Feriebolig i Tignale sul Garda ved Gardasøen

Residence La Rotonda

 
Residence La Rotonda er ikke tilgængelig i øjeblikket
Residence La Rotonda er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Tignale sul Garda og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Residence La Rotonda ligger i det naturskønne område Tignale i bjergene over Gardasøens vestlige bred. Der er ca. 800 meter fra hotellet til Gardola by, hvor du finder butikker og caféer samt flere spisesteder. 7 km bjergvej adskiller stedet fra søens bred.

3-stjernet feriekompleks

Residence La Rotonda hører sammen med Hotel La Rotonda - og ligger på samme område, og alle hotellets faciliteter står naturligvis til gæsternes rådighed. På hotellet er der 24-timers reception, parkeringsplads, morgenmadsrestaurant, terrasse med bar og internetpoint. Der er restaurant med mulighed for at spise a la carte, eller betale for halvpension. Fra midten af juni til midten af september arrangeres der underholdning på italiensk og på engelsk... så vær forberedt på dette.

Læs mere om Residence La Rotonda

Udendørs og opvarmet indendørs pool

I haven, bag hotel og lejligheder, er der to swimmingpools, et børnebassin samt et pizzeria. Hotellet har også et indendørs opvarmet bassin, som er åbent indtil midten af maj og igen fra midten af september. Hotellet råder desuden over fitnessrum og bordtennis, samt sauna, og 4 tennisbaner, der kan benyttes mod betaling. Mountainbikes kan lejes 600 m fra La Rotonda.

Alle lejlighederne vender mod Gardasøen

Der er ialt 66 lejligheder, som ligger spredt op ad bjerget, så stedet kan ikke anbefales til gangbesværede. Der er parkeringsmuligheder flere steder i området, og afhængig af lejlighedens beliggenhed, kan man parkere enten ved hotellet, eller højere oppe på bjerget bag lejlighederne. Alle lejligheder er meget enkelt indrettet - men den manglende charme glemmer man hurtigt, når man træder ud på balkonen, og ser den fantastiske udsigt over Gardasøen.

Lejlighederne på Residence La Rotonda

Lejlighed m. 1 soveværelse og terrasse med søudsigt

lejlighederne består af et opholdsrum med dobbelt sovesofa (bedst til børn under 12 år), telefon, spisebord og stole, køkkenniche med 4 gasblus og køleskab, et dobbeltværelse samt bad med brus. Lejlighederne har en stor møbleret terrasse med udsigt over Gardasøen.

Lejlighed m. 2 soveværelser og terrasse og søudsigt

lejlighederne består af et opholdsrum med dobbelt sovesofa (bedst til børn under 12 år), telefon, spisebord og stole, køkkenniche med 4 gasblus og køleskab, et dobbeltværelse og et værelse med køjesenge samt bad med brus. Lejlighederne har en stor møbleret terrasse med udsigt over Gardasøen.

Skjul teksten
 
 
search map