Feriebolig i Tignale sul Garda ved Gardasøen

Residence La Rotonda

 
Residence La Rotonda er ikke tilgængelig i øjeblikket
Residence La Rotonda er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Tignale sul Garda og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Residence La Rotonda ligger i det naturskønne område Tignale i bjergene over Gardasøens vestlige bred. Der er ca. 800 meter fra hotellet til Gardola by, hvor du finder butikker og caféer samt flere spisesteder. 7 km bjergvej adskiller stedet fra søens bred.

3-stjernet feriekompleks

Residence La Rotonda hører sammen med Hotel La Rotonda - og ligger på samme område, og alle hotellets faciliteter står naturligvis til gæsternes rådighed. På hotellet er der 24-timers reception, parkeringsplads, morgenmadsrestaurant, terrasse med bar og internetpoint. Der er restaurant med mulighed for at spise a la carte, eller betale for halvpension. Fra midten af juni til midten af september arrangeres der underholdning på italiensk og på engelsk... så vær forberedt på dette.

Læs mere om Residence La Rotonda

Udendørs og opvarmet indendørs pool

I haven, bag hotel og lejligheder, er der to swimmingpools, et børnebassin samt et pizzeria. Hotellet har også et indendørs opvarmet bassin, som er åbent indtil midten af maj og igen fra midten af september. Hotellet råder desuden over fitnessrum og bordtennis, samt sauna, og 4 tennisbaner, der kan benyttes mod betaling. Mountainbikes kan lejes 600 m fra La Rotonda.

Alle lejlighederne vender mod Gardasøen

Der er ialt 66 lejligheder, som ligger spredt op ad bjerget, så stedet kan ikke anbefales til gangbesværede. Der er parkeringsmuligheder flere steder i området, og afhængig af lejlighedens beliggenhed, kan man parkere enten ved hotellet, eller højere oppe på bjerget bag lejlighederne. Alle lejligheder er meget enkelt indrettet - men den manglende charme glemmer man hurtigt, når man træder ud på balkonen, og ser den fantastiske udsigt over Gardasøen.

Lejlighederne på Residence La Rotonda

Lejlighed m. 1 soveværelse og terrasse med søudsigt

lejlighederne består af et opholdsrum med dobbelt sovesofa (bedst til børn under 12 år), telefon, spisebord og stole, køkkenniche med 4 gasblus og køleskab, et dobbeltværelse samt bad med brus. Lejlighederne har en stor møbleret terrasse med udsigt over Gardasøen.

Lejlighed m. 2 soveværelser og terrasse og søudsigt

lejlighederne består af et opholdsrum med dobbelt sovesofa (bedst til børn under 12 år), telefon, spisebord og stole, køkkenniche med 4 gasblus og køleskab, et dobbeltværelse og et værelse med køjesenge samt bad med brus. Lejlighederne har en stor møbleret terrasse med udsigt over Gardasøen.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Residence La Rotonda

Læs personlige anmeldelser af Residence La Rotonda som ligger ved Gardasøen. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Residence La Rotonda. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 57 anmeldelser fra Residence La Rotonda

Skønt med fantastisk udsigt

Vi har haft en dejlig og afslappet ferie i fantastiske omgivelser af bjerge og sø?? Det var super fint, at kunne gå op til den lille by i nærheden af hotellet, og nyde en kop god kaffe m.m
Vi nød at slappe af og bade i hotellets rolige og afslappede omgivelser. Fin restaurant de aftner vi ville blive på hotellet.
Eneste minus, var at der var noget nusset i lejligheden og køkkenet var så lille, at det var svært at lave mad. Så og sige ingen bordplads.
Men det ødelagde ikke vores ferie, da vi spiser en del ude. Men havde vi planlagt at lave flere måltider i lejligheden, var det blevet træls.

Læs mere

Fantastisk beliggenhed

Dejligt sted, skønt område og en helt fantastisk udsigt fra balkon, kan varmt anbefales

Læs mere

Fabelagtig udsigt

I skønne og rolige omgivelser højt oppe på bjergsiden og med en fantastisk betagende udsigt over Gardasøen og i gåafstand til den lille hyggelige by Gardola. Mange (og måske for mange) danskere samlet.

Læs mere

Fantastisk udsigt - slås ikke nogen steder - fedt morgen og aften.

Skønt sted som ligger tæt på mindre by i gå afstand således man hver morgen kan hente morgenbrød og gå på restaurant om aftenen. Poolen var meget kold men OK - ikke speciel stor og med lidt manglende legemuligheder.

Læs mere

Super ferie på vestsiden af Gardasøen

Fantastisk at bo på Residence La Rotonda. Super udsigt - søde mennesker og dejligt landskab.

Læs mere

utrolig udsigt wow

vi var to voksne og to børn afsted på først en uges ophold på la rotonda og sikke et dejligt sted med en fantastisk udsigt og ok lejligheder. gode senge og faktisk dejlig mad på pizza bar ved pool og sikke en skøn lille bjerg by nærved

Læs mere
 
search map