Anmeldelser af Park Hotel Zanzanù

 
Park Hotel Zanzanù er ikke tilgængelig i øjeblikket
Park Hotel Zanzanù er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Tignale sul Garda og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Park Hotel Zanzanù

Læs personlige anmeldelser af Park Hotel Zanzanù som ligger ved Gardas√łen. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Park Hotel Zanzanù. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Finn og Vibe fra Kbh ø boede på Park Hotel Zanzanù i Tignale sul Garda fra d. 12. til d. 14. april 2006.

Vi er netop vendt hjem fra ferie ved Gardasøen, hvor vi boede på Park Hotel Zanzanu i Tignale, booket gennem jer.
Dette blot for at fortælle jer, at hotellet ikke lever op til, hvad vi forventede. Udsigten er helt formidabel og til mindst 5 stjerner. Men hotellet er så grimt og gennemsyret af dårlig smag, at det ikke lader sig ignorere og går slemt ud over den samlede oplevelse.
Trods det at vi havde betalt forud, var man på hotellet ikke klar over, at vi kom - så det varede op imod en time, inden vi fik anvist et værelse.
Værelset var indrettet med grønne spånpladeskabe, der ikke kunne lukkes. Dårlige senge. Uhyggeligt loftslys. Et badeværelse, der lugtede svagt af pissoir. Det
grimmeste brune og kolde flisegulv. Og det var iskoldt, så vi måtte bede om flere af de gamle, slidte brune akryltæpper for at holde varmen. Hvilket i øvrigt ikke lykkedes, selv om vi også tog de nussede blomstrede sengetæpper i brug.
Vi havde valgt dette hotel pga den indendørs pool, som ikke andre af jeres hoteller havde. Men poolrummet var så grimt, at vi slet ikke havde lyst til at anvende
poolen - ja, det lyder fjollet, men sådan var det faktisk.
Vi kunne ikke booke hotellet uden halvpension. Men gæster med halvpension kunne ikke få lov at spise i den forreste del af restauranten med vinduer mod søen og den fantastiske udsigt. Den var nemlig reserveret til a la carte-gæster - som der ikke var en eneste af. - Så udsigtsrestauranten stod gabende tom, mens alle gæster blev henvist til den bagvedliggende store laksefarvede spisesal. Vi fik anvist et bord pyntet med støvede plastikblomster bagest i salen, og det var så der, hvor vi hørte til - det kunne der ikke laves om på.
Så kunne vi jo bare have ladet halvpension være halvpension og købe a la carte, kunne man sige. Men maden var så ringe, at det ville have været at føje spot til skade at købe a la carte oven i. (Og der var ingen andre restauranter i nærheden).
Alt i alt var hotellet at sammenligne med et vandrehjem af lav standard, selv om det iflg, egne oplysninger har 4 stjerner (3 1/2 hos jer). Skal man sige noget godt - ud over at udsigten var formidabel - så var det, at en kaffe kun kostede en enkelt euro, og at det trods alt var muligt at købe en god flaske vin. - Men det kan vel næppe trække tre-fire stjerner. Dette blot til orientering - måske ville det være en ide for jer at afstemme kommende gæsters forventninger lidt til de faktiske forhold.
Vi havde i øvrigt en fin ferie.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode April 2006
Antal rejsende 2 voksne, 2 børn
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map