Feriebolig i Tignale sul Garda ved Gardasøen

Residence Besass

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Tignale er navnet på et område, som består af flere små landsbyer, der alle ligger højt oppe i bjergene over Gardasøen. Området er en del af I Borghi più belli d'Italia - som oversat betyder de smukkeste landsbyer i Italien. Disse karakteriseres umiddelbart ved at være autentiske, velbevarede, arkitektonisk interessante og med en særlig god livskvalitet. Tignale er et fantastisk område for livsnydere og naturelskere. Landskabet er ideelt til både vandre- og cykelture og er det perfekte sted til afslapning, hvis man har brug for at komme lidt på afstand af det mere hektiske liv nede ved søen.

Residence Besass har en helt særlig panoramisk beliggenhed mit i naturparken Alto Garda Bresciano, og ligger i byen Gardola mit i Tignale ca. 580 meter over havet. Tignale ligger i bjergene på Gardasøens Vestbred og syd for området Tremosine, og de to områder forbindes af den smukkeste men smalle bjergvej, hvor du kan nyde lyden af de mange bjælder fra de dyr, som græsser i området. Du finder også alle fornødenheder til den daglige husførelse i lejligheden i de to supermarkeder, lige som der er flere restauranter og pizzaria'er i området, men der er også mulighed for at købe morgenmad på stedet. Du kan også få halvpension, men i så fald indtages aftensmaden enten på Pizzeria Apollo XI (700 meter væk) eller på Residence La Forca (1500 meter væk).

Alt hvad du behøver til din ferie

I Residence Besass reception møder du personalet, som hellere end gerne giver gode råd og tips til dine udflugter i området. I baren kan du nyde morgenkaffen, og der er wifi i fællesområderne. Når du ankommer, kan du parkere bilen gratis på parkeringspladsen, og hvis du ønsker at medbringe et firbenet familiemedlem, er det godt at vide, at hunde er hjerteligt velkomne.

Tag dig en forfriskende dukkert i den udendørs pool, som er omgivet af en dejlig terrasse med solsenge og parasoller. Mens du soler kan dine børn møde nye legekammerater på legepladsen, spille bordtennis, eller sågar skak. På Residence Pirmera Rompala (ca. 100 m derfra) er der et møntvaskeri, hvor du både kan få vasket og tørret familiens tøj, og der er tilmed adgang til strygebræt og strygejern, hvis det skulle være nødvendigt.

Fritidsaktiviteter i Tignale og nærområdet

Området omkring Tignale er perfekt til dig som ikke ønsker at gå glip af sportsaktiviteter mens du er på ferie. Der er flotte vandreture, mulighed for både almindelige cykelture og ture på mountainbike. Vandsportsentusiaster vil fryde sig over de mange muligheder for bl.a. sejlads, windsurfing men også canyoning, som findes ved Gardasøen. Når du skal på udflugt kan vi anbefale både Limone og Riva mod nord samt Salò og Gardone mod syd.

Bo i lejligheder med balkon og udsigt over Gardasøen

Møbleringen er enkel men pæn, og lejlighederne er både praktisk indrettede og rummelige, og du kan naturligvis tilberede dine egne måltider. Samtidig kan du nyde den enestående udsigt over Gardasøen fra din balkon. Kan det næsten blive bedre ?

Læs mere om Residence Besass

Lejlighederne på Residence Besass

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map