Feriebolig i Tignale sul Garda ved Gardasøen

Residence Primera & Rompala

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Lejlighedskomplekset “Primera/Rompala” ligger panoramisk i naturparken Alto Garda Bresciano. Komplekset ligger kun få skridt fra centrum af Gardola i Tignale. Lejlighederne som er fordelt i seks forskellige bygninger, kan rumme op til 6 personer, og fra fleste lejligheder har du et fantastisk kig mod Gardasøen i det fjerne.

Pool til de store og til de små

Der er en udendørs swimmingpool til voksne på ca. 7 x 14m og en til børn på ca. 4 x 5m. De er begge åbne fra ca. 15 maj til 15 september, og du kan benytte sol- og liggestole samt parasoller gratis. Der er legerum med bordfodbold og bordtennis samt legeplads til børn. Ydermere er der møntvaskeri med vaskemaskine og tørretumbler samt strygefaciliteter.

Faciliteter på stedet og i nærheden

Lejlighederne har trådløst internet, og desuden kan du benytte internetpoint på den nærliggende Residence “Besàss”. Kun ca. 100 meter fra stedet er der et tennis-center og 2,5 km derfra kan du leje mountainbikes.
På Residence Panorama "La Forca" kan du gratis benytte den indendørs pool på ca. 6 x 15m. Stedets lille træningssal kan benyttes mod betaling ligesom saunaen, og fra midt i juni til midt september er der underholdning for børn, ligesom der organiseres guidede vandreture.

Du har balkon eller terrasse

Lejlighederne (36) har alle balkon eller terrasse og har - med undtagelse af den, der hedder "economy" - udsigt over søen. "Economy" har udsigt over bjergene. Sovesofa og køjeseng kan forekomme. Alle lejligheder har et lille køkken med en mikrobølgeovn. Badeværelserne indeholder enten brusekabine eller badekar.

Læs mere om Residence Primera & Rompala

Læs om lejlighederne på Residence Primera & Rompala

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Residence Primera & Rompala

Læs personlige anmeldelser af Residence Primera & Rompala som ligger ved Gardas√łen. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Residence Primera & Rompala. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Super dejligt sted

Vi var 5 personer afsted (2 voksne, 2 teenagere og en 7 årig). VIP lejligheden levede fint op til vores forventninger. Vi havde lagt stor vægt på at få udsigt over søen og vi blev bestemt ikke skuffede. Fantastisk! Lejligheden var dejlig stor. Kun badeværelset var renoveret, men resten fungerede også fint. Eneste minus var, at der ikke var airconditioning. Det var meget varmt om natten.

Læs mere
 
search map