Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Toscolano Maderno er en af de mange hyggelige havnebyer, som ligger på den vestlige side af Gardasøen. Byen der oprindelig bestod af to byer, nemlig Toscalano og Maderno, er i tidens løb vokset sammen - og beskrives nu under ét. Den ligger lige nord for Gardone Riviera og er et rigtig godt udgangspunt for ture langs med - og på Gardasøen.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Tag tværs over søen

Toscolano Maderno forbindes nemlig, via en lille bilfærge, som sejler flere gange dagligt, med byen Torri del Benaco på østsiden. Turen tager ca. ½ time, og prisen er overkommelig. På den måde kan man spare rigtig mange kilometer, og de lokale benytter den flittigt.

Udfordrende bjergkørsel

Toscalano Maderno ligger også blot få kilometer nord for byen Salò, hvorfra der er en forholdsvis god og hurtig forbindelse ud til motorvejen (Venedig - Milano). Kører man lidt mod nord i retning mod den hyggelige by Gargnano, kan man dreje op i bjergene, og komme forbi den opdæmmede sø Valvestino og derfra videre over til Lago d´Idro. Det er en utrolig smuk tur - men man skal se smalle bjergveje som en udfordring.

Læs mere om Toscolano Maderno

Skjul teksten
 
 
search map