Feriebolig i Tignale sul Garda ved Gardasøen

Terrazze Apollo

Den gode pool som gæster på Terrazze Apollo har adgang til. Toværelseslejlighed m/ terrasse Toværelseslejlighed m/ terrasse Treværelseslejlighed m/ terrasse Treværelseslejlighed m/ terrasse På Terrazze Apollo har du adgang til pool, som er fælles med Balconi Casa Gardola.
 
Terrazze Apollo er ikke tilgængelig i øjeblikket
Terrazze Apollo er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Tignale sul Garda og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Hold ferie i det historiske centrum af Tignale sul Garda - Gardola kaldes det - med din egen terrasse til rådighed. Du har en kort køretur til søens bredder og endnu kortere til de smukke udsigter fra byen og bjergene over Gardasøen.

Bjergenes ro kombineret med Tignales autentiske bystemning

Tignale er stedet for dem, der elsker skønne hyggelige gader og overkommelige priser. Gardasøens turister når sjældent heroppe, trods der kun er 15 minutters kørsel til Gargnano (ca. 10 km) og 25 minutter til Limone sul Garda (ca. 20 km). Du kan vandre i bjergene og nyde den friske luft kombineret med det forhåbentlig gode vejr, der præger Gardasøen størstedelen af året.

Hyggelig by med alt hvad du behøver

Tignale er en by, hvor du finder alt hvad du behøver under ferien. Udover et bredt valg af spisesteder, finder du her også caféer og indkøbsmuligheder, bager, slagter osv. Her er også bank, posthus, apotek og meget andet. På det kontor hvor du henter nøglerne, ca. 30 meter fra lejlighederne, har du mulighed for at bestille brød til dagen efter, der vil blive leveret ved døren, og du finder også hjælp for at komme på udflugter ved Gardasøen eller i bjergene.

Bo godt og bekvemt

I huset lige oven på Pizzeria Apollo XI udlejes to gode og rummelige lejligheder. Der er elevatoren i bygning, så du ikke skal tænke på pusten for at nå op til din egen terrasse, hvor du kan hvile og nyde det hyggelige centrum og det flotte bjerglandskab. Begge lejligheder er udstyret med vaskemaskine, opvaskemaskine, mikroovn, sat-TV og værdiboks samt den tidligere nævnte private terrasse. Hvis du undrer dig over manglende aircondition, skal du være opmærksom at du bor her 555 moh., og at temperaturen derfor er en hel del lavere end nede ved søen - de fleste sommerdage vil du derfor nok sove med dyne på!

Ferie med pool

Knap 100 meters gang fra din ferielejlighed (på den anden side af parkeringspladsen) finder du poolen, der stilles til rådighed for alle gæster, der bor på Terrazze Apollo, Balconi Casa Gardola og Garnì Tignale. Poolen måler 10 x 20 meter og her kan du tage en frisk dukkert og solbade dagen lang.

Lejlighederne på Terrazze Apollo

Toværelseslejlighed med 2/4 sovepladser (med terrasse)

Lejligheden består af rummelig opholdsstue med køkkenhjørne (opvaskemaskine, mikroovn samt komfur med 4 gasblus) og dobbeltsovesofa (bedst til børn under 14 år) samt Sat-TV, soveværelse med dobbeltseng og værdiboks, badeværelse med toilet og bruser samt hårtørrer og vaskemaskine. Du har desuden udgang til terrasse med udsigt mod bjergene, havebord og -stole, parasol og to liggestole.

Treværelseslejlighed med 4/6 sovepladser (med terrasse)

Lejligheden består af rummelig opholdsstue med køkkenhjørne (opvaskemaskine, mikroovn samt komfur med 5 gasblus) og dobbeltsovesofa (bedst til børn under 14 år) samt Sat-TV og pejs, soveværelse med dobbeltseng og værdiboks, soveværelse med to enkeltsenge, to badeværelser af hvilke det ene med toilet og bruser samt hårtørrer og vaskemaskine og det andet med toilet, badekar og hårtørrer. Du har desuden udgang til terrasse med udsigt mod bjergene, havebord og -stole, parasol og to liggestole.

 
 
search map