamilier er meget velkomne. På hotellet udlejes cykler og scootere, og der er en lille have med swimmingpool (opvarmet med solpaneler), børnepool og jacuzzi samt solterrasse. Der er gratis parkering foran hotellet og mulighed for garage mod tillæg. Hotellet har reception og lounge med internet point, elevator, bar og morgenmadsrestaurant (med mulighed for glutenfri morgenmad), lige som der er trådløst internet i hele bygningen.

Læs mere om Hotel Sorriso

Tag på tur rundt i området

Hotellet ligger tæt på Valle delle Cartiere, hvorfra mange af vandreruterne i området udgår. Er man ikke til den slags, er der mange andre muligheder for aktiviteter. Stranden ligger ca. 450 meter fra hotellet, lige som den lille bilfærge gør, der forbinder byen med Torri del Benaco på den modsatte side af søen. Hotellets værelser er alle pænt men enkelt indrettet og har satellit-TV, loftsvifte, balkon samt badeværelse med bruser, toilet og hårtørrer.

Læs om værelserne på Hotel Sorriso

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map