Anmeldelser af Residence Primera & Rompala

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Residence Primera & Rompala

Læs personlige anmeldelser af Residence Primera & Rompala som ligger ved Gardasøen. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Residence Primera & Rompala. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Super dejligt sted

Vi var 5 personer afsted (2 voksne, 2 teenagere og en 7 årig). VIP lejligheden levede fint op til vores forventninger. Vi havde lagt stor vægt på at få udsigt over søen og vi blev bestemt ikke skuffede. Fantastisk! Lejligheden var dejlig stor. Kun badeværelset var renoveret, men resten fungerede også fint. Eneste minus var, at der ikke var airconditioning. Det var meget varmt om natten.

Gardasøen som feriedestination

Residence Primera & Rompala
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed
 
Selve indkvarteringen på Residence Primera & Rompala
Lejlighed (superior VIP) m. 2 soveværelser m. søudsigt og balkon
 
Faciliteter på stedet
Internetadgang/Wi-Fi
Pool (evt. sæsonåben)
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2019
Antal rejsende 3 voksne, 2 børn
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map