Feriebolig i Tignale sul Garda ved Gardasøen

Residence Primera & Rompala

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Lejlighedskomplekset “Primera/Rompala” ligger panoramisk i naturparken Alto Garda Bresciano. Komplekset ligger kun få skridt fra centrum af Gardola i Tignale. Lejlighederne som er fordelt i seks forskellige bygninger, kan rumme op til 6 personer, og fra fleste lejligheder har du et fantastisk kig mod Gardasøen i det fjerne.

Pool til de store og til de små

Der er en udendørs swimmingpool til voksne på ca. 7 x 14m og en til børn på ca. 4 x 5m. De er begge åbne fra ca. 15 maj til 15 september, og du kan benytte sol- og liggestole samt parasoller gratis. Der er legerum med bordfodbold og bordtennis samt legeplads til børn. Ydermere er der møntvaskeri med vaskemaskine og tørretumbler samt strygefaciliteter.

Faciliteter på stedet og i nærheden

Lejlighederne har trådløst internet, og desuden kan du benytte internetpoint på den nærliggende Residence “Besàss”. Kun ca. 100 meter fra stedet er der et tennis-center og 2,5 km derfra kan du leje mountainbikes.
På Residence Panorama "La Forca" kan du gratis benytte den indendørs pool på ca. 6 x 15m. Stedets lille træningssal kan benyttes mod betaling ligesom saunaen, og fra midt i juni til midt september er der underholdning for børn, ligesom der organiseres guidede vandreture.

Du har balkon eller terrasse

Lejlighederne har alle balkon eller terrasse og har - med undtagelse af den, der hedder "economy" - udsigt over søen. "Economy" har udsigt over bjergene. Sovesofa og køjeseng kan forekomme. Alle lejligheder har et lille køkken med en mikrobølgeovn. Badeværelserne indeholder enten brusekabine eller badekar.

Læs mere om Residence Primera & Rompala

Lejlighederne på Residence Primera & Rompala

Treværelseslejlighed Standard med 4/6 sovepladser (med sydvendt balkon og søudsigt)

Lejligheden rummer op til 6 personer og indeholder opholdsstue med køkkenhjørne, soveværelse med dobbeltseng, børneværelse med køjesenge, sovesofa til to personer i opholdsstuen, badeværelse med bruser eller badekar, toilet og hårtørrer. Der er sydvendt balkon med søudsigt.

Treværelseslejlighed Superior med 4/6 sovepladser (med sydvendt balkon og søudsigt)

Lejligheden rummer op til 6 personer og indeholder opholdsstue med køkkenhjørne, soveværelse med dobbeltseng, børneværelse med to enkeltsenge, sovesofa til to personer i opholdsstuen, badeværelse med bruser eller badekar, toilet og hårtørrer. Der er sydvendt balkon med søudsigt.

Treværelseslejlighed Vip med 4/6 sovepladser (med sydvendt balkon og søudsigt)

En dejlig lejlighed på 80 kvm, som rummer op til 6 personer. Der er opholdsstue med separat køkken, soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge, sovesofa til to personer i opholdsstue, badeværelse med bruser eller badekar, toilet og hårtørrer. Der er sydvendt balkon med søudsigt.

Treværelseslejlighed Family med 4/6 sovepladser (med sydvendt balkon uden søudsigt)

Lejligheden rummer op til 6 personer. Den består af opholdsstue med køkkenhjørne og dobbeltsovesofa (bedst til børn under 12 år), soveværelse med to enkeltsenge, soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser. Fra lejligheden er der udgang til bred sydvendt balkon, dog uden søudsigt.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map