Anmeldelser af B&B All'Orologio

Udsigt mod søen
 
B&B All'Orologio er ikke tilgængelig i øjeblikket
B&B All'Orologio er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Toscolano Maderno og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af B&B All'Orologio

Læs personlige anmeldelser af B&B All'Orologio som ligger ved Gardasøen. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af B&B All'Orologio. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Peter og Elli fra Frederikssund boede på B&B All'Orologio i Toscolano Maderno fra d. 22. til d. 26. marts 2011.

Vores oplevelse af stedet kan sammenfattes med et ord: Begejstring!

Paa denne aarstid er Toscolano Maderno en hyggelig og dejlig by med havn, snaevre gader og vidunderlige tur muligheder i omegnen. Der er faa turister og masser af flinke og soede mennesker hvor man end vender sig.
Det gaelder ikke mindst paa B&B All'Orologio. Det er et i saerklasse dejligt sted. Vaerelser og bad er i topklasse og i forbindelse med de tre vaerelser er der et kombineret opholdsrum og koekken med fjernsyn og PC med internet.
Christine serverer pragtfuld morgenmad og goer sammen med sin mand alt for at man skal foele sig velkommen og godt tilpas.

Hvis man vil have et virkeligt godt maaltid til en fornuftig pris, kan vi ikke nok anbefale Restaurant IL CORTILETTO snc, som ligger lige bag ved kirken paa havnen. (Via Fratelli Bianchi, 1)

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Marts 2011
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Mogens og familie fra Rødovre boede på B&B All'Orologio i Toscolano Maderno fra d. 2. til d. 3. juli 2010.

Kære in-italia.
Vi har været ualmindelig glade for at benytte jer i forbindelse med vores rejse. I har bestemt givet os en fin service. I har virkelig orden i tingene, og vi kunne bestemt godt finde på at bruge jer igen.
Stedet var pragtfuldt - et paradis. Maderno var rigtig fint - meget hyggeligt.
Vejene op ad bjergene til destinationen var svære at køre på, men vi klarede det. En grundigere vejbeskrivelse ville være en god idè. Værtsfamilien var bare nogle dejlige mennesker. Det hele absolut i top.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2010
Antal rejsende 2 voksne, 1 barn
Navn
Gitte og Bo fra Næstved boede på All'Orologio B&B i Toscolano Maderno fra d. 2. til d. 3. august 2009.

Vores første overnatning i Toscalano Maderno på All Orologio var en varm oplevelse. Værtsparret tog imod med åbne arme og var utroligt søde. De tilbød lift til en rigtig god restaurant, da de kunne se vi var godt køretrætte. Atmosfæren var dejlig afslappet og uformel på en god måde. En rar og imødekommende familie at bo hos. Tak for det.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2009
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Jonna og Allan fra København S boede på All'Orologio B&B i Toscolano Maderno fra d. 8. til d. 14. august 2009.

Tak for din mail, joh vi havde en rigtig dejlig tur, først 1 ½ dag i Milano på hotel BERNA, Via Napo Torriani 18, 5 min. gang fra Stazione Centrale, vi lejede bil hos SIXT, som har kontor lige ved stationen, og her afhentede vi bilen, men kunne aflevere den i Malpensa Airport, så det var meget let. Lørdag morgen kørte vi så mod Toscolano Maderno, og vi fandt da også vores B&B, det var lidt svært at finde, men vi fandt ud af, at den letteste måde at komme op til All`Orologio B&B, når man komme fra Saló, var at dreje til venstre nede ved lystbådehavnen, med kirken på højre hånd, op igennem den smalle gade, og når man har URET ligefrem, drejer man til venstre ad Via G. Mazzini, ja og så er man der. Vi havde nogle fantastiske dage hos Christina og Frencesco, som en nogle meget venlige og hjælpsomme mennesker, hver morgen var der små retter lavet specielt til os, frisk morgenbrød,hjemmelavet citronmarmelade, så vi nød vores ophold. Efter forslag fra Christina kørte vi til Tremosine en lille bjergby nordpå med en fantastisk udsigt over søen. Der er også mulighed for at sejle søen rundt for en overkommelig pris.Vi tog også bilfærgen til Torri og kørte til Verona, det også en smuk by med en utrolig flot Doumo. Vi besøgte også Riva del Garda,Gargnano,Saló, Desanzano og Sirmione, og vil gerne fremhæve Saló som mest "lækre". Om aftenen besøgte vi flere af restauranterne i Toscolano Maderno og vil her gerne fremhæve Il Cortiletto, som ligger bag den "kirkeagtige" bygning nede ved lystbådehavnen, priserne er måske lidt i den dyre ende, men hvis man gerne vil kræses om, så er det stedet. Joh, vi har haft en skøn ferie og kunne bestemt godt finde på at tage derned igen.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode August 2009
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Trine og rejsepartner fra Aalborg boede på All'Orologio B&B i Toscolano Maderno fra d. 20. til d. 23. juli 2009.

Vi havde 3 dejlige dage i BB All' Olologio i Toscalano Maderno fra 20. til 23. juli.
En utroligt sød og imødekommende værtinde gav os hver morgen et dejligt morgenmåltid, som hver dag havde sin egen specialitet med på menuen.
Vi fik et kort over området af hende med vejledning i, hvor vi kunne gå ture i området. Turen op langs floden Fiume Toscalano samt turen af veje og gangstier til byen Fasano og tilbage langs søen kan anbefales.
Ellers var den hyggelige stemning i de smalle, stejle gader så forskellig fra Danmark, at det var en oplevelse i sig selv.
Et rigtigt dejligt ophold som levede op til vores forventninger.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2009
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2008
Antal rejsende 4 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map